Summer School 2023 is now open. Call +44 1865 954800 to register your interest.

Predstavljamo nagrađivane obrazovne tečajeve Oxford Royale Summer Schools

Ljetna škola u OxforduO OBRAZOVNOJ USTANOVI OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Academy (ORA) nagrađivana je obrazovna ustanova koja održava međunarodne ljetne škole u povijesnom sveučilišnom gradu Oxfordu.  Naša je misija dodati vrijednost akademskim životima naših polaznika i pružiti im obrazovne prednosti dok se spremaju na nastavak školovanja, prijavljivanje na fakultet ili karijeru u svijetu prožetom natjecateljskim duhom.

Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih tečajeva kroz cijelu godinu, sigurni smo da imamo ponešto za svakog polaznika koji želi unaprijediti svoje znanje. U nastavku pročitajte informacije o našim ljetnim tečajevima (uključujući našu poznatu ljetnu školu u Oxfordu) i našoj novoj ljetnoj školi u Oxfordu putem interneta.

NAGRAĐIVANE LJETNE ŠKOLE

Oxford Royale Academy tržišni je predvodnik u pružanju vrhunskog ljetnog obrazovanja s uključenim smještajem. Naši programi nadahnuti su akademskom strogošću gradova u kojima se održavaju te su posebno odabrani i pomno osmišljeni kako bi polaznicima pružili poučno i korisno ljetno iskustvo.

Polaznici mogu birati između raznolikog spektra ljetnih tečajeva s više od 40 dostupnih programa, od tradicionalnih predmeta do predavanja koja inače ne bi imali priliku pohađati sve do kasnije faze obrazovnog razvoja. Uz tako raznoliku ponudu mnogi polaznici odabiru pohađanje dva uzastopna tečaja, a stotine polaznika vraća se na Oxford Royale i iduće godine kako bi učili nešto novo i unaprijedili svoj akademski razvoj.

Ljetne programe za mlade polaznike grupiramo u sljedeće dobne skupine:

Oxford Royale Academy u brojkama

LJETNA ŠKOLA ZA MLADE POLAZNIKE OD 8 DO 12 GODINA

Ljetni tečajevi za dobnu skupinu od 8 do 12 godina

Oxford Royale Academy sa zadovoljstvom nudi niz zanimljivih tečajeva za polaznike u dobi od 8 do 12 godina. Ovi tečajevi objedinjuju poučavanje, zabavne aktivnosti i timske vježbe kako bi mladim polaznicima omogućili da iskuse neovisnost u sigurnom i poticajnom okruženju.

Tečajevi se održavaju u školi Uppingham, prestižnom internatu u ruralnom dijelu Engleske. Škola nudi sadržaje bez premca, uključujući unutarnji bazen, sportska igrališta, prostorije za umjetnost i dizajn, znanstvene laboratorije, kazalište i još mnogo toga. Naši zanimljivi programi u potpunosti će se koristiti svim ovim zanimljivim sadržajima.

Naše osoblje koje provodi ove programe uglavnom živi na školskom kampusu kako bismo osigurali da su polaznici sigurni, zaštićeni i pod nadzorom dvadeset i četiri sata dnevno. Omjer polaznika i osoblja otprilike je pet naprema jedan, a svi naši nastavnici prolaze strogu provjeru kako bismo osigurali pridržavanje najviših standarda.

Naš videozapis

Dostupni tečajevi:

Tečaj engleskog jezika za mlade polaznike (dobna skupina od 8 do 12 godina)

Mladim polaznicima koji uče engleski i žele brzo steći iskustvo u govoru i pismu ovaj tečaj ponudit će izvrsnu nastavu engleskog jezika u kombinaciji s aktivnostima, izletima i slobodnim vremenom.

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/learn-english/

Fantastične budućnosti! (dobna skupina od 8 do 9 godina)

Naš program Fantastične budućnosti! nudi polaznicima u dobi od 8 do 9 godina priliku da žive i uče u školi Uppingham. Tijekom svakog jednotjednog programa polaznici detaljno proučavaju jedno ključno pitanje s različitih gledišta, uključujući s gledišta humanističkih znanosti i prirodnih znanosti. 

