Cursurile educaționale premiate ale Oxford Royale Summer Schools

Școala de vară Oxford

DESPRE OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Academy (ORA) este un furnizor premiat de școli de vară internaționale din orașul universitar istoric Oxford.  Misiunea noastră este să adăugăm valoare vieții academice a cursanților noștri și să le oferim un avantaj educațional pentru a-și continua studiile, pentru a-și depune candidatura la universități de prestigiu sau pentru a urma o carieră într-o lume competitivă.

Cu o gamă atât de vastă de cursuri disponibile pe tot parcursul anului, avem convingerea că avem de oferit câte ceva fiecărui elev care caută să își îmbogățească cunoștințele. Citiți mai departe pentru informații privind cursurile noastre de vară (inclusiv cele de la faimoasa școală de vară Oxford).

ȘCOLI DE VARĂ PREMIATE

Oxford Royale Academy este lider pe piață în privința furnizării de cursuri de vară rezidențiale premium. Programele noastre sunt inspirate de rigoarea academică a orașelor gazdă, au fost selectate special și concepute cu grijă pentru a le oferi elevilor noștri o experiență de vară bogată și benefică.

Elevii pot alege dintr-o gamă diversă de cursuri de vară cu peste 40 de opțiuni de studiu disponibile, de la subiecte tradiționale la materii pe care elevii nu ar avea șansa în mod normal să le studieze decât mai târziu în dezvoltarea educațională. Având în vedere această ofertă variată, mulți elevi aleg să urmeze două cursuri consecutiv și sute de elevi revin la Oxford Royale în fiecare an pentru a studia ceva nou și pentru a-și continua dezvoltarea academică.

Am grupat programele de vară pentru tineri în următoarele intervale de vârste.

Oxford Royale Academy în cifre

 

ȘCOLI DE VARĂ PENTRU GRUPA DE VÂRSTĂ 13-18 ANI

Cursuri de vară pentru 13-18 ani

Școala de vară Oxford este cel mai longeviv program de școală de vară al nostru și oferă elevilor din toată lumea ocazia de a veni la Oxford pentru a trăi și a învăța cu ajutorul unor programe absolut fascinante. Au început înscrierile și pentru școala de vară Cambridge , Școala de vară din Londra si Yale din Statele Unite, toate oferind aceeași experiență extraordinară ORA.

Cursurile sunt focalizate în principal pe dezvoltarea academică, încorporând, de asemenea, un program extins de activități extracuriculare și excursii de neuitat. Cursurile sunt de tip rezidențial, în colegiile Universității Oxford, Universității Cambridge, Imperial College London și Universității Yale, oferind o experiență cu adevărat autentică și inspirând elevii să își fructifice întregul potențial.

În fiecare vară, întâmpinăm elevi din toată lumea în cadrul cursurilor noastre. La cursurile de vară participă elevi din peste 170 de țări, programul oferind unul dintre cele mai diverse medii de studiu de oriunde din lume!

Elevii pot alege din cursurile în limba engleză pentru a-și îmbunătăți nivelul de limbă, cursuri demonstrative pentru explorarea unei viitoare cariere în administrarea afacerilor, medicină, drept sau inginerie, și dintr-o selecție de alte programe academice pentru a obține experiență în domenii în care este posibil să se simtă în largul lor sau despre care doresc să afle mai multe.

Fiecare curs durează două săptămâni, însă elevii pot participa o perioadă mai lungă, prelungindu-și șederea pentru a profita de minunata zonă din jurul centrelor din Oxford, Cambridge, London sau Yale.

