Places on our 2024 summer school are filling fast. Don’t miss out. Enrol now to avoid disappointment

Cursurile educaționale premiate ale Oxford Royale Summer Schools

Școala de vară Oxford

DESPRE OXFORD ROYALE

Oxford Royale este un furnizor premiat de școli de vară internaționale din orașul universitar istoric Oxford.  Misiunea noastră este să adăugăm valoare vieții academice a cursanților noștri și să le oferim un avantaj educațional pentru a-și continua studiile, pentru a-și depune candidatura la universități de prestigiu sau pentru a urma o carieră într-o lume competitivă.

Cu o gamă atât de vastă de cursuri disponibile pe tot parcursul anului, avem convingerea că avem de oferit câte ceva fiecărui elev care caută să își îmbogățească cunoștințele. Citiți mai departe pentru informații privind cursurile noastre de vară (inclusiv cele de la faimoasa școală de vară Oxford).

ȘCOLI DE VARĂ PREMIATE

Oxford Royale este lider pe piață în privința furnizării de cursuri de vară rezidențiale premium. Programele noastre sunt inspirate de rigoarea academică a orașelor gazdă, au fost selectate special și concepute cu grijă pentru a le oferi elevilor noștri o experiență de vară bogată și benefică.

Elevii pot alege dintr-o gamă diversă de cursuri de vară cu peste 39 de opțiuni de studiu disponibile, de la subiecte tradiționale la materii pe care elevii nu ar avea șansa în mod normal să le studieze decât mai târziu în dezvoltarea educațională. Având în vedere această ofertă variată, mulți elevi aleg să urmeze două cursuri consecutiv și sute de elevi revin la Oxford Royale în fiecare an pentru a studia ceva nou și pentru a-și continua dezvoltarea academică.

Am grupat programele de vară pentru tineri în următoarele intervale de vârste.

Oxford Royale în cifre

ȘCOLI DE VARĂ PENTRU GRUPA DE VÂRSTĂ 13-18 ANI

Cursuri de vară pentru 13-18 ani

Școala de vară Oxford este cel mai longeviv program de școală de vară al nostru și oferă elevilor din toată lumea ocazia de a veni la Oxford pentru a trăi și a învăța cu ajutorul unor programe absolut fascinante. Au început înscrierile și pentru școala de vară Cambridge , Școala de vară din Londra si Yale din Statele Unite, toate oferind aceeași experiență extraordinară.

Cursurile sunt focalizate în principal pe dezvoltarea academică, încorporând, de asemenea, un program extins de activități extracuriculare și excursii de neuitat. Cursurile sunt de tip rezidențial, în colegiile Universității Oxford, Universității Cambridge, Imperial College London și Universității Yale, oferind o experiență cu adevărat autentică și inspirând elevii să își fructifice întregul potențial.

În fiecare vară, întâmpinăm elevi din toată lumea în cadrul cursurilor noastre. La cursurile de vară participă elevi din peste 175 de țări, programul oferind unul dintre cele mai diverse medii de studiu de oriunde din lume!

Elevii pot alege din cursurile în limba engleză pentru a-și îmbunătăți nivelul de limbă, cursuri demonstrative pentru explorarea unei viitoare cariere în administrarea afacerilor, medicină, drept sau inginerie, și dintr-o selecție de alte programe academice pentru a obține experiență în domenii în care este posibil să se simtă în largul lor sau despre care doresc să afle mai multe.

Fiecare curs durează două săptămâni, însă elevii pot participa o perioadă mai lungă, prelungindu-și șederea pentru a profita de minunata zonă din jurul centrelor din Oxford, Cambridge, London sau Yale.

 

Locații și colegii:

Școlile noastre de vară pentru grupa de vârstă 13-18 ani sunt găzduite în centre de vară. Acestea sunt:

– Balliol College, Oxford

– The Queens College, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Keeble College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, London

– UC Berkely, California

– Universitatea Yale, SUA

Pentru a afla mai multe despre fiecare centru, vizitați https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

 

Videoclipuri de prezentare

Aflați opinia foștilor elevi ai școlilor noastre de vară urmărind materialele video de aici:

 

Cursuri disponibile  Pentru grupa de vârstă 13-18 ani

 

Cursa împotriva extincției: summit privind clima, politica și leadershipul la nivel global (Oxford 13-18 ani, Yale 16-18 ani)