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/fantastic-futures/

Otkrijte umjetnost (dobna skupina od 10 do 12 godina)

Za polaznike kojima leže povijest, književnost ili druge vrste umjetnosti, ovaj tečaj ponudit će uvid u napredne načine mišljenja te uvod u metode kritičkog razmišljanja. Tečaj uključuje i pregršt izvannastavnih aktivnosti kako bi se polaznici što bolje zabavili!

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/arts/

Otkrijte STEM (dobna skupina od 10 do 12 godina)

Prirodne znanosti često su vrlo zahtjevni predmeti u školama tako da je program Otkrijte STEM odličan izbor za one polaznike koji žele učvrstiti znanje ili steći početnu prednost pred svojim vršnjacima.

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/stem/

Datumi i školarina:

 1. tjedan: 3. srpnja – 9. srpnja 2022.
 2. tjedan: 10. srpnja – 16. srpnja 2022.
 3. tjedan: 17. srpnja – 23. srpnja 2022.
 4. tjedan: 24. srpnja – 30. srpnja 2022.
 5. tjedan: 31. srpnja – 6. kolovoza 2022.
 6. tjedan: 7. kolovoza – 13. kolovoza 2022.

Školarina počinje već od 1495 GBP za jednotjedni program. Za višetjedni boravak dostupni su popusti.

Obavezna je uplata predujma za osiguranje mjesta na ljetnoj školi za mlade polaznike, a iznosi 395 GBP po tjednu. Polaznici se mogu upisati na jednotjedne, dvotjedne, trotjedne, četverotjedne, petotjedne ili šestotjedne programe. Prosječna duljina boravka na ljetnoj školi je od 2 do 3 tjedna.

Preostali iznos školarine potrebno je uplatiti najkasnije 90 dana prije početka tečaja.

Drago nam je da možemo ponuditi dodatnu fleksibilnost za ljeto 2022. u obliku našeg Obećanja fleksibilnosti zbog COVID-a.

Kliknite ovdje za više informacija o dostupnim tečajevima i za prijavu putem interneta: https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/

LJETNE ŠKOLE ZA DOBNU SKUPINU OD 13 DO 18 GODINA

Ljetni tečajevi za dobnu skupinu od 13 do 18 godina

Ljetna škola u Oxfordu naša je najdugovječnija ljetna škola, a polaznicima iz svih dijelova svijeta nudi priliku da dođu živjeti u Oxford i učiti na našim sjajnim programima. Upisi su u tijeku i za našu ljetnu školu u Cambridgeu te ljetnu školu na Yaleu u SAD-u koje nude isto sjajno iskustvo pohađanja ORA-e.

Naši tečajevi prvenstveno su usmjereni na akademski razvoj, no u raspored je uvršteno i mnoštvo zabavnih izvannastavnih aktivnosti i izleta. Pohađanje tečajeva uključuje smještaj na Sveučilištu u Oxfordu, Sveučilištu u Cambridgeu i Sveučilištu Yale, čime polaznici dobivaju doista autentično iskustvo i nadahnuće za ostvarenje svog punog potencijala.

Svakog ljeta na našim tečajevima imamo priliku poželjeti dobrodošlicu polaznicima iz svih dijelova svijeta. Dosad smo na našim ljetnim školama imali polaznike iz više od 170 različitih nacionalnosti, zbog čega su naše ljetne škole među najraznovrsnijim okruženjima za učenje na svijetu!


Polaznici mogu odabrati jezične tečajeve kako bi poboljšali svoje znanje engleskog jezika, tečajeve koji im daju uvid u buduće studijske programe i karijeru u ekonomiji, medicini, pravu ili inženjerstvu, kao i druge odabrane akademske programe za stjecanje iskustva u poljima koja posebno vole ili o kojima žele više saznati.

vaki tečaj traje dva tjedna, no polaznici mogu ostati i dulje kako bi što više vremena proveli iskorištavajući prednosti koje im nude prekrasna okruženja u Oxfordu, Cambridgeu ili na Yaleu.

