Summer School 2023 is now open. Call +44 1865 954800 to register your interest.

Sommerskole Oxford

Sommerskole Oxford

OM OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Academy (ORA) er en prisbelønt leverandør av internasjonale sommerkurs med base i den historiske universitetsbyen Oxford.  Misjonen våre er å tilføre verdi til elevenes akademiske utvikling og gi dem en faglig fordel når de tar fatt på videre studier, søker plass på universitetet eller starter en karriere i en konkurransepreget verden.

Med et så bredt utvalg av tilgjengelige kurs året gjennom er vi sikre på at vi har noe for alle som ønsker å utvide kunnskapene sine. Les videre for mer informasjon om sommerkursene våre (inkludert den berømte Oxford Summer School) og vårt nye nettilbud Oxford Summer School Online.

PRISBELØNTE SOMMERSKOLER

Oxford Royale Academy er ledende på markedet for førsteklasses sommerundervisning med opphold. Programmene våre er inspirert av den akademiske disiplinen i vertsbyene og er grundig utvalgt og nøye utformet for å gi elevene våre en lærerik og nyttig sommeropplevelse.

 

Elevene kan velge fra et bredt utvalg av sommerkurs med mer enn 40 studietilbud, fra tradisjonelle fag til emner som elevene normalt ikke ville hatt anledning til å studere før senere i utdanningsløpet sitt. Med et slikt utvalg av tilbud velger mange elever å ta to kurs etter hverandre, og hundrevis av studenter vender tilbake til Oxford Royale år etter år for å studere noe nytt og for å fremme sin faglige utvikling.

Vi har delt opp sommerprogrammene for unge elever i følgende aldersgrupper:

Oxford Royale Academy i tall

JUNIOR-SOMMERSKOLER FOR ALDERSGRUPPEN 8–12 ÅR

Sommerkurs for aldersgruppen 8–12 år

Oxford Royale Academy er glade for å kunne tilby en rekke spennende kurs for elever i aldersgruppen 8 til 12 år. Disse kursene balanserer undervisningen med morsomme aktiviteter og gruppeøvelser for å gi unge elever en smak av uavhengighet i et trygt og støttende miljø.

Kursene avholdes på Uppingham School, en velrenommert kostskole som ligger på den engelske landsbygda. Skolen kan skilte med enestående fasiliteter, inkludert et innendørs svømmebasseng, lekeplasser, kunst- og designrom, naturvitenskapelige laboratorier,  teater og mer. Alle disse fasilitetene blir utnyttet til det fulle gjennom de spennende timeplanene våre.

De ansatte ved er hovedsakelig lærere som bor på stedet, for å sikre at elevene er try

gge, i sikkerhet og under oppsyn hele døgnet.  Forholdstallet mellom elever og ansatte er omlag fem til én, og alle lærerne våre går gjennom en grundig vandelssjekk for å sikre at vi holder de høyeste standarder.

Se videoen vår

Få et innblikk i hverdagen på Junior-sommerskolen vår i videoen vår på https://youtu.be/NWZo0FMi2R0

Tilgjengelige kurs:

Junior engelsk-program (for aldersgruppen 8–12 år)

For unge elever som lærer engelsk, og som ønsker å raskt få erfaring med samtale og skriving, vil dette kurset gi utmerket engelskundervisning balansert med aktiviteter, utflukter og fritid.

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/learn-english/

Fantastic Futures! [Fantastisk framtid!] (for aldersgruppen 8–9 år)

Fantastic Futures!-programmet gir elever i alderen 8–9 år muligheten til å bo og studere på kostskolen Uppingham School. Elevene studerer ett tema nøye hver uke. Teamaene dekker mange ulike perspektiver, inkludert humaniora og vitenskapelige ståsteder. 

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/fantastic-futures/

Discover Arts [Humaniora] (for aldersgruppen 10–12 år)

For kommende studenter innen historie, litteratur eller andre humanistiske fag, vil dette kurset gi et innblikk i sofistikerte tankemåter og en innføring i metoder for kritisk tenkning. Dette blir supplert med all den utenomfaglige moroen en elev kan ønske seg!