Conservarea vieții de pe Terra prin colaborarea în mici grupuri de delegați care generează soluții la cele mai dificile probleme cu care se confruntă umanitatea. „Summitul” vă expune la modul în care domeniile științelor climatice, politica, dreptul și leadershipul pot funcționa împreună pentru a preveni extincția.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

 

 Academia de film – Oxford prin obiectiv (Oxford)

Filmați, editați și difuzați propriul scurtmetraj la Universitatea Oxford. Cu Universitatea Oxford drept platou de filmare – locația în care s-au filmat mai multe scene din filmele Harry Potter – veți dobândi cunoștințe valoroase privind producția de film și editarea digitală într-o experiență în direct de producere a unui film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Cursuri disponibile pentru grupa de vârstă 13-15 ani

 

Explorați administrarea afacerilor, inovația și antreprenoriatul (Oxford si Cambridge)

Cursul „Explorați administrarea afacerilor” vă oferă o introducere vastă în administrarea afacerilor, finanțe și marketing. Acesta vă oferă competențele necesare pentru inovație, lansare reușită, precum și pentru administrarea propriei afaceri.  Însă cel mai important lucru este că veți dezvolta mentalitatea necesară pentru a deveni un antreprenor de impact.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

 

 Explorați ingineria și tehnologia (Oxford si Cambridge)

 Cursul „Explorați ingineria și tehnologia” vă oferă o introducere cuprinzătoare în oportunitățile de carieră interesante din domeniul ingineriei și tehnologiei. Veți explora domenii precum inginerie civilă, mecanică, biomedicală și aerospațială învățând despre aplicații tehnice în curs de implementare, de la vehiculele care se conduc singure la călătorii în spațiu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

 

 Explorați medicina (Oxford si Cambridge)

Cursul „Explorați medicina” vă oferă o introducere vastă în studiul corpului umane. Veți explora competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a deveni un specialist de succes în domeniul medicinei printr-o focalizare asupra anatomiei umane.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

 

 Engleza ca limbă străină (Oxford)

 Dobândiți competențe solide în privința gramaticii, sintaxei, pronunției și utilizării colocviale a limbii engleze, prin vorbire, ascultare, citire și scriere. Îmbogățiți-vă vocabularul și puneți bazele competențelor superioare de citire și scriere în limba engleză care pot constitui un atu de neegalat pentru o eventuală candidatură la o universitate cu predare în limba engleză.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Cursuri disponibile pentru grupa de vârstă 16-18 ani

 

Vindecarea viitorului: medicină și afecțiuni (London,Oxford, Cambridge si Yale)

 „Vindecarea viitorului” vă expune la numeroase cariere în medicină și vă oferă o perspectivă unică a modului în care puteți parcurge procesul de candidatură pentru a urma cursurile unei instituții de învățământ medical.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

 

Drept si politică (Oxford, Cambridge si London)

 Examinați legăturile dintre drept, politică și economie, și faceți primii pași către urmarea unei cariere în domeniul dreptului. Focalizat asupra problemelor de actualitate din aceste domenii, programul stimulează discuțiile și dezbaterile prin studii de caz juridice și implicațiile etice ale acestora în legătură cu aspecte de la drepturile omului la globalizare, terorism, comerț, protecționism și acces la resurse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

 

Proiectarea viitorului: inginerie și tehnologie (London, Oxford, Cambridge, Yale si UC Berkeley)

 „Proiectarea viitorului” vă oferă o introducere în tehnologia de ultimă oră care modelează viitorul. Întrucât oferă noțiuni de bază bogate în ceea ce privește principiile și domeniile ingineriei, vă va inspira să abordați marile provocări ale viitorului, de la energia alternativă la robotică avansată și nu numai. Disponibil pentru grupa de vârstă 16-18 ani la London, Oxford, Cambridge și  Yale, 15-18 ani la UC Berkeley.

 hhttps://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

 

 Filozofie, literatură și istorie modernă (Yale)

 Sondați mințile marilor gânditori ai istoriei și explorați unele dintre cele mai cunoscute lucrări literare ale tuturor timpurilor în timp ce dezbateți și analizați aspecte privind existența, adevărul, frumusețea și etica.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/philosophy-literature-and-modern-history/

 

Inventând viitorul: administrarea afacerilor, inovație și antreprenoriat (Oxford, Cambridge, London, Yale si UC Berkeley)