Lokacije i koledži:

Naše ljetne škole za dobnu skupinu od 13 do 18 godina održavaju se u 9 različitih ljetnih centara. To su:

– Balliol College, Oxford

– Lady Margaret Hall, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Merton College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge 

– Sveučilište Yale, SAD

Za više informacija o svakom centru posjetite https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Naši videozapisi

Poslušajte što naši bivši polaznici kažu o našim ljetnim školama:

Dostupni tečajevi

Za dobnu skupinu od 13 do 18 godina

Utrka s izumiranjem: sastanak na vrhu o klimi, politici i globalnom upravljanju (Oxford)

Sačuvajte život na Zemlji surađujući u malim skupinama delegata kako biste osmislili rješenja za neke od najizazovnijih problema s kojima se čovječanstvo suočava. Ovaj „sastanak na vrhu“ otkriva vam kako znanost o klimi, politika, pravo i upravljanje mogu surađivati na suzbijanju izumiranja.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Filmska akademija – Oxford kroz leće kamere (Oxford)

Snimite, montirajte i prikažite vlastiti kratki film na Sveučilištu u Oxfordu. Sa Sveučilištem u Oxfordu kao filmskom kulisom — na kojem je snimljeno više scena iz filmova o Harryju Potteru, dobit ćete uvid u filmsku produkciju i digitalnu montažu dok iz prve ruke stječete iskustvo što znači producirati film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 13 do 15 godina

Istražite poslovanje, inovacije i poduzetništvo (Oxford i Cambridge)

Tečaj „Istražite poslovanje“ pruža vam široki uvid u poslovanje, financije i marketing. Steći ćete vještine za inoviranje te uspješno pokretanje i vođenje vlastitog poduzeća.  Najvažnije od svega, razvit ćete način razmišljanja koji će vam pomoći da postanete revolucionarni poduzetnik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Istražite inženjerstvo i tehnologiju (Oxford i Cambridge) 

Tečaj „Istražite inženjerstvo i tehnologiju“ pruža vam sveobuhvatni uvid u uzbudljive karijerne prilike u području inženjerstva i tehnologije. Istražit ćete građevinarstvo, biomedicinsko inženjerstvo i zrakoplovno-svemirsko inženjerstvo dok proučavate nove primjene tehnologije od autonomnih vozila do putovanja u svemir.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Istražite medicinu i eksperimentalnu psihologiju (Oxford i Cambridge)

Tečaj „Istražite medicinu“ pruža vam široki uvid u ljudsko tijelo i um. Istražit ćete vještine i znanja potrebna da postanete uspješan liječnik, medicinska sestra ili psiholog kroz usredotočenost na ljudsku anatomiju i psihologiju.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

Engleski kao strani jezik (Oxford i Cambridge)

Razvijte snažne vještine iz gramatike, sintakse, izgovora i upotrebe razgovornog engleskog jezika u govoru, slušanju, čitanju i pisanju. Proširite rječnik i izgradite temelj za razvoj vrhunskih vještina čitanja i pisanja na engleskom jeziku koje će vam pomoći da pošaljete jednu od najboljih prijava na sveučilište na kojem se govori engleski jezik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

Istražite kreativne umjetnosti (Oxford i Cambridge)

Pridružite se ovom zabavnom i uzbudljivom putovanju u svijet društvenih medija i kreativnih umjetnosti. Istraživat ćete pisanje, fotografiju i novinarstvo, vježbati kreativne tehnike i pronaći vlastiti „glas” kroz koji ćete se izražavati i utjecati na čitatelje putem novih tehnologija kao što su blogovi, društveni mediji i podkasti.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 16 do 18 godina

Izliječimo budućnost: medicina i bolest (Oxford i Cambridge)

„Izliječimo budućnost“ otkriva vam brojna zanimanja u medicini i pruža jedinstveni uvid u to kako se snaći u postupku prijave na medicinski fakultet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Pravo, politika i ekonomija (Oxford)

Proučavajte međupovezanost prava, politike i ekonomije i napravite prvi korak prema karijeri u pravu. Usredotočen na nova pitanja koja se pojavljuju u ovim područjima, program potiče razgovor i raspravu kroz pravne studije slučaja i njihove etičke implikacije na pitanja u rasponu od ljudskih prava do globalizacije, terorizma, trgovine, protekcionizma i pristupa resursima. 