Locații și colegii:

Școlile noastre de vară pentru grupa de vârstă 13-18 ani sunt găzduite în 10 centre de vară. Acestea sunt:

– Balliol College, Oxford

– Lady Margaret Hall, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Merton College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, London

– Universitatea Yale, SUA

Pentru a afla mai multe despre fiecare centru, vizitați https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Videoclipuri de prezentare

Aflați opinia foștilor elevi ai școlilor noastre de vară urmărind materialele video de aici:

 

Cursuri disponibile

Pentru grupa de vârstă 13-18 ani

Cursa împotriva extincției: summit privind clima, politica și leadershipul la nivel global (Oxford)

Conservarea vieții de pe Terra prin colaborarea în mici grupuri de delegați care generează soluții la cele mai dificile probleme cu care se confruntă umanitatea. „Summitul” vă expune la modul în care domeniile științelor climatice, politica, dreptul și leadershipul pot funcționa împreună pentru a preveni extincția.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Academia de film – Oxford prin obiectiv (Oxford)

Filmați, editați și difuzați propriul scurtmetraj la Universitatea Oxford. Cu Universitatea Oxford drept platou de filmare – locația în care s-au filmat mai multe scene din filmele Harry Potter – veți dobândi cunoștințe valoroase privind producția de film și editarea digitală într-o experiență în direct de producere a unui film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Cursuri disponibile pentru grupa de vârstă 13-15 ani

Explorează Creative Writing (Oxford, Cambridge și Yale)

 Explorați scrisul și jurnalismul, cum să creați conținut și modalități de utilizare a acestuia. Exersați tehnici creative și aflați cum o “voce” individuală poate influența cititorii și poate deschide o lume a comunicării.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/explore-creative-writing-13-15/

Explorați administrarea afacerilor, inovația și antreprenoriatul (Oxford, Cambridge si Yale)

Cursul „Explorați administrarea afacerilor” vă oferă o introducere vastă în administrarea afacerilor, finanțe și marketing. Acesta vă oferă competențele necesare pentru inovație, lansare reușită, precum și pentru administrarea propriei afaceri.  Însă cel mai important lucru este că veți dezvolta mentalitatea necesară pentru a deveni un antreprenor de impact.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

 Explorați ingineria și tehnologia (Oxford, Cambridge si Yale)

 Cursul „Explorați ingineria și tehnologia” vă oferă o introducere cuprinzătoare în oportunitățile de carieră interesante din domeniul ingineriei și tehnologiei. Veți explora domenii precum inginerie civilă, mecanică, biomedicală și aerospațială învățând despre aplicații tehnice în curs de implementare, de la vehiculele care se conduc singure la călătorii în spațiu.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

 Explorați medicina (Oxford, Cambridge si Yale)

Cursul „Explorați medicina” vă oferă o introducere vastă în studiul corpului umane. Veți explora competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a deveni un specialist de succes în domeniul medicinei printr-o focalizare asupra anatomiei umane.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

 Engleza ca limbă străină (Oxford, Cambridge si London)

 Dobândiți competențe solide în privința gramaticii, sintaxei, pronunției și utilizării colocviale a limbii engleze, prin vorbire, ascultare, citire și scriere. Îmbogățiți-vă vocabularul și puneți bazele competențelor superioare de citire și scriere în limba engleză care pot constitui un atu de neegalat pentru o eventuală candidatură la o universitate cu predare în limba engleză.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Cursuri disponibile pentru grupa de vârstă 16-18 ani

 Creative Writing Ages (Oxford, Cambridge și Yale)

Accelerați o gamă de abilități de scriere și jurnalistice în lumea dinamică și interesantă a producției și livrării moderne de conținut. Acest curs unic îmbină tehnicile clasice de scriere creativă cu noi stiluri și explorează modul în care o “voce” individuală poate influența cititorii și poate deschide o lume a comunicării.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

 Vindecarea viitorului: medicină și afecțiuni (Oxford, Cambridge si Yale)

 „Vindecarea viitorului” vă expune la numeroase cariere în medicină și vă oferă o perspectivă unică a modului în care puteți parcurge procesul de candidatură pentru a urma cursurile unei instituții de învățământ medical.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

 Drept si politică (Oxford, Cambridge si London)

 Examinați legăturile dintre drept, politică și economie, și faceți primii pași către urmarea unei cariere în domeniul dreptului. Focalizat asupra problemelor de actualitate din aceste domenii, programul stimulează discuțiile și dezbaterile prin studii de caz juridice și implicațiile etice ale acestora în legătură cu aspecte de la drepturile omului la globalizare, terorism, comerț, protecționism și acces la resurse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

