Continue Application
Cursurile educaționale premiate ale Oxford Royale Summer Schools

Cursurile educaționale premiate ale Oxford Royale Summer Schools

Vă prezentăm cursurile educaționale premiate ale Oxford Royale Summer Schools.

Au început înscrierile pentru cursurile noastre de vară premiate, organizate la Oxford, Londra, Cambridge și St Andrews (Scoţia), precum și la prestigioasa școală cu internat St Mary’s din Ascot.

Rezervați-vă acum online un loc la cursurile din 2020 și vara următoare alăturați-vă studenților din peste 150 de țări la Oxford Royale Summer Schools.

DESPRE OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools (ORA) este un furnizor premiat de programe educaționale, având sedii în orașele universitare istorice Oxford, Cambridge, Londra și St Andrews (Scoţia), din Marea Britanie. Misiunea noastră este de a aduce un plus de valoare experienței academice a cursanților noștri și de a le oferi un avantaj educațional în ceea ce privește continuarea studiilor, înscrierea la universitate sau construirea unei cariere într-o lume din ce în ce mai competitivă.

 

Datorită gamei extrem de variate de cursuri disponibile pe întreg parcursul anului, suntem încrezători că putem răspunde exigențelor fiecărui elev sau student care dorește să își consolideze cunoștințele. În cele ce urmează, puteți afla mai multe informații despre cursurile noastre de vară (inclusiv despre renumita noastră Școală de vară Oxford), programele noastre educaționale desfășurate pe întreg parcursul anului și cursurile noastre online.

 

PROGRAME DE VARĂ PREMIATE

Oxford Royale Summer Schools este lider de piață în domeniul furnizării de programe educaționale de vară excepționale, organizate în cadrul unor instituții care oferă cazare cursanților. Programele noastre sunt inspirate de rigoarea academică a orașelor-gazdă și au fost selectate în mod special și concepute cu deosebită atenție pentru a oferi o experiență estivală educativă și utilă.

 

Participanții pot opta pentru diferite oferte de cursuri de vară disponibile în cadrul ORA. Oferim peste 150 de opțiuni de studiu, de la discipline tradiționale până la cursuri care, în mod obișnuit, ar fi disponibile studenților abia ulterior în cadrul dezvoltării lor educaționale. Datorită multitudinii de programe oferite, multe persoane aleg să urmeze două cursuri consecutiv, sute de cursanți revenind în cadrul ORA în fiecare an pentru a studia noi domenii și pentru a-și extinde dezvoltarea academică.

 

Programele noastre de vară pentru tineri sunt împărțite în două grupe de vârstă: 8-12 ani și 13-18 ani. De asemenea, oferim o serie de programe de vară stimulative pentru tineri cu vârste între 19 și 25 ani.

Students eating dinner in Oxford college

ȘCOALA DE VARĂ OXFORD ROYALE ACADEMY PENTRU GRUPA DE V RSTĂ 8-12 ANI

Oxford Royale Summer Schools oferă o gamă de cursuri captivante pentru copiii cu vârste între 8 și 12 ani. Aceste cursuri îmbină cu succes activitatea de predare cu activități distractive și exerciții în echipă, pentru ca tinerii elevi să poată „gusta din libertate” într-un mediu sigur și încurajator.

 

Cursurile sunt organizate la St Mary’s School din Ascot, o prestigioasă școală cu internat situată într-o zonă rurală tipic englezească, undeva între Oxford și Londra. Școala dispune de facilități de excepție, incluzând o piscină interioară, terenuri de joc, săli de artă și design, laboratoare de științe, un teatru și multe altele. Toate aceste facilități vor fi utilizate pe deplin în cadrul orarelor noastre deosebit de interesante.

 

Clip video cu experiențe ale studenților

 

 

În principal, personalul care desfășoară aceste programe locuiește în campus, pentru a se asigura că elevii sunt în siguranță și monitorizați 24 de ore din 24. Din punct de vedere numeric, raportul elevi-personal este de aproximativ 5:1, iar toți profesorii noștri sunt evaluați în mod riguros în ceea ce privește experiența, pentru a asigura respectarea celor mai ridicate standarde.

 

8-12

 

Date și taxe

Săptămâna 1: 12 iulie – 18 iulie 2020

Săptămâna 2: 19 iulie – 25 iulie 2020

Săptămâna 3: 26 iulie – 1 august 2020

Săptămâna 4: 2 august – 8 august 2020

Săptămâna 5: 9 august – 15 august 2020

 

Faceți clic aici pentru a afla mai multe informații despre cursuri și pentru a aplica online.

Boy in blue hoodies in class

ȘCOLI DE VARĂ 2020 PENTRU GRUPA DE V RSTĂ 13-18 ANI

Școala de vară Oxford este cel mai vechi serviciu al nostru, oferind cursanților din întreaga lume ocazia de a locui la Oxford și de a-și aprofunda cunoștințele prin intermediul programelor noastre captivante. De asemenea, vă puteți înscrie și la școlile noastre de vară din Londra, St Andrews (Scoţia) și Cambridge, care fac posibilă experiența ORA în aceste orașe pline de viață.

