Summer School at Yale is now open for ages 13 to 15. Find out more and secure your place now.

Predstavljamo nagrađivane obrazovne tečajeve Oxford Royale Summer Schools

Ljetna škola u Oxfordu

O OBRAZOVNOJ USTANOVI OXFORD ROYALE

Oxford Royale nagrađivana je obrazovna ustanova koja održava međunarodne ljetne škole u povijesnom sveučilišnom gradu Oxfordu.  Naša je misija dodati vrijednost akademskim životima naših polaznika i pružiti im obrazovne prednosti dok se spremaju na nastavak školovanja, prijavljivanje na fakultet ili karijeru u svijetu prožetom natjecateljskim duhom.

Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih tečajeva kroz cijelu godinu, sigurni smo da imamo ponešto za svakog polaznika koji želi unaprijediti svoje znanje. U nastavku pročitajte informacije o našim ljetnim tečajevima (uključujući našu poznatu ljetnu školu u Oxfordu).

NAGRAĐIVANE LJETNE ŠKOLE

Oxford Royale tržišni je predvodnik u pružanju vrhunskog ljetnog obrazovanja s uključenim smještajem. Naši programi nadahnuti su akademskom strogošću gradova u kojima se održavaju te su posebno odabrani i pomno osmišljeni kako bi polaznicima pružili poučno i korisno ljetno iskustvo.

Polaznici mogu birati između raznolikog spektra ljetnih tečajeva s više od 39 dostupnih programa, od tradicionalnih predmeta do predavanja koja inače ne bi imali priliku pohađati sve do kasnije faze obrazovnog razvoja. Uz tako raznoliku ponudu mnogi polaznici odabiru pohađanje dva uzastopna tečaja, a stotine polaznika vraća se na Oxford Royale i iduće godine kako bi učili nešto novo i unaprijedili svoj akademski razvoj.

Ljetne programe za mlade polaznike grupiramo u sljedeće dobne skupine:

Oxford Royale Academy u brojkama

 

LJETNE ŠKOLE ZA DOBNU SKUPINU OD 13 DO 18 GODINA

Ljetni tečajevi za dobnu skupinu od 13 do 18 godina

Ljetna škola u Oxfordu naša je najdugovječnija ljetna škola, a polaznicima iz svih dijelova svijeta nudi priliku da dođu živjeti u Oxford i učiti na našim sjajnim programima. Upisi su u tijeku i za našu ljetnu školu u Cambridgeu te ljetnu školu, Londres te ljetnu skola na Yaleu u SAD-u koje nude isto sjajno iskustvo pohađanja.

Naši tečajevi prvenstveno su usmjereni na akademski razvoj, no u raspored je uvršteno i mnoštvo zabavnih izvannastavnih aktivnosti i izleta. Pohađanje tečajeva uključuje smještaj na Sveučilištu u Oxfordu, Sveučilištu u Cambridgeu, Imperial College u Londres, i Sveučilištu Yale, čime polaznici dobivaju doista autentično iskustvo i nadahnuće za ostvarenje svog punog potencijala.

Svakog ljeta na našim tečajevima imamo priliku poželjeti dobrodošlicu polaznicima iz svih dijelova svijeta. Dosad smo na našim ljetnim školama imali polaznike iz više od 175 različitih nacionalnosti, zbog čega su naše ljetne škole među najraznovrsnijim okruženjima za učenje na svijetu!

Polaznici mogu odabrati jezične tečajeve kako bi poboljšali svoje znanje engleskog jezika, tečajeve koji im daju uvid u buduće studijske programe i karijeru u ekonomiji, medicini, pravu ili inženjerstvu, kao i druge odabrane akademske programe za stjecanje iskustva u poljima koja posebno vole ili o kojima žele više saznati.

vaki tečaj traje dva tjedna, no polaznici mogu ostati i dulje kako bi što više vremena proveli iskorištavajući prednosti koje im nude prekrasna okruženja u Oxfordu, Cambridgeu, Londres ili na Yaleu.