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Osmišljavanje sutrašnjice: inženjerstvo, robotika i tehnologija (Oxford, Cambridge i Yale)

„Osmišljavanje sutrašnjice“ pruža vam uvod u tehnologiju u razvoju koja oblikuje budućnost. Pružajući široki temelj u pogledu inženjerskih načela i polja, potaknut će vas da se pozabavite velikim izazovima budućnosti, od alternativne energije do napredne robotike i dalje. Dostupno za dobnu skupinu od 16 do 18 godina u Oxfordu i Cambridgeu te za dobnu skupinu od 15 do 18 godina na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Filozofija, književnost i moderna povijest (Oxford)

Zavirite u umove najvećih mislilaca u povijesti i istražite neka od najpoznatijih književnih djela svih vremena dok raspravljate i analizirate pitanja o postojanju, istini, ljepoti i etici.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Izumite budućnost: poslovanje, inovacije i poduzetništvo (Oxford, Cambridge i Yale)

Na tečaju „Izumite budućnost“ steći ćete vještine, oruđa i način razmišljanja za inoviranje i stvaranje budućnosti. Ovo sveobuhvatno proučavanje poslovnih načela, inovativnih metoda i poduzetničkog razmišljanja omogućit će vam da inkubirate svoju ideju i brzo ju pretočite u poslovni pothvat koji stvara vrijednost.  Dostupno za dobnu skupinu od 16 do 18 godina u Oxfordu i Cambridgeu te za dobnu skupinu od 15 do 18 godina na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Kreativne umjetnosti (Oxford, Cambridge i Yale)

Pospješite svoje vještine pisanja, fotografiranja i novinarstva dok istražujete dinamičan i uzbudljiv svijet kreativnih umjetnosti. Ovaj jedinstveni tečaj spaja klasične tehnike kreativnog pisanja s novom tehnologijom koja će revolucionirati vaše sposobnosti pisanja blogova, snimanja podkasta i digitalnog dizajna. Dostupno za dobnu skupinu od 16 do 18 godina u Oxfordu i Cambridgeu te za dobnu skupinu od 15 do 18 godina na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Engleski kao strani jezik (Oxford i Cambridge)

Razvijte snažne vještine iz gramatike, sintakse, izgovora i upotrebe razgovornog engleskog jezika u govoru, slušanju, čitanju i pisanju. Proširite rječnik i izgradite temelj za razvoj vrhunskih vještina čitanja i pisanja na engleskom jeziku koje će vam pomoći da pošaljete jednu od najboljih prijava na sveučilište na kojem se govori engleski jezik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Priprema za IELTS (Oxford)

Naša ljetna škola u Oxfordu za pripremu za IELTS priprema vas za postizanje najboljih rezultata u svakom dijelu testa IELTS! Uz naš pripremni tečaj za IELTS steći ćete potrebnu razinu poznavanja engleskog jezika u čitanju i pisanju koja će vam omogućiti da svaki dio testa položite s najboljim ocjenama.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Eksperimentalna psihologija (Oxford)

Pridružite se našem tečaju Eksperimentalne psihologije i postanite stručnjak za ljudski um. Zavirite duboko u funkcioniranje uma i istražite sve, od psiholoških poremećaja do toga kako privrženosti iz djetinjstva utječu na nečiju budućnost. Osmislite vlastita istraživanja, umrežite se sa stručnjacima i istražite etiku eksperimenata u području ljudske psihologije.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Arhitektura i dizajn (Oxford)

Oživite svoje dizajnerske ideje na jednoj od najbogatijih umjetničkih i arhitektonskih lokacija na svijetu. Primijenit ćete temeljna načela arhitekture, uključujući planiranje, dizajn i prostorno mapiranje dok ubrzano radite na tome da postanete arhitekt svjetske klase.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Priprema za SAT (Oxford)

Naša dvotjedna ljetna škola za pripremu za SAT na kampusu Sveučilišta u Oxfordu pripremit će vas za postizanje izvrsnih rezultata. Upoznat ćete se sa strukturom i dizajnom testa SAT, kao i temeljnim načelima matematike te čitanja i pisanja temeljenog na dokazima koji su od vitalnog značaja za postizanje velikog broja bodova. 