 Proiectarea viitorului: inginerie, robotică și tehnologie (Oxford, Cambridge și Yale)

 „Proiectarea viitorului” vă oferă o introducere în tehnologia de ultimă oră care modelează viitorul. Întrucât oferă noțiuni de bază bogate în ceea ce privește principiile și domeniile ingineriei, vă va inspira să abordați marile provocări ale viitorului, de la energia alternativă la robotică avansată și nu numai. Disponibil pentru grupa de vârstă 16-18 ani la Oxford și Cambridge și 15-18 ani la Yale.

 https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

 Filozofie, literatură și istorie modernă (Oxford)

 Sondați mințile marilor gânditori ai istoriei și explorați unele dintre cele mai cunoscute lucrări literare ale tuturor timpurilor în timp ce dezbateți și analizați aspecte privind existența, adevărul, frumusețea și etica.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

 Inventând viitorul: administrarea afacerilor, inovație și antreprenoriat (Oxford, Cambridge, London și Yale)

 „Inventând viitorul” vă pune la dispoziție competențele, instrumentele și mentalitatea necesare pentru a inova și a crea viitorul. Această incursiune cuprinzătoare în principiile administrării afacerilor, metodelor de inovație și gândirii antreprenoriale vă va permite să dezvoltați o idee și să îi accelerați implementarea până la nivelul de afacere care generează valoare. Disponibil pentru grupa de vârstă 16-18 ani la Oxford și Cambridge și 15-18 ani la Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Engleza ca limbă străină (Oxford, Cambridge si London)

 Dobândiți competențe solide în privința gramaticii, sintaxei, pronunției și utilizării colocviale a limbii engleze, prin vorbire, ascultare, citire și scriere. Îmbogățiți-vă vocabularul și puneți bazele competențelor superioare de citire și scriere în limba engleză care pot constitui un atu de neegalat într-o eventuală candidatură la o universitate cu predare în limba engleză.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

 Pregătire IELTS (Oxford)

 Școala de vară pentru pregătire IELTS din Oxford vă pregătește pentru performanțe de vârf în toate secțiunile testului IELTS! Cu ajutorul cursului nostru de pregătire IELTS veți atinge nivelul necesar de stăpânire a limbii engleze, dobândind competențele de citit și scriere care vă permit să promovați fiecare secțiune a examenului cu cele mai înalte punctaje.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

 Psihologie experimentală (Oxford)

 Urmați cursul nostru de psihologie experimentală și deveniți expert în privința minții umane. Sondați adânc modul în care funcționează mintea și explorați totul, de la tulburări psihice la modul în care atașamentele formate în copilărie afectează viitorul unei persoane. Concepeți propriile cercetări, colaborați cu experți și explorați etica experimentelor psihologice umane.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

 Arhitectură și design (Oxford, Cambridge si London)

 Dați viață ideilor dvs. de design într-una dintre cele mai interesante locații artistice și arhitecturale din lume. Veți aplica principiile de bază ale arhitecturii, inclusiv planificare, design și cartografiere spațială, în timp ce porniți către viitorul dvs. de arhitect de talie mondială.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Matematică (Oxford, Cambridge si London)

Rafinați-vă competențele matematice și hrăniți-vă curiozitatea numerică prin intermediul introducerii în diferitele dimensiuni ale matematicii moderne. Veți întâlni idei importante și interesante în aritmetică, geometrie, teoria graficelor, logică, științe informatice și teoria jocurilor.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Academia de drept și pledoarie (Yale)

O introducere vastă în teoria și practica dreptului.  Cursul vă va echipa cu un set de competențe logice și argumentative temeinice prin intermediul studiilor de caz și simulărilor de procese. Disponibil pentru grupa de vârstă 15-18 ani la Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Dați clic aici pentru a citi mai multe despre cursuri și pentru înscriere online: https://www.oxford-royale.com/courses/

Date și tarife:

Școlile noastre de vară pentru elevi cu vârsta între 13 și 18 ani funcționează în „sesiuni” de două săptămâni. Datele acestora sunt cele de mai jos.