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/arts/

Discover STEM [realfag] (for aldersgruppen 10–12 år)

Realfagene er ofte svært krevende fag på skolen, så for de elevene som ønsker å styrke sin forståelse eller skaffe seg et forsprang på sine jevnaldrende, passer Oppdag realfag-programmet godt.

https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/stem/

Datoer og kursavgifter:

Uke 1: 3. juli – 9. juli 2022

Uke 2: 10. juli – 16. juli 2022

Uke 3: 17. juli – 23. juli 2022

Uke 4: 24. juli – 30. juli 2022

Uke 5: 31. juli – 6. august 2022

Uke 6: 7. august – 13. august 2022

Kursavgiftene starter på 1495 GBP for én ukes program. Det gis rabatter for opphold over flere uker.

For å sikre en plass på Junior-sommerskolen kreves det et depositum på 395 GBP per uke. Elevene er velkomne til å melde seg på for én, to, tre, fire, fem eller seks uker. Gjennomsnittlig oppholdstid er mellom 2 og 3 uker.

Utestående kursavgifter forfaller senest 90 dager før kursstart.

Vi er glade for å kunne tilby ekstra fleksibilitet for sommeren 2022 i form av et COVID-fleksibilitetsløfte.

Klikk her for å lese mer om tilgjengelige kurs og for å sende nettsøknad: https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/

SOMMERSKOLER FOR ALDERSGRUPPEN 13–18 ÅR

Sommerkurs for aldersgruppen 13–18 år

Oxford Summer School er vår lengstløpende sommerskole, som gir elever fra hele verden muligheten til å bo i Oxford og lære gjennom de spennende programmene våre. Påmeldingen er også åpen for Cambridge Summer School og Yale Summer School i USA, som alle tilbyr den samme fantastiske ORA-opplevelsen.

Kursene våre har hovedfokus på faglig utvikling, men de innlemmer også en omfattende timeplan med hyggelige fritidsaktiviteter og ekskursjoner. Elevene på kursene våre bor på collegene til Oxford-universitetet, Cambridge-universitetet og Yale-universitetet – noe som gir en virkelig autentisk opplevelse og inspirerer dem til å realisere sitt fulle potensial.

Hver sommer ønsker vi elever fra hele verden velkommen til kursene våre. Elever fra mer enn 170 forskjellige land har deltatt på sommerskolene våre, noe som rangerer dem blant de mest mangfoldige studiemiljøene i verden!

Elevene kan velge mellom språkkurs for å bli bedre i engelsk, kurs som gir innblikk i fremtidige studier og en karriere innen næringsliv, medisin, juss eller ingeniørfag samt et utvalg andre faglige programmer for å få erfaring innen felt de er spesielt interessert i eller ønsker å lære mer om.

Hvert kurs varer i to uker, men elevene er velkomne til å bli lenger, for å få maksimalt utbytte av tiden de har til rådighet for å nyte de fantastiske omgivelsene i Oxford, Cambridge eller Yale.

Lokaliteter og colleger:

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år arrangeres ved 9 forskjellige sommersentre. Disse er:

– Balliol College, Oxford

– Lady Margaret Hall, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Merton College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge 

– Yale University, USA

Du finner mer informasjon om hvert senter på https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Videoene våre

Hør hva tidligere elever ved sommerskolene våre forteller i videoene våre:

Tilgjengelige kurs

For aldersgruppen 13–18 år

Racing Extinction: Summit on Climate, Politics & Global Leadership (Oxford) [Kappløpet mot utryddelse: Toppmøte om klima, politikk og globalt lederskap (Oxford)]

Bevar livet på planeten Jorden mens dere samarbeider i små grupper av delegater for å finne løsninger på noen av de mest utfordrende problemene menneskeheten står overfor. «Toppmøtet» gir deg et innblikk i hvordan fagfeltene klimavitenskap, politikk, juss og ledelse kan arbeide sammen for å bekjempe utryddelse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Film Academy – Oxford Through The Lens (Oxford) [Filmakademi – Oxford sett gjennom kameralinsen (Oxford)]