 

Cursurile noastre se concentrează în principal pe dezvoltarea academică, incluzând totodată un program extensiv de activități extracurriculare și excursii interesante. Multe dintre cursurile noastre sunt găzduite de colegii ale Universităților Oxford și Cambridge, oferind o experiență cu adevărat autentică și inspirând studenții să își atingă potențialul maxim.

 

În fiecare vară, așteptăm cu drag la cursurile noastre elevi și studenți din întreaga lume. Anul trecut, la cursurile noastre au participat studenți de 150+ naționalități diferite, ceea ce face ca școlile noastre de vară să se numere printre cele mai diverse medii de studiu din lume.

 

Clip video cu experiențe ale studenților

 

 

Studenții pot opta pentru cursuri de limba engleză pentru îmbunătățirea nivelului de limbă, cursuri de pregătire pentru admiterea la universitate axate pe discipline specifice pe care ar dori să le aprofundeze în viitor și o selecție de alte programe academice pentru a dobândi experiență în eventuale domenii în care dețin cunoștințe minime. Fiecare curs are o durată de două săptămâni, însă studenții sunt invitați să participe pentru o perioadă mai lungă, pentru a valorifica la maxim timpul petrecut în minunatele împrejurimi ale orașelor Oxford, Cambridge, Londra sau St Andrews.

 

Girls at Queens College Oxford walking to graduation

 

Școala de vară Oxford: vara trecută în cifre

150+ naționalități

15 campusuri

Peste 60 de opțiuni de studiu

150+ profesori

Peste 200 de membri de personal în cadrul campusurilor

 

13-15 16-18

 

Students sitting on steps at Oxford college

Locații și colegii

Școlile noastre de vară destinate cursanților cu vârste între 13 și 18 ani sunt organizate în cadrul a 15 centre de vară diferite. Acestea sunt:

– Yarnton Manor

– St Catherine’s College

– Lady Margaret Hall

– Balliol College

– Jowett Walk

– St Peter’s College

– St Hugh’s College

– The Queen’s College

– University College

– Clare College (Cambridge)

– St Catharine’s (Cambridge)

– Imperial College (Londra)

– St Andrews (Scoţia)

-Yale University (USA)

-St Edmund’s College< (Cambridge)

 

Pentru a afla mai multe informații despre fiecare centru, faceți clic AICI.

 

Faceți clic aici pentru a accesa lista completă de cursuri destinate grupei de vârstă 13-18 ani, dacă doriți să aplicați online.

Oxford Royale Summer Schools graduation ceremony

Școala de vară Oxford (19-25 ani)

În cadrul acestui curs, care respectă aceleași principii și aceeași calitate riguroasă ca și cursul nostru destinat elevilor mai tineri, mulți dintre cursanții noștri de vârste mai mari vor fi găzduiți la Merton College, unul dintre cele mai vechi și prestigioase colegii academice ale Universității Oxford sau la Jowett Walk, parte a Balliol College (care alături de alte colegii, inclusiv Merton College, își dispută titlul de cel mai vechi colegiu al Universității Oxford).

 

Clip video cu experiențe ale studenților

 

 

Cursanții vor beneficia de programe excelente de învățare, corelate cu un program de activități extracurriculare și suficient timp liber pentru a explora pe cont propriu orașul și pentru a-și aprofunda singuri cunoștințele în bibliotecile din Oxford.

 

19+

 

 

Girls talking on bench in Oxford

 

Despre cursurile noastre online

 

Oxford Royale Summer Schools oferă, de asemenea, o platformă de învățare online, ce include o gamă largă de cursuri interesante, care stimulează intelectul, pentru a veni în sprijinul studenților care doresc să aplice la universități din Regatul Unit. Cursurile noastre online pot fi accesate imediat din întreaga lume, fiind furnizate prin intermediul platformei noastre ORA Prep, și oferă celor interesați posibilitatea de a înțelege discipline care depășesc limitele programei școlare. Această perspectivă permite elevilor să experimenteze studierea unei discipline la nivel universitar, oferindu-le în același timp accesul la materiale de o valoare inestimabilă în vederea înscrierii și susținerii interviurilor. Toate acestea reprezintă, așa cum reiese și din impresiile cursanților noștri, un ajutor inestimabil în cadrul unui proces de admitere la universitate din ce în ce mai competitiv. Consultați catalogul nostru de cursuri pentru a începe chiar astăzi!

 

Pentru a explora gama de discipline pe care le oferim și pentru a începe un curs demonstrativ gratuit sau pentru a vă rezerva un loc în cadrul unui curs, vă rugăm să consultați cursurile noastre online aici.

Girls on bridge at Blenheim Palace

Study In Confidence