Summer School at Yale is now open for ages 13 to 15. Find out more and secure your place now.

Prijswinnende opleidingen van Oxford Royale Summer Schools

OVER OXFORD ROYALE ACADEMY

Over Oxford Royale

Oxford Royale is een bekroonde aanbieder van internationale zomercursussen in de historische universiteitsstad Oxford.  Onze missie is het academische leven van onze studenten meerwaarde te geven en hen een educatieve voorsprong te bieden bij hun verdere studie, aanmelding bij universiteiten of carrière in een competitieve wereld.

Met ons brede aanbod van cursussen die het hele jaar door beschikbaar zijn, zijn we ervan overtuigd dat we elke student die zijn kennis wil vergroten, iets te bieden hebben. Lees verder voor meer informatie over onze zomercursussen (waaronder onze beroemde Oxford Summer School).

BEKROONDE ZOMERCURSUSSEN

De Oxford Royale is marktleider op het gebied van residentieel zomeronderwijs van topkwaliteit. Onze programma’s zijn geïnspireerd door de academische disciplines van hun gaststeden en speciaal geselecteerd en zorgvuldig ontwikkeld om studenten een leerzame en nuttige zomerervaring te bieden.

Studenten kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van zomercursussen met meer dan 39 studierichtingen, variërend van traditionele vakken tot lessen die studenten normaal gesproken pas later in hun opleiding kunnen volgen. Met dit gevarieerde aanbod kiezen veel studenten ervoor om twee cursussen na elkaar te volgen. Honderden studenten keren elk jaar weer terug naar de Oxford Royale om iets nieuws te studeren en hun academische ontwikkeling te bevorderen.

Wij delen onze zomerprogramma’s voor jonge studenten in de volgende leeftijdscategorieën in:

Oxford Royale Academy in cijfers

 

ZOMERCURSUSSEN VOOR 13-18 JAAR

Onze Oxford Summer School is onze langstlopende zomercursus en biedt studenten uit de hele wereld de kans om naar Oxford te komen en zich in onze fascinerende studieprogramma’s onder te dompelen. De inschrijvingen zijn ook geopend voor onze Cambridge Summer School, London Summer School en onze Yale Summer School in de VS, die allemaal dezelfde geweldige.

Onze cursussen zijn in de eerste plaats gericht op academische ontwikkeling, maar er is ook een uitgebreid programma met leuke buitenschoolse activiteiten en excursies. Onze cursussen worden gegeven op de colleges van de Oxford University, Cambridge University, Imperial College London en Yale University. Hiermee krijgen studenten een authentieke en inspirerende ervaring en bereiken ze hun volledige potentieel.

Elke zomer verwelkomen wij studenten van over de hele wereld op onze cursussen. Onze zomercursussen worden gevolgd door studenten met meer dan 175 verschillende nationaliteiten, waarmee onze zomercursussen tot de meest diverse studieomgevingen ter wereld behoren!

Studenten kunnen kiezen uit Engelse taalcursussen om hun Engels te verbeteren, loopbaancursussen om inzicht te krijgen in een toekomstige studie en een loopbaan in het bedrijfsleven, geneeskunde, rechten of techniek. Of ze kiezen uit andere academische programma’s om ervaring op te doen op gebieden die zij misschien ontzettend leuk vinden of waar ze meer over willen weten.

Elke cursus duurt twee weken, maar studenten zijn welkom om langer deel te nemen, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de prachtige omgeving van Oxford, Cambridge, London en Yale.

Studielocaties:

Onze zomercursussen voor 13- tot 18-jarigen vinden plaats in verschillende zomercentra. Deze zijn:

Ga voor meer informatie over elke studielocatie naar https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Onze video’s

Luister naar oud-studenten van onze zomercursussen door hier onze video’s te bekijken:

Beschikbare cursussen voor 13-18 jaar

De race tegen uitsterven: Top over klimaat, politiek en mondiaal leiderschap (Oxford 13-18 and Yale 16-18 jaar)

Behoud het leven op de planeet aarde terwijl je in kleine groepen van gedelegeerden samenwerkt om oplossingen te bedenken voor enkele van de meest uitdagende problemen waar de mensheid voor staat. De “Top” laat zien hoe de vakgebieden klimaatwetenschappen, politiek, rechten en leiderschap kunnen samenwerken om uitsterven te voorkomen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Filmacademie – Oxford door een lens (Oxford)

Maak, monteer en vertoon je eigen korte film op locatie op de Oxford University. Met de Oxford University als opnamelocatie voor verschillende scènes uit de Harry Potter-films, krijg je inzicht in filmproductie en digitale montage terwijl je uit de eerste hand ervaart hoe het is om een film te produceren.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Beschikbare cursussen voor 13-15 jaar

Verkenning van het bedrijfsleven, innovatie en ondernemerschap (Oxford and Cambridge)

De cursus “Verkenning van het bedrijfsleven” biedt een brede oriëntatie op het bedrijfsleven, financiën en marketing. Met deze cursus verkrijg je de vaardigheden om te innoveren en met succes je eigen bedrijf op te starten en te leiden.  Het belangrijkste is dat je de mentaliteit zult ontwikkelen om een baanbrekende ondernemer te worden.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Verkenning van techniek en technologie (Oxford en Cambridge)

De cursus “Verkenning van techniek en technologie” biedt een uitgebreide inleiding tot de boeiende carrièremogelijkheden in techniek en technologie. Je verkent de vakgebieden civiele techniek, werktuigbouwkunde, biomedische techniek en ruimtevaarttechniek terwijl je onderzoek doet naar opkomende technische toepassingen, van zelfrijdende voertuigen tot ruimtevaart.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Verkenning van de geneeskunde (Oxford en Cambridge)

De cursus “Verkenning van de geneeskunde biedt een brede inleiding in het menselijk lichaam. Je verkent de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een succesvolle arts worden door je te richten op de menselijke anatomie.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

Engels als vreemde taal (Oxford en Cambridge)

Ontwikkel sterke vaardigheden in de Engelse grammatica, zinsbouw, uitspraak en spreektaal bij het spreken, luisteren, lezen en schrijven. Vergroot je woordenschat en leg de basis voor superieure Engelse lees- en schrijfvaardigheden die leiden tot een succesvolle aanmelding op een Engelstalige universiteit.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

Beschikbare cursussen voor 16-18 jaar

Genees de toekomst: geneeskunde en ziekten (London, Oxford, Cambridge en Yale)

“Genees de toekomst” laat je kennismaken met tal van loopbanen in de geneeskunde en geeft een uniek inzicht in hoe je je een weg kunt banen door de sollicitatieprocedure voor een medische opleiding.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Rechten en politiek (Oxford, Cambridge en London)

Onderzoek de verbanden tussen rechten, politiek en economie en zet de eerste stap naar je eigen juridische carrière. Het programma is toegespitst op nieuwe vraagstukken op deze gebieden en stimuleert discussie en debat aan de hand van juridische casestudies en de ethische implicaties daarvan voor kwesties die variëren van mensenrechten tot globalisering, terrorisme, handel, protectionisme en toegang tot hulpbronnen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

Ontwerpen voor morgen: techniek, technologie (London, Oxford, Cambridge, Yale en Berkely)

“Ontwerpen voor morgen” biedt een inleiding tot opkomende technologiën die de toekomst vormgeven. Je krijgt een brede basis in de grondbeginselen en gebieden van de techniek en inspiratie om de grote uitdagingen van de toekomst aan te gaan, van alternatieve energie tot geavanceerde robotica en daarbuiten. Bestemd voor 16-18 jaar in Oxford, Cambridge, London en Yale en 15-18 jaar in UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

Filosofie, literatuur en moderne geschiedenis (Yale)

Duik in de geesten van de grootste denkers uit de geschiedenis en verken enkele van de beroemdste literaire werken aller tijden terwijl je debatteert en vragen analyseert over ons bestaan, de waarheid, schoonheid en ethiek.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/philosophy-literature-and-modern-history/

Vind de toekomst uit: bedrijfskunde, innovatie en ondernemerschap (Oxford, Cambridge, London, Yale en Berkeley)

“Vind de toekomst uit” rust je uit met de vaardigheden, tools en mindset om te innoveren en de toekomst te creëren. Met deze allesomvattende onderdompeling in bedrijfsprincipes, innovatiemethodes en ondernemend denken kun je jouw idee uitbroeden en dit in een bedrijf met toegevoegde waarde omzetten. Bestemd voor 16-18 jaar in Oxford, Cambridge London en Yale, en 15-18 jaar in UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Engels als vreemde taal (Oxford en UC Berkeley)

Ontwikkel sterke vaardigheden in de Engelse grammatica, zinsbouw, uitspraak en spreektaal bij het spreken, luisteren, lezen en schrijven. Vergroot je woordenschat en leg de basis voor superieure Engelse lees- en schrijfvaardigheden die leiden tot een succesvolle aanmelding op een Engelstalige universiteit.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Architectuur en vormgeving (Oxford, Cambridge, London en Yale)

Breng je ontwerpideeën tot leven op een van de rijkste artistieke en architectonische locaties ter wereld. Je past de basisprincipes van de architectuur toe, waaronder planning, ontwerp en ruimtelijke ordening, terwijl je in sneltreinvaart een architect van wereldklasse wordt.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Wiskunde (UC Berkeley)

Verfijn je wiskundige vaardigheden en interesse in getallen aan de hand van een inleiding in verschillende facetten van de moderne wiskunde. Je maakt kennis met belangrijke en interessante ideeën in de rekenkunde, meetkunde, grafiektheorie, logica, informatica en speltheorie.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

Academie Recht, rechtspraak en advocatuur (Yale)

 Een brede inleiding in de theorie en praktijk van het recht.  Met deze cursus verkrijg je sterke logische en argumentatieve vaardigheden door middel van juridische casestudies en een gesimuleerd schijnproces. Beschikbaar voor 16 -18 jaar op Yale en 15-18 UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Klik hier om meer over de cursussen te lezen en om je online aan te melden: https://www.oxford-royale.com/courses/

Data en kosten:

Onze zomercursussen voor 13-18 jaar vinden plaats in “sessies” van twee weken. De data daarvoor staan hieronder.

Voor Oxford en Cambridge

Sessie 1: 30 juni – 13 juli 2024
Sessie 2: 14 juli – 27 juli 2024
Sessie 3: 28 juli – 10 augustus 2024 (alleen Oxford)

Alle cursussen kosten GBP 6.995 voor twee weken,. Er gelden kortingen voor langere verblijven.

Voor London

Sessie 1:   1 juli – 13 juli 2024

Sessie 2: 14 juli – 27 juli 2024
Sessie 3: 28 juli – 10 augustus 2024

Voor Yale

Sessie 1: 30 juni – 13 juli 2024
Sessie 2: 14 juli –  27 juli 2024

De kosten voor de Oxford Royale Summer School op Yale en London bedragen GBP 6495 voor twee studieweken of

Voor UC Berkeley

Sessie 1: 30 juni – 13 juli 2024
Sessie 2: 14 juli –  27 juli 2024

De kosten voor de Oxford Royale Summer School op UC Berkeley bedragen GBP 5995 voor twee studieweken of

 

Om een inschrijving te bevestigen, is een niet-terugbetaalbaar voorschot van GBP 1295 per twee studieweken vereist.

Het resterende bedrag moet uiterlijk 90 dagen voor het begin van de geboekte cursus of cursussen worden betaald. Studenten zijn welkom om langer dan twee weken te blijven. Veel studenten boeken twee of meer opeenvolgende programma’s en blijven vier weken of langer bij de Oxford Royale Academy.

Een populaire keuze is om twee weken in Oxford en twee weken in Cambridge door te brengen en zo de unieke culturen van twee geweldige Britse steden te ervaren.

Klik hier om naar onze volledige lijst met cursussen voor 13-18 jaar te gaan: https://www.oxford-royale.com/courses/