Ta opp, rediger og vis din egen kortfilm fra Oxford ved Oxford-universitetet. Med Oxford-universitetet som opptakssted (stedet har vært kulisser for flere scener i Harry Potter-filmene), får du innsikt i filmproduksjon og digital redigering og førstehånds erfaring med hvordan det er å produsere en film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 13–15 år

Explore Business, Innovation & Entrepreneurship [Utforsk næringsliv, innovasjon & entreprenørskap] (Oxford og Cambridge)

«Explore Business»-kurset gir deg en bred innføring i handel, finans og markedsføring. Her får du ferdighetene du trenger for å innovere og for å lykkes med å lansere og administrere din egen virksomhet.  Og viktigst av alt: Du utvikler den riktige mentaliteten for å bli en banebrytende gründer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Explore Engineering & Technology [Utforsk ingeniørfag og teknologi] (Oxford og Cambridge) 

Kurset «Explore Engineering & Technology» gir deg en omfattende innføring i de spennende karrieremulighetene som finnes innen ingeniørfag og teknologi. Du vil utforske feltene mekanisk, biomedisinsk, romfarts- og sivilingeniørfag mens du kartlegger nye tekniske applikasjoner fra selvkjørende kjøretøy til romreiser.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Explore Medicine & Experimental Psychology [Utforsk medisin og eksperimentell psykologi] (Oxford og Cambridge)

Kurset «Explore Medicine» gir deg en bred innføring i menneskekroppen og -sinnet. Du vil utforske ferdighetene og kunnskapen du trenger for å bli en dyktig lege, sykepleier eller psykolog gjennom fokus på menneskelig anatomi og fysiologi.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

English as a Foreign Language [Engelsk som fremmedspråk] (Oxford og Cambridge)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

Explore Creative Arts [Utforsk kreativ kunst] (Oxford og Cambridge)

Bli med på denne morsomme og spennende reisen inn i en verden av sosiale medier og kreativ kunst. Du vil utforske skriving, fotografering og journalistikk mens du øver deg på kreative teknikker og finner din egen «stemme» for å uttrykke deg og påvirke leserne dine gjennom ny teknologi som blogger, sosiale medier og podcasting.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 16–18 år

Curing the Future: Medicine & Disease [Helbred framtida: Medisin og sykdom] (Oxford og Cambridge)

«Curing the Future: Medicine & Disease» eksponerer deg for en rekke yrkesløp innen medisin og gir unik innsikt i hvordan du finner veien gjennom søknadsprosessen til medisinstudiet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Law, Politics & Economics [Juss, politikk og økonomi] (Oxford)

Utforsk koblingen mellom juss, politikk og økonomi, og ta det første skrittet på veien mot din juridiske karriere. Programmet fokuserer på aktuelle temaer innen disse feltene, og fremmer diskusjon og debatt gjennom juridiske eksempelstudier og deres etiske implikasjoner for problemstillinger som spenner fra menneskerettigheter til globalisering, terrorisme, handel, proteksjonisme og ressurstilgang.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology [Utform morgendagen: ingeniørfag, robotikk og teknologi] (Oxford, Cambridge og Yale)

«Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology» gir deg en innføring i den kommende teknologien som vil forme framtida. Programmet gir en solid grunninnføring i ingeniørprinsipper og -felt, og vil inspirere deg til å ta fatt på framtidens store utfordringer, fra alternativ energi til avansert robotikk og mer til. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Philosophy, Literature and Modern History [Filosofi, litteratur og samtidshistorie] (Oxford)

Ta et dypdykk i sinnene til historiens største tenkere og utforsk noen av de mest kjente litterære verkene gjennom tidene mens du debatterer og analyserer spørsmål rundt eksistens, sannhet, skjønnhet og etikk.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Inventing the Future: Business, Innovation & Entrepreneurship [Skap framtida: næringsliv, innovasjon og entreprenørskap] (Oxford, Cambridge og Yale)