 „Inventând viitorul” vă pune la dispoziție competențele, instrumentele și mentalitatea necesare pentru a inova și a crea viitorul. Această incursiune cuprinzătoare în principiile administrării afacerilor, metodelor de inovație și gândirii antreprenoriale vă va permite să dezvoltați o idee și să îi accelerați implementarea până la nivelul de afacere care generează valoare. Disponibil pentru grupa de vârstă 16-18 ani la Oxford și Cambridge și 15-18 ani la Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

 

Engleza ca limbă străină (Oxford si Berkeley)

 Dobândiți competențe solide în privința gramaticii, sintaxei, pronunției și utilizării colocviale a limbii engleze, prin vorbire, ascultare, citire și scriere. Îmbogățiți-vă vocabularul și puneți bazele competențelor superioare de citire și scriere în limba engleză care pot constitui un atu de neegalat într-o eventuală candidatură la o universitate cu predare în limba engleză.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

 

 Arhitectură și design (Oxford, Cambridge, London si Yale)

 Dați viață ideilor dvs. de design într-una dintre cele mai interesante locații artistice și arhitecturale din lume. Veți aplica principiile de bază ale arhitecturii, inclusiv planificare, design și cartografiere spațială, în timp ce porniți către viitorul dvs. de arhitect de talie mondială.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

 

Matematică (UC Berkeley)

Rafinați-vă competențele matematice și hrăniți-vă curiozitatea numerică prin intermediul introducerii în diferitele dimensiuni ale matematicii moderne. Veți întâlni idei importante și interesante în aritmetică, geometrie, teoria graficelor, logică, științe informatice și teoria jocurilor.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

 

Academia de drept și pledoarie (Yale)

O introducere vastă în teoria și practica dreptului.  Cursul vă va echipa cu un set de competențe logice și argumentative temeinice prin intermediul studiilor de caz și simulărilor de procese. Disponibil pentru grupa de vârstă 15-18 ani la UC Berkeley si 16-18 ani la Yale.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/law/

Dați clic aici pentru a citi mai multe despre cursuri și pentru înscriere online: https://www.oxford-royale.com/courses/

 

Date și Tarife:

Școlile noastre de vară pentru elevi cu vârsta între 13 și 18 ani funcționează în „sesiuni” de două săptămâni. Datele acestora sunt cele de mai jos.

 

 Pentru Oxford și Cambridge

Sesiunea 1: 30 iunie  – 13 iulie 2024

Sesiunea 2: 14 iulie   – 27 iulie 2024

Sesiunea 3: 28 iulie – 10 august 2024 (numai Oxford)

Toate cursurile costă 6.995 GBP pentru două săptămâni, Sunt disponibile discounturi pentru șederi prelungite.

Pentru London

Sesiunea 1:   1 iulie – 13 iulie 2024

Sesiunea 2: 14 iulie – 27 iulie 2024

Sesiunea 3: 28 iulie – 10 august 2024

 

Pentru Yale

Sesiunea 1:  30 iunie – 13 iulie 2024

Sesiunea 2:  14 iulie   – 27iulie 2024

Tarifele pentru școala de vară Oxford Royale de la Yale si London sunt 6.495 GBP pentru două săptămâni de studio.

 

Pentru UC Berkelley

Sesiunea 1:  30 iunie – 13 iulie 2024

Sesiunea 2:  14 iulie   – 27iulie 2024

Tarifele pentru școala de vară Oxford Royale de la UC Berkeley sunt 5.995 GBP pentru două săptămâni de studio.

Pentru a confirma o înscriere, este necesară o garanție nerambursabilă de 1.250 GBP pentru două săptămâni de studiu.

Restul tarifului se va achita cel târziu cu 90 de zile înainte de începerea cursului sau cursurilor rezervate. Elevii sunt bineveniți să rămână mai mult de două săptămâni – mulți elevi rezervă locuri în două sau mai multe programe consecutive și rămân la Oxford Royale Academy timp de patru săptămâni sau mai mult.

O alegere populară este aceea de a petrece două săptămâni la Oxford și două săptămâni la Cambridge, într-o experiență culturală unică, în două orașe extraordinare din Regatul Unit.

Dați clic aici pentru a accesa lista completă a cursurilor pentru grupa de vârstă 13-18 ani: https://www.oxford-royale.com/courses/