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/sat-preparation-16-18/

Matematika (Oxford)

Usavršite svoje matematičke sposobnosti i numeričku znatiželju kroz uvod u nekoliko različitih aspekata moderne matematike. Naići ćete na važne i zanimljive ideje u aritmetici, geometriji, teoriji grafova, logici, informatici i teoriji igara. 

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Pravna akademija i zagovaranje u sudskom postupku (Yale)

Steknite široki uvod u teoriju i praksu prava.   Tečaj će vam pomoći razviti snažni skup logičkih i argumentacijskih vještina kroz studije pravnih slučaja i simulaciju lažnog suđenja. Dostupno za dobnu skupinu od 15 do 18 godina na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Kliknite ovdje za više informacija o tečajevima i za prijavu putem interneta: https://www.oxford-royale.com/courses/

Datumi i školarina: 

Naše ljetne škole za dobnu skupinu od 13 do 18 godina odvijaju se kroz dvotjedne programe. Datumi su navedeni u nastavku.

Za Oxford i Cambridge

 1. dvotjedni program: 3. srpnja – 16. srpnja 2022.
 2. dvotjedni program: 17. srpnja – 30. srpnja 2022.
 3. dvotjedni program: 31. srpnja – 13. kolovoza 2022. (samo Oxford)

Cijena svih tečajeva je 5495 GBP za dva tjedna, osim tečajeva engleskog kao stranog jezika čija je cijena 2995 GBP za dva tjedna. Za dulji boravak dostupni su popusti. 

Za Yale

 1. dvotjedni program: 26. lipnja – 9. srpnja 2022.
 2. dvotjedni program: 10. srpnja – 23. srpnja 2022.

Školarina za ljetnu školu Oxford Royalea na Yaleu iznosi 2995 GBP za dva tjedna odnosno 

5595 GBP za četiri tjedna.

Za potvrdu upisa na ljetnu školu potrebno je uplatiti nepovratni predujam od 995 GBP za svaki dvotjedni tečaj. 

Preostali iznos školarine potrebno je uplatiti najkasnije 90 dana prije početka rezerviranog/rezerviranih tečaja. Polaznici mogu ostati dulje od dva tjedna – mnogi polaznici upisuju dva ili više uzastopnih programa i ostaju na Oxford Royale Academy četiri tjedna ili dulje.

Često odabiru provesti dva tjedna u Oxfordu i dva tjedna u Cambridgeu kako bi doživjeli jedinstvene kulture ova dva nevjerojatna britanska grada.

Kliknite ovdje za cjeli popis tečajeva za dobnu skupinu od 13 do 18 godina: https://www.oxford-royale.com/courses/

LJETNA ŠKOLA ZA ODRASLE U OXFORDU (19 I VIŠE GODINA)

Ljetni tečajevi za dobnu skupinu 19 i više godina

Pridružite nam se na ljeto 2022. godine na našoj nagrađivanoj ljetnoj školi za odrasle u Oxfordu. Zakoračite u jedan od svjetski poznatih Oxfordskih koledža – vaš novi dom – i krenite na putovanje koje će preobraziti vašu karijeru.

Uspostavit ćete veze s ljudima iz cijelog svijeta i imati priliku studirati, objedovati i iskusiti život i kulturu Sveučilišta u Oxfordu, jednog od najprestižnijih svjetskih sveučilišta.

Čitajte i radite u poznatoj knjižnici Bodleian, promatrajte gotičke tornjeve Koledža svih duša i hodajte stopama najsjajnijih mislilaca u povijesti. Upijte povijesnu atmosferu Oxforda i nadahnite se ovim gradom sanjivih tornjeva s 800 godina dugom tradicijom učenja.

Ovo jedinstveno iskustvo moglo bi vam promijeniti život.  Na obrazovnoj ustanovi Oxford Royale Academy poučavat će vas stručni nastavnici, predvodnici u svojim područjima, koji će vas nadahnuti svojim iskustvom i strašću prema predmetu koji poučavaju. I sve to u okruženju sveučilišta svjetske klase – Oxforda. 