 Pentru Oxford și Cambridge

Sesiunea 1: 2 iulie – 15 iulie 2023

Sesiunea 2: 16 iulie – 29 iulie 2023

Sesiunea 3: 30 iulie – 12 august 2023 (numai Oxford)

Toate cursurile costă 5.995 GBP pentru două săptămâni, Sunt disponibile discounturi pentru șederi prelungite.

Pentru London

Sesiunea 1: 3 iulie – 15 iulie 2023

Sesiunea 2: 16 iulie – 29 iulie 2023

Pentru Yale

Sesiunea 1: 2 iunie – 15 iulie 2023

Sesiunea 2: 16 iulie – 29 iulie 2023

Tarifele pentru școala de vară Oxford Royale de la Yale si London sunt 4995 GBP pentru două săptămâni de studio.

Pentru a confirma o înscriere, este necesară o garanție nerambursabilă de 995 GBP pentru două săptămâni de studiu.

Restul tarifului se va achita cel târziu cu 90 de zile înainte de începerea cursului sau cursurilor rezervate. Elevii sunt bineveniți să rămână mai mult de două săptămâni – mulți elevi rezervă locuri în două sau mai multe programe consecutive și rămân la Oxford Royale Academy timp de patru săptămâni sau mai mult.

O alegere populară este aceea de a petrece două săptămâni la Oxford și două săptămâni la Cambridge, într-o experiență culturală unică, în două orașe extraordinare din Regatul Unit.

Dați clic aici pentru a accesa lista completă a cursurilor pentru grupa de vârstă 13-18 ani: https://www.oxford-royale.com/courses/

ȘCOALA DE VARĂ OXFORD PENTRU ADULȚI (PESTE 19 ANI)Cursuri de vară +19 ani

Vă invităm la școala de vară Oxford pentru adulți (vara 2023), o experiență educațională premiată. Treceți pragul unuia dintre colegiile Oxford faimoase în toată lumea – noua dvs. casă – și începeți o călătorie care vă va transforma cariera.

Vă veți crea legături cu persoane din toată lumea și veți avea oportunitatea de a învăța, de a mânca și experimenta viața și cultura în Universitatea Oxford, una dintre cele mai prestigioase universități din lume.

Citiți și lucrați în faimoasa Bibliotecă Bodleiană, priviți turnurile gotice ale Colegiului All Souls și pășiți pe urmele celor mai de seamă gânditori ai istoriei. Respirați prin toți porii atmosfera istorică a Oxfordului și inspirați-vă din acest oraș cu turnuri romantice, cu ai săi 800 de ani de tradiție în învățare.

Această experiență vă promite o schimbare de perspectivă asupra vieții. La Oxford Royale Academy, vă vor preda pedagogi experți, aflați în avangarda domeniilor lor, oameni care vă vor inspira prin experiența și pasiunea de care dau dovadă pentru materiile respective. Toate acestea în mediul unei universități de talie mondială – Oxford.

Urmăriți materialul nostru video

Cursuri disponibile:

Administrarea afacerilor, management și finanțe la nivel global

Dobândiți competențele și lărgiți-vă perspectivele necesare pentru a face parte din noua generație de lideri de afaceri care promovează inovația într-o perioadă de schimbări disruptive și profunde la nivel global. Prin interacțiuni cu lideri de opinie și practicieni, veți reevalua tendințele emergente din finanțe, operațiuni și marketing pentru a construi companiile globale sustenabile ale viitorului.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

Limba engleză pentru lumea modernă și locul de muncă

Dobândiți competențe solide în privința gramaticii, sintaxei, pronunției și utilizării colocviale a limbii engleze, prin vorbire, ascultare, citire și scriere. Îmbogățiți-vă vocabularul și puneți bazele competențelor superioare de citire și scriere în limba engleză care pot constitui un atu de neegalat într-o eventuală candidatură la o universitate cu predare în limba engleză sau într-o carieră într-o companie în care se vorbește limba engleză.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

