Upisi su u tijeku za sve naše nagrađivane ljetne tečajeve, a odvijaju se u Oxfordu, Londonu, St Andrews (Škotska) i Cambridgeu te u prestižnom britanskom internatu St. Mary’s u Ascotu.

Osigurajte svoje mjesto za 2020. godinu putem interneta danas i pridružite se polaznicima iz više od 150 država u obrazovnoj ustanovi Oxford Royale Summer Schools sljedećeg ljeta.

O OBRAZOVNOJ USTANOVI OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools (ORA) je nagrađivani pružatelj obrazovnih programa sa sjedištem u povijesnim sveučilišnim gradovima Oxford, Cambridge, St Andrews (Škotska) i London u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naša je misija pridavanje vrijednosti akademskim životima naših polaznika te pružanje obrazovne prednosti na njihovom putu prema daljnjem učenju, sveučilišnim programima ili karijeri u natjecateljski ustrojenom svijetu.

 

Uz širok raspon dostupnih tečajeva kroz čitavu godinu, sigurni smo da imamo ponešto za svakog studenta koji želi unaprijediti svoje znanje. U nastavku pročitajte informacije o našim ljetnim tečajevima (uključujući naš našu poznatu Ljetnu školu u Oxfordu), cjelogodišnjim obrazovnim programima i tečajevima na internetu.

 

NAGRAĐIVANI LJETNI PROGRAMI

Oxford Royale Summer Schools tržišni je predvodnik u pružanju vrhunskog ljetnog obrazovanja s uključenim smještajem. Naši programi nadahnuti su akademskom strogošću gradova u kojima se održavaju te su posebno odabrani i pažljivo osmišljeni kako bi našim polaznicima pružili prosvijetljeno i korisno ljetno iskustvo.

 

Polaznici mogu birati između različitih ponuda ljetnih tečajeva koji su dostupni u obrazovnoj ustanovi ORA. Nudimo više od 100 mogućnosti učenja, u rasponu od tradicionalnih predmeta do predavanja koja polaznici obično imaju priliku pohađati tek kasnije u obrazovnom razvoju. Uz tako raznoliku ponudu brojni polaznici odluče se na dva uzastopna tečaja, a stotine polaznika vraća se u obrazovnu ustanovu ORA iduće godine kako bi učili nešto novo i unaprijedili svoj akademski razvoj.

 

Ljetne programe za mlade učenike grupiramo u dvije dobne skupine – od 8 do 12 godina i od 13 do 18 godina. Također nudimo niz stimulativnih ljetnih programa za dobnu skupinu 19–25 godina.

LJETNA ŠKOLA ZA DOBNE SKUPINE 8–12 KOJU NUDI OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools sa zadovoljstvom nudi niz uzbudljivih tečajeva za polaznike u dobi od 8 do 12 godina. Navedeni tečajevi kombiniraju poučavanje sa zabavnim aktivnostima i timskim vježbama koje mladim polaznicima omogućuju da dožive okus neovisnosti u sigurnom i poticajnom okruženju.

 

Tečajevi se održavaju u školi St. Mary’s u Ascotu, prestižnom internatu koji se nalazi između Oxforda i Londona na engleskom selu. Škola ima objekte bez premca, primjerice unutarnji bazen, igrališta, umjetničke i dizajnerske prostorije, laboratorije, kazalište i mnogo više. Svi objekti u potpunosti su uključeni u naše uzbudljive rasporede.

 

Videozapis iskustva studenata

 

Naše osoblje zaduženo za navedene programe uglavnom se nalazi na licu mjesta kako bismo se pobrinuli da su polaznici sigurni, zaštićeni i pod nadzorom dvadeset i četiri sata dnevno. Omjer polaznika i osoblja iznosi otprilike pet naprema jedan, a svi naši učitelji prošli su rutinsku sigurnosnu provjeru kako bismo bili sigurni da se poštuju najviši standardi.

 

Datumi i školarine

1. tjedan: 12. srpnja – 18. srpnja 2020.

2. tjedan: 19. srpnja – 25. srpnja 2020.

3. tjedan: 26. lipnja – 1. kolovoza 2020.

4. tjedan: 2. kolovoza – 8. kolovoza 2020.

5. tjedan: 9. kolovoza – 15. kolovoza 2020.

 

Kliknite ovdje kako biste saznali više o tečajevima i kako biste se prijavili putem interneta.