Lokacije i koledži:

Naše ljetne škole za dobnu skupinu od 13 do 18 godina održavaju se u različitih ljetnih centara. To su:

– Balliol College, Oxford

– The Quens College, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Keeble College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, Londres

– Sveučilište Yale, SAD

– UC Berkeley, California

Za više informacija o svakom centru posjetite https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

 

Naši videozapisi

Poslušajte što naši bivši polaznici kažu o našim ljetnim školama:

Dostupni tečajevi

Za dobnu skupinu od 13 do 18 godina

Utrka s izumiranjem: sastanak na vrhu o klimi, politici i globalnom upravljanju (Oxford 13-18 godina i Yale 16-18 godina)

Sačuvajte život na Zemlji surađujući u malim skupinama delegata kako biste osmislili rješenja za neke od najizazovnijih problema s kojima se čovječanstvo suočava. Ovaj „sastanak na vrhu“ otkriva vam kako znanost o klimi, politika, pravo i upravljanje mogu surađivati na suzbijanju izumiranja.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Filmska akademija – Oxford kroz leće kamere (Oxford)

Snimite, montirajte i prikažite vlastiti kratki film na Sveučilištu u Oxfordu. Sa Sveučilištem u Oxfordu kao filmskom kulisom — na kojem je snimljeno više scena iz filmova o Harryju Potteru, dobit ćete uvid u filmsku produkciju i digitalnu montažu dok iz prve ruke stječete iskustvo što znači producirati film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 13 do 15 godina

 

Istražite inženjerstvo i tehnologiju (Oxford i Cambridge) 

Tečaj „Istražite inženjerstvo i tehnologiju“ pruža vam sveobuhvatni uvid u uzbudljive karijerne prilike u području inženjerstva i tehnologije. Istražit ćete građevinarstvo, biomedicinsko inženjerstvo i zrakoplovno-svemirsko inženjerstvo dok proučavate nove primjene tehnologije od autonomnih vozila do putovanja u svemir.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Istražite medicinu (Oxford i Cambridge)

Tečaj „Istražite medicinu“ pruža vam široki uvid u ljudsko tijelo i um. Istražit ćete vještine i znanja potrebna da postanete uspješan liječnik usredotočenost na ljudsku anatomiju.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

Engleski kao strani jezik (Oxford)

Razvijte snažne vještine iz gramatike, sintakse, izgovora i upotrebe razgovornog engleskog jezika u govoru, slušanju, čitanju i pisanju. Proširite rječnik i izgradite temelj za razvoj vrhunskih vještina čitanja i pisanja na engleskom jeziku koje će vam pomoći da pošaljete jednu od najboljih prijava na sveučilište na kojem se govori engleski jezik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Tečajevi dostupni za dobnu skupinu od 16 do 18 godina

Izliječimo budućnost: medicina i bolest (Oxford, Cambridge i Yale)

„Izliječimo budućnost“ otkriva vam brojna zanimanja u medicini i pruža jedinstveni uvid u to kako se snaći u postupku prijave na medicinski fakultet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Pravo i politika (Londres, Oxford i Cambridge)

Proučavajte međupovezanost prava, politike i ekonomije i napravite prvi korak prema karijeri u pravu. Usredotočen na nova pitanja koja se pojavljuju u ovim područjima, program potiče razgovor i raspravu kroz pravne studije slučaja i njihove etičke implikacije na pitanja u rasponu od ljudskih prava do globalizacije, terorizma, trgovine, protekcionizma i pristupa resursima.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

Osmišljavanje sutrašnjice: inženjerstvo i tehnologija (London, Oxford, Cambridge, Yale i UC Berkeley)

„Osmišljavanje sutrašnjice“ pruža vam uvod u tehnologiju u razvoju koja oblikuje budućnost. Pružajući široki temelj u pogledu inženjerskih načela i polja, potaknut će vas da se pozabavite velikim izazovima budućnosti, od alternativne energije do napredne robotike i dalje. Dostupno za dobnu skupinu od 16 do 18 godina u Oxfordu, Cambridgeu, Londres i Yale te za dobnu skupinu od 15 do 18 godina na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

Filozofija, književnost i moderna povijest (Yale)

Zavirite u umove najvećih mislilaca u povijesti i istražite neka od najpoznatijih književnih djela svih vremena dok raspravljate i analizirate pitanja o postojanju, istini, ljepoti i etici.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/philosophy-literature-and-modern-history/

 

Izmišljanje budućnosti: poslovanje, inovacije i poduzetništvo (Oxford, Cambridge, London, Yale i UC Berkeley)