Cercetare și practică medicală internațională I: noțiuni de bază

Participați la școala de vară medicală și pregătiți-vă pentru o candidatură reușită la o universitate cu profil medical, în timp ce explorați traiectoriile profesionale variate și captivante care sunt disponibile pentru dvs. O experiență imersivă și practică – veți dobândi cunoștințe legate de cercetarea medicală de ultimă oră, pentru competențe clinice și de laborator prin simulări medicale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

 Evoluții în inginerie la nivel global

Explorați evoluțiile curente din domeniul ingineriei mecanice, electrice, chimice, civile și structurale printr-o programă imersivă și practică, concepută pentru o inițiere în forță în cariera de inginer. Mai mult decât într-un curs tehnic, veți pune în practică inovații și metode creative care vă vor permite să generați soluții de inginerie care rezolvă probleme ale lumii reale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

 Psihologie și științe comportamentale

Identificați-vă traiectoria profesională în domeniile captivante ale psihologiei și științelor comportamentale în timp ce efectuați cercetări originale, concepeți cercetări, dezbateți aspecte etice și explorați evoluțiile curente ale psihologiei sociale. Personalizați-vă experiența selectând unul sau ambele module imersive, incluzând „Modulul de cercetare psihologică” și „Modulul cogniție”, concepute pentru a vă consolida competențele și pentru a vă da un impuls în viitorul profesional.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

Cercetare și practică medicală internațională II: practician

Conceput pentru studenții cu adevărat pasionați de medicină, interesați de accelerarea dobândirii competențelor clinice și de îmbogățirea cunoștințelor, cursul „Practician” vă angajează în inovații de ultima oră, de impact pentru cercetarea și practica medicală. Concentrat asupra evaluării și dezbaterii tendințelor prevalente în cercetarea clinică, etică medicală și biotehnologie, acest curs vă ajută să explorați evoluții în materie de inteligență artificială, chirurgie robotică și medicină de la distanță pe măsură ce vă pregătiți pentru carierele medicale ale viitorului.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

Drept internațional și politică în secolul XIX

Pășiți în lumea dificilă și captivantă a dreptului internațional și a guvernanței la nivel global și dobândiți competențele necesare pentru a promova o schimbare plină de sens. Concentrat asupra modului în care politica internațională afectează atât statele-națiuni, cât și entitățile multinaționale, acest curs oferă o introducere edificatoare în legătură cu aspecte precum drepturile omului, conflictele armate, accesul la resurse, mediul înconjurător și activitățile economice.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Scriere creativă

Cufundați-vă în arta creării de povești fascinante, cu accent pe romane, ficțiune speculativă, dramaturgie și poezie. „Scriere creativă” este mult mai mult decât un curs teoretic. Vă va stimula creativitatea și vă va consolida încrederea prin expunere la diferite genuri: distopie modernă, science-fiction, dramaturgie shakespeariană și poezie romantică, reprezentată de poeți precum Keats, Coleridge și Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Case impunătoare și grădini

Faceți un pas înapoi în timp și explorați arta, arhitectura și grădinile pe măsură ce analizați contextul social, politic și economic al conacelor pe parcursul a peste 500 de ani de istorie și cultură engleză. Cu clădiri istorice, locuințe și grădini drept sală de clasă, vă veți efectua propriile cercetări în istoria multidisciplinară a conacelor.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Date și tarife:

Sesiunea 1: 2 iulie – 15 iulie 2023

Sesiunea 2: 16 iulie – 29 iulie 2023

Sesiunea 3: 30 iulie – 12 august 2023

Tarifele încep de la 5.995 GBP pentru un program de două săptămâni. Pentru a rezerva un loc în program este necesară o garanție; aceasta începe de la 995 GBP.

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre destinate persoanelor cu vârsta de peste 19 ani și pentru înscriere online, dați clic aici:

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

Înscrieți-vă acum