«Inventing the Future» gir deg ferdigheter, verktøy og tankesett for å innovere og utforme framtida. Denne omfattende fordypningen i forretningsprinsipper, innovasjonsmetoder og gründertenkning vil gjøre deg i stand til å inkubere ideen din og gjøre den om til en verdiskapende virksomhet. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Creative Arts [Kreativ kunst] (Oxford, Cambridge og Yale)

Få fart på skrivingen, fotograferingen og journalistikken din mens du utforsker den kreative kunstens dynamiske og spennende verden. Dette unike kurset kombinerer klassiske forfatterteknikker med ny teknologi som vil revolusjonere ferdighetene dine innen blogging, podcasting og digital design. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

English as a Foreign Language [Engelsk som fremmedspråk] (Oxford og Cambridge)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

IELTS Preparation [Forberedelse til IELTS] (Oxford)

Vår IELTS Preparation Summer School i Oxford gjør deg klar for å realisere ditt fulle potensial i alle deler av IELTS-testen din! Med forberedelseskurset vårt til IELTS vil du skaffe deg lese- og skriveferdigheter på det nivået som kreves for at du skal bestå hver modul med toppkarakterer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Experimental Psychology [Eksperimentell psykologi] (Oxford)

Bli med på kurset «Experimental Psychology» og bli en ekspert på menneskesinnet. Fordyp deg i hvordan sinnet fungerer, og utforsk alt fra psykologiske lidelser til hvordan tilknytninger i barndommen påvirker framtiden. Utform dine egne undersøkelser, bygg nettverk med eksperter og utforsk etikken i menneskelige psykologiske eksperimenter.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Architecture & Design [Arkitektur og design] (Oxford)

Gi liv til designidéene dine i noen av verdens rikeste kunstneriske og arkitektoniske omgivelser. Du vil anvende arkitekturens kjerneprinsipper, inkludert planlegging, design og romlig kartlegging, mens du tar sjumilsskritt på veien mot en framtid som arkitekt i verdensklasse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

SAT Preparation [Forberedelse til SAT] (Oxford)

Vår to-ukers SAT Preparation Summer School på Oxford-universitetets campus vil ruste deg for å briljere. Du vil få innføring i strukturen og utformingen av SAT-eksamenen, samt i kjerneprinsippene for matematikk og evidensbasert lesing og skriving, som er avgjørende for å sikre en høy poengsum.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/sat-preparation-16-18/

Mathematics [Matematikk] (Oxford)

Skjerp dine matematiske ferdigheter og din numeriske nysgjerrighet gjennom en innføring i flere ulike fasetter av moderne matematikk. Du vil støte på viktige og interessante idéer innen aritmetikk, geometri, grafteori, logikk, informatikk og spillteori.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Law & Trial Advocacy Academy [Akademi for juss og rettsprosedyre] (Yale)

Få en bred innføring i juridisk teori og praksis.  Kurset vil utruste deg med solide logiske og argumentative ferdigheter gjennom juridiske eksempelstudier og simulering av en rettssak. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/Klikk her for å lese mer om kursene og sende nettsøknad: https://www.oxford-royale.com/courses/

Datoer og kursavgifter: 

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år foregår i toukers «økter». Datoene for disse finner du nedenfor.

For Oxford og Cambridge

Økt 1: 3. juli – 16. juli 2022

Økt 2: 17. juli – 30. juli 2022

Økt 3: 31. juli – 13. august 2022 (kun Oxford)

Alle kurs er priset til 5495 GBP for to uker, bortsett fra «English as a Foreign Language» som er priset til 2995 GBP for to uker. Det gis rabatter for lengre opphold. 

For Yale

Økt 1: 26. juni – 9. juli 2022

Økt 2: 10. juli – 23. juli 2022

Kursavgiften for Oxford Royale Summer School i Yale er 2995 GBP for to ukers kurs, eller 

5595 GBP for fire uker.

For å bekrefte en påmelding kreves et ikke-refunderbart depositum på 995 GBP per to ukers kurs.

Utestående avgifter forfaller senest 90 dager før oppstart av bestilte kurs. Elevene er velkomne til å bli i mer enn to uