De inschrijving is geopend voor onze prijswinnende zomercursussen die worden gegeven in Oxford, Londen en Cambridge en St. Andrews in Schotland en op de prestigieuze kostschool St Mary’s in Ascot.

Reserveer vandaag je plek voor 2020 en voeg je bij leerlingen uit meer dan 150 landen aan de Oxford Royale Summer Schools aankomende zomer.

 

OVER OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools (ORA) is een prijswinnende aanbieder van opleidingen in de historische universiteitssteden Oxford, Cambridge, Londen en St. Andrews in Schotland in Groot-Brittannië. Het is onze missie om waarde toe te voegen aan het academische leven van onze leerlingen en hen een educatief voordeel te geven bij het ondernemen van verdere opleidingen, het aanmelden bij een universiteit of een carrière in een competitieve wereld.

 

Met een groot cursusaanbod het gehele jaar door hebben wij er vertrouwen in dat wij iets hebben voor alle leerlingen die hun kennis willen vergroten. Lees verder voor informatie over onze zomercursussen (waaronder onze beroemde Oxford Summer School), onze cursussen die het hele jaar door worden gegeven en onze online cursussen.

 

PRIJSWINNENDE ZOMERCURSUSSEN

Oxford Royale Summer Schools is een marktleider in het aanbieden van hoogwaardige residentiële zomeropleidingen. Onze opleidingen zijn gestoeld op de academische discipline van de gaststeden en zijn speciaal geselecteerd en zorgvuldig opgezet om onze leerlingen een leerzame, nuttige zomerervaring te bieden.

 

Leerlingen kunnen kiezen uit diverse zomercursussen bij ORA. Wij bieden meer dan 150 opleidingsopties, van traditionele onderwerpen tot vakken die leerlingen normaliter niet zouden kunnen volgen tot later in hun educatieve ontwikkeling. Met een dergelijk gevarieerd aanbod kiezen vele leerlingen ervoor om twee cursussen achter elkaar te doen en honderden leerlingen komen ieder jaar terug naar ORA om iets nieuws te leren en hun academische ontwikkeling voort te zeten.

 

Wij groeperen onze zomeropleidingen voor jonge leerlingen in twee leeftijdsgroepen; van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 18 jaar. Wij bieden ook een reeks stimulerende zomeropleidingen aan voor 19-25-jarigen.

ZOMERSCHOOL VOOR 8-12-JARIGEN VAN OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools biedt met plezier een reeks enerverende cursussen aan voor leerlingen van 8 tot 12 jaar oud. Deze cursussen combineren onderwijs met leuke activiteiten en teamoefeningen om jongen leerlingen de kans te geven om te proeven van onafhankelijkheid in een veilige, ondersteunende omgeving.

 

De cursussen worden gegeven op St Mary’s School in Ascot, een prestigieuze kostschool gesitueerd tussen Oxford en Londen op het Engelse platteland. De school beschikt over ongeëvenaarde faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, sportvelden, kunst- en ontwerpruimten, wetenschappelijke laboratoria, een theater en meer. Al deze faciliteiten worden ten volle benut door onze enerverende programma’s.

 

Ervaringsvideo

 

 

Onze medewerkers voor deze programma’s zijn hoofdzakelijk inwonend, om ervoor te zorgen dat leerlingen veilig zijn en er vierentwintig uur per dag toezicht is. De verhouding tussen personeel en leerlingen is ruwweg een op vijf en de achtergrond van al onze docenten wordt grondig onderzocht om aan de hoogste normen te voldoen.

[ora_btn href= “/courses/174/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”8-12″ target=””]

 

Data en prijzen

Week 1: 12 juli – 18 juli 2020

Week 2: 19 juli – 25 juli 2020

Week 3: 26 juli – 1 augustus 2020

Week 4: 2 augustus – 8 augustus 2020

Week 5: 9 augustus – 15 augustus 2020

 

Klik hier voor meer informatie over de cursussen en voor online inschrijven.

ZOMERSCHOOL 2020 VOOR 13-18-JARIGEN

Onze Oxford Summer School is onze langstlopende dienst en biedt leerlingen van over de hele wereld de mogelijkheid om naar Oxford te komen om te wonen en leren in onze fascinerende opleidingsprogramma’s. De inschrijving is ook open voor onze London Summer School en Cambridge Summer School, welke de ORA-ervaring aanbieden in deze andere bruisende steden.

 

Onze cursussen zijn primair gericht op academische ontwikkeling, maar bevatten ook een omvangrijk programma van leuke extracurriculaire activiteiten en excursies. Veel van onze cursussen zijn residentieel in scholen van de Universiteit van Oxford en Cambridge, wat een voor een zeer authentieke ervaring zorgt en leerlingen inspireert om hun volledige potentieel te benutten.

 

Iedere zomer verwelkomen wij leerlingen van over de hele wereld bij onze cursussen. Vorig jaar kwamen er leerlingen uit 150+ verschillende landen, wat onze Summer School tot een van de meest diverse leeromgevingen ter wereld maakt.

 

Ervaringsvideo

 

 

Leerlingen kunnen kiezen uit Engelse taalcursussen om hun Engels te verbeteren, voorbereidingscursussen voor de universiteit voor specifieke onderwerpen die zij mogelijk overwegen voor verdere studie en een selectie van andere academische programma’s om ervaring op te doen op gebieden waarop zij wellicht weinig ervaring hebben. Iedere cursus duurt twee weken, maar leerlingen zijn welkom om deze langer bij te wonen, om zoveel mogelijk tijd te hebben om gebruik te maken van de fantastische omgevingen in Oxford, Cambridge, London of St. Andrews in Schotland.

 

 

Oxford Summer School: vorige zomer in cijfers

150+ nationaliteiten

15 campussen

Meer dan 60 leermogelijkheden

150+ docenten

Meer dan 200 campusmedewerkers

 

[ora_btn href= “/courses/93/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”13-15″ target=””]

[ora_btn href= “/courses/175/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”16-18″ target=””]

 

Locaties en scholen

Onze Summer Schools voor de leeftijdsgroep 13-18 worden gehouden in 13 verschillende zomercentra. Dit zijn:

 

– Yarnton Manor

– St Catherine’s College

– Lady Margaret Hall

– Balliol College

– Jowett Walk

– St Peter’s College

– St Hugh’s College

– The Queen’s College

– University College

– Clare College, Cambridge

– St Catharine’s College, Cambridge

– Imperial College, Londen

– St Andrews, Scotland

-Yale University, USA

-St Edmund’s College

 

Klik HIER voor meer informatie over elk centrum.

 

Klik hier om naar onze volledige lijst van cursussen voor 13-18-jarigen te gaan, om je online in te schrijven.

Oxford Summer School 19-25-jarigen

Voor deze cursus, die veel van dezelfde principes en dezelfde compromisloze kwaliteit deelt met onze cursus voor jongere leerlingen, verblijven veel van onze oudere leerlingen bij Merton College, een van de alleroudste en meest academisch prestigieuze scholen van de universiteit van Oxford, of Jowett Walk, onderdeel van Balliol College (een van Mertons rivalen voor de titel van Oxfords oudste school).

 

Ervaringsvideo

 

 

Leerlingen ontvangen ons uitmuntende onderwijs, gecombineerd met een programma van extracurriculaire activiteiten en veel vrije tijd om zelf de stad te verkennen en voor zelfstudie in de bibliotheken van Oxford.

 

[ora_btn href= “/courses/176/0/0/0/” class=”button–primary ” label=”19+” target=””]

 

Over onze online cursussen

 

Oxford Royale Summer Schools biedt tevens met trots een online leerplatform aan met een brede reeks boeiende en intellectueel stimulerende cursussen, opgezet om studenten te ondersteunen bij het inschrijven bij universiteiten in Groot-Brittannië. Onze online cursussen zijn direct beschikbaar van over de hele wereld, worden geleverd via ons ORA Prep-platform en bieden studenten inzicht in onderwerpen die hun ver voorbij het schoolcurriculum brengen. Met dat inzicht kunnen studenten een voorproefje krijgen van hoe een studie aan een universiteit zou kunnen zijn, terwijl het hen ook waardevol materiaal geeft voor inschrijvingen en interviews. Dat alles is van onschatbare waarde in een toenemend competitief proces voor universitaire inschrijvingen. Bekijk onze cursuscatalogus om vandaag nog te beginnen!

 

Om de vakken te bekijken die wij aanbieden en om een cursus te boeken of gratis te proberen, kunt u onze online cursussen hier bekijken.