Pogledajte naš videozapis

Dostupni tečajevi:

Globalno poslovanje, upravljanje i financije

Izgradite vještine i proširite perspektive potrebne da se istaknete kao nova generacija poslovnog vođe koji pokreće inovacije u razdoblju razornih i dubokih globalnih promjena. Kroz interakciju s vodećim misliocima i praktičarima preispitat ćete nove trendove u financijama, operativnom poslovanju i marketingu kako biste izgradili održivo globalno poduzeće sutrašnjice. 

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

Opći engleski za moderni svijet i radno mjesto

Razvijte snažne vještine iz gramatike, sintakse, izgovora i upotrebe razgovornog engleskog jezika u govoru, slušanju, čitanju i pisanju. Proširite rječnik i izgradite temelj za razvoj vrhunskih vještina čitanja i pisanja na engleskom jeziku koje će vam pomoći da pošaljete jednu od najboljih prijava na sveučilište ili u poduzeće u kojem se govori engleski jezik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

Međunarodno medicinsko istraživanje i praksa I: osnove

Pridružite se ljetnoj medicinskoj školi i pripremite za uspješnu prijavu na medicinski fakultet, istražujući različite i uzbudljive karijerne putove koji su vam dostupni. Škola je sveobuhvatna i praktična, a steći ćete uvid u vrhunska medicinska istraživanja vježbajući kliničke i laboratorijske vještine kroz medicinske simulacije. 

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

Nova dostignuća u globalnom inženjerstvu

Istražite nova dostignuća u strojarstvu, elektrotehnici, kemiji, građevinarstvu i strukturnom inženjerstvu kroz sveobuhvatan i praktičan kurikulum osmišljen kako bi ubrzano pokrenuo vašu karijeru u području inženjerstva. Ovo nije samo tehnički tečaj jer ćete vježbati inoviranje i kreativne metodologije koje će vam omogućiti iznalaženje inženjerskih rješenja za rješavanje problema iz stvarnog svijeta.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

Psihološka i bihevioralna znanost

Pronađite karijerni put u uzbudljivim područjima psihologije i bihevioralne znanosti dok provodite originalna istraživanja, osmišljavate istraživanja, raspravljate o etičkim problemima i istražujete nova dostignuća u socijalnoj psihologiji. Personalizirajte svoje iskustvo tako što ćete odabrati jedan ili oba sveobuhvatna modula – „Modul psihološkog istraživanja“ i „Modul kognicije“ – osmišljenih za jačanje vaših vještina i poticanje vaše budućnosti.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

Međunarodno medicinsko istraživanje i praksa II: praktičar

Osmišljen za ozbiljne studente medicine koji žele brzo unaprijediti svoje kliničke vještine i proširiti znanja, tečaj „Praktičar“ uključuje vas u najsuvremenije inovacije koje utječu na medicinska istraživanja i praksu. Usredotočeni na ocjenu i raspravu o novim trendovima u kliničkim istraživanjima, medicinskoj etici i biotehnologiji, istraživat ćete nova dostignuća u području umjetne inteligencije, robotske kirurgije i telemedicine dok se pripremate za karijeru u medicini sutrašnjice.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

Međunarodno pravo i politika u 21. stoljeću

Zavirite u izazovan i uzbudljiv svijet međunarodnog prava i globalnog upravljanja i razvit ćete vještine za uvođenje značajnih promjena. Usredotočen na to kako međunarodna politika utječe i na nacionalne države i na multinacionalne subjekte, ovaj tečaj pruža poučan uvod u pitanja poput ljudskih prava, oružanih sukoba, pristupa resursima, okoliša i gospodarstva.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Kreativno pisanje

Zavirite u umjetnost pisanja uvjerljivih priča s naglaskom na romane, spekulativnu fikciju, dramu i poeziju. „Kreativno pisanje“ nije tek puki mehanički tečaj već tečaj koji će proširiti vašu kreativnost i samopouzdanje kroz izlaganje žanrovima modernih distopijskih romana, znanstvene fantastike, šekspirijanske drame i romantičnih pjesnika poput Keatsa, Coleridgea i Shelleyja.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Zavirite u Shakespearea