LJETNE ŠKOLE ZA DOBNE SKUPINE 13–18 GODINA ZA 2020. GODINU

Ljetna škola u Oxfordu naša je najdugovječnija usluga i nudi polaznicima diljem svijeta da dođu u Oxford kako bi živjeli i učili u sklopu naših fascinantnih programa. Upisi su u tijeku i za Ljetnu školu u Londonu, Ljetnu školu u Cambridgeu te Ljetnu školu u St Andrews, koje pružaju iskustvo obrazovne ustanove ORA u tim blistavim gradovima.

 

Naši tečajevi primarni naglasak stavljaju na akademski razvoj, no također obuhvaćaju opsežan raspored ugodnih izvannastavnih aktivnosti i izleta. Mnogi naši tečajevi uključuju smještaj na Sveučilištu u Oxfordu i Cambridgeu, što polaznicima pruža doista autentično iskustvo i nadahnjuje ih da ostvare svoj puni potencijal.

 

Svakog ljeta pružamo dobrodošlicu polaznicima diljem svijeta koji dolaze na naše tečajeve. Prošle godine polaznici su bili 150+ različitih nacionalnosti, zbog čega su naše ljetne škole među najraznolikijim okolinama za učenje u svijetu.

 

Videozapis iskustva studenata

 

Polaznici mogu odabrati tečajeve engleskog jezika kako bi unaprijedili svoje znanje, sveučilišnih pripremnih tečajeva za određene predmete koje razmatraju kao mogućnost daljnjeg učenja i odabira akademskih programa za stjecanje iskustva u područjima gdje im nedostaje iskustva. Svaki tečaj traje dva tjedna, no polaznici mogu ostati i dulje kako bi što više iskoristili vrijeme koje imaju u prelijepom okruženju u Oxfordu, Cambridgeu ili Londonu.

 

 

Ljetna škola u Oxfordu: posljednje ljeto u brojkama

150+ nacionalnosti

15 kampusa

Više od 60 mogućnosti učenja

150+ učitelja

Više od 200 članova osoblja na kampusu

 

[ora_btn href= “/courses/93/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”13-15″ target=””]

[ora_btn href= “/courses/175/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”16-18″ target=””]

 

Lokacije i visoke škole

Naše ljetne škole za dobne skupine 13–18 godina odvijaju se u 15 različitih ljetnih centara. Riječ je o sljedećim centrima:

– Yarnton Manor

– St Catherine’s College

– Lady Margaret Hall

– Balliol College

– Jowett Walk

– St Peter’s College

– St Hugh’s College

– The Queen’s College

– University College

– Clare College, Cambridge

– St Catharine’s College, Cambridge

– Imperial College, London

– St Andrews, Scotland

– Yale University, USA

– St Edmund’s College, Cambridge

 

Kliknite OVDJE da biste pročitali više o svakom centru.

 

Kliknite ovdje za cjeloviti popis tečajeva za dobne skupine 13–18 godina kako biste se prijavili putem interneta.

Ljetne škole u Oxfordu za dobne skupine 19–25

Uz ista načela i beskompromisnu kvalitetu koja odlikuje naš tečaj za mlade učenike, mnogi naši stariji polaznici prebivaju u visokoj školi Merton College, jednoj od najstarijih i akademski najprestižnijih visokih škola Sveučilišta u Oxfordu, ili školi Jowett Walk koja je dio visoke škole Balliol College (to je jedan od rivala visoke škole Merton za titulu najstarije visoke škole u Oxfordu).

 

Videozapis iskustva studenata

 

Polaznici će primiti izvanredno poučavanje u kombinaciji s rasporedom izvannastavnih aktivnosti i dovoljnom količinom slobodnog vremena za istraživanje grada i samostalno učenje u oxfordskim knjižnicama.

 

 

O našim mrežnim tečajevima

Oxford Royale Summer Schools također s ponosom nudi mrežnu platformu za učenje koja sadrži širok raspon uzbudljivih i intelektualno stimulativnih tečajeva koji su osmišljeni kako bi pomogli polaznicima prilikom prijavljivanja na sveučilište u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naši mrežni tečajevi odmah su dostupni svugdje u svijetu putem platforme ORA Prep i polaznicima pružaju uvide u predmete koji ih vode izvan nastavnog plana i programa. Te spoznaje omogućuju polaznicima da vide kako izgleda studiranje predmeta na sveučilištu, a istodobno im pruža materijale neprocjenjive vrijednosti za prijave i razgovore. Sve to čini neprocjenjivu pomoć u sve konkurentnijem postupku prijave na sveučilište, a to potvrđuju i iskustva polaznika. Pregledajte naš katalog tečajeva i krenite danas!

 

Istražite naše mrežne tečajeve ovdje kako biste pregledali raspon predmeta koje nudimo i započeli besplatno probno razdoblje ili rezervirali tečaj.