Tečaj “Izmišljanje budućnosti” pruža vam mentalitet, vještine i alate za inovacije i stvaranje budućnosti. Ovo sveobuhvatno uranjanje u poslovna načela, inovacijske metode i poslovno razmišljanje omogućit će vam da inkubirate svoju ideju i potencirate je u posao koji donosi vrijednost. Dostupno za 16 do 18 godina na Oxfordu i Cambridgeu i 15 do 18 na Yaleu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Engleski kao strani jezik (Oxford i UC Berkeley)

Razvijte snažne vještine iz gramatike, sintakse, izgovora i upotrebe razgovornog engleskog jezika u govoru, slušanju, čitanju i pisanju. Proširite rječnik i izgradite temelj za razvoj vrhunskih vještina čitanja i pisanja na engleskom jeziku koje će vam pomoći da pošaljete jednu od najboljih prijava na sveučilište na kojem se govori engleski jezik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Arhitektura i dizajn (Oxford, Cambridge, Londres I Yale)

Oživite svoje dizajnerske ideje na jednoj od najbogatijih umjetničkih i arhitektonskih lokacija na svijetu. Primijenit ćete temeljna načela arhitekture, uključujući planiranje, dizajn i prostorno mapiranje dok ubrzano radite na tome da postanete arhitekt svjetske klase.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Matematika (UC Berkeley)

Usavršite svoje matematičke sposobnosti i numeričku znatiželju kroz uvod u nekoliko različitih aspekata moderne matematike. Naići ćete na važne i zanimljive ideje u aritmetici, geometriji, teoriji grafova, logici, informatici i teoriji igara.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

Pravna akademija i zagovaranje u sudskom postupku (Yale)

Steknite široki uvod u teoriju i praksu prava.   Tečaj će vam pomoći razviti snažni skup logičkih i argumentacijskih vještina kroz studije pravnih slučaja i simulaciju lažnog suđenja. Dostupno za dobnu skupinu od 16 -18 godina na Yaleu i 15-18 na UC Berkeley)

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/law/

Kliknite ovdje za više informacija o tečajevima i za prijavu putem interneta: https://www.oxford-royale.com/courses/

 

Datumi i školarina: 

Naše ljetne škole za dobnu skupinu od 13 do 18 godina odvijaju se kroz dvotjedne programe. Datumi su navedeni u nastavku.

 

Za Oxford i Cambridge

  1. dvotjedni program: 30. lipnja – 13. srpnja 2024.
  2. dvotjedni program: 14. srpnja – 27. srpnja 2024.
  3. dvotjedni program: srpnja – 10. kolovoza 2024 (Oxford)

Cijena svih tečajeva je 6995 GBP za dva tjedna. Za dulji boravak dostupni su popusti.

 

Za Londres

  1. dvotjedni program: 1. srpnja – 13. srpnja 2024.
  2. dvotjedni program: 14. srpnja – 27. srpnja 2024.
  3. dvotjedni program: 28. srpnja – 10. kolovoza 2024

Za Yale

  1. dvotjedni program: 30. lipnja – 13. srpnja 2024.
  2. dvotjedni program: 14. srpnja – 27. srpnja 2024.

Školarina za ljetnu školu Oxford Royalea na Yaleu iznosi i Londres 6495 GBP za dva tjedna odnosno.

Za UC Berkeley

  1. dvotjedni program: 30. lipnja – 13. srpnja 2024.
  2. dvotjedni program: 14. srpnja – 27. srpnja 2024.

Školarina za ljetnu školu Oxford Royalea na UC Berkeley 5995 GBP za dva tjedna odnosno.

Za potvrdu upisa na ljetnu školu potrebno je uplatiti nepovratni predujam od 1295 GBP za svaki dvotjedni tečaj.

Preostali iznos školarine potrebno je uplatiti najkasnije 90 dana prije početka rezerviranog/rezerviranih tečaja. Polaznici mogu ostati dulje od dva tjedna – mnogi polaznici upisuju dva ili više uzastopnih programa i ostaju na Oxford Royale Academy četiri tjedna ili dulje.

Često odabiru provesti dva tjedna u Oxfordu i dva tjedna u Cambridgeu kako bi doživjeli jedinstvene kulture ova dva nevjerojatna britanska grada.