Otkrijte „barda engleskog jezika“ i zavirite u svijet, um i spise vjerojatno najvećeg svjetskog dramatičara i stručnjaka za ljudsku narav.  Proširit ćete vještine analize literarnih djela i njihova izvođenja kroz temeljito izlaganje Shakespeareovim dramama i sonetima dok odlučujete je li ili „Nije do zvijezda da nam drže našu sudbinu, nego do nas samih“ („Julije Cezar“).

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/shakespeare-immersion/

Ladanjske kuće i vrtovi

Vratite se u prošlost i istražite umjetnost, arhitekturu i vrtove dok analizirate društveni, politički i ekonomski kontekst ladanjske kuće kroz više od 500 godina engleske povijesti i kulture. Uz povijesna imanja, kuće i vrtove koji vam služe kao učionica, dovršit ćete vlastito istraživanje koje istražuje multidisciplinarnu povijest ladanjske kuće.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Datumi i školarina: 

 1. dvotjedni program: 3. srpnja – 16. srpnja 2022.
 2. dvotjedni program: 17. srpnja – 30. srpnja 2022.

Školarina počinje već od 2995 GBP za dvotjedni program. Za osiguranje mjesta u programu potrebno je uplatiti predujam; najmanji iznos je 995 GBP. 

Za više informacija o našim tečajevima za dobnu skupinu od 19 i više godina i za prijavu putem interneta kliknite ovdje: 

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

LJETNA ŠKOLA U OXFORDU PUTEM INTERNETA (DOBNA SKUPINA OD 13 DO 18 GODINA)

Tečajevi putem interneta

Čaroliju ljetne škole na ORA-i sada možete doživjeti i iz udobnosti vlastitog doma pohađanjem ljetne škole u Oxfordu putem interneta.

Povežite se s polaznicima iz cijelog svijeta dok uživate u izvanrednom iskustvu učenja po kojem smo međunarodno poznati. Polaznici mogu birati između niza tečajeva koji obuhvaćaju neka od najkonkurentnijih područja za mlade danas, uživajući u nenadmašnoj pripremi za svoju budućnost.

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 13 do 15 godina: 

Kreativno pisanje

Ekonomija i upravljanje

Eksperimentalna psihologija 

Uvod u inženjerstvo 

Uvod u medicinu

Uvod u pravo 

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 16 do 18 godina: 

Poslovanje, ekonomija i poduzetništvo 

Kemija

Inženjerstvo 

Eksperimentalna psihologija

Pravo

Medicina

Neuroznanost

Fizika 

Političke znanosti, međunarodni odnosi i globalno upravljanje 

Datumi i školarina: 

 1. tjedan: ponedjeljak, 6. lipnja 2022. 
 2. tjedan: ponedjeljak, 13. lipnja 2022. 
 3. tjedan: ponedjeljak, 20. lipnja 2022. 
 4. tjedan: ponedjeljak, 27. lipnja 2022. 
 5. tjedan: ponedjeljak, 4. srpnja 2022. 
 6. tjedan: ponedjeljak, 11. srpnja 2022. 
 7. tjedan: ponedjeljak, 18. srpnja 2022. 
 8. tjedan: ponedjeljak, 25. srpnja 2022. 
 9. tjedan: ponedjeljak, 1. kolovoza 2022.
 10. tjedan: ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. 
 11. tjedan: ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.
 12. tjedan: ponedjeljak, 22. kolovoza 2022.

Napominjemo da nisu svi tečajevi dostupni u svim tjednima – pogledajte mrežnu stranicu pojedinog tečaja za datume održavanja tečaja.

Školarina počinje od 1095 GBP za jednotjedni program, a potrebno ju je u cijelosti uplatiti pri upisu na tečaj kako biste potvrdili rezervaciju. 

Pogledajte naš videozapis

Za više informacija o našoj ljetnoj školi u Oxfordu putem interneta i za prijavu idite na:

https://www.oxford-royale.com/oxford-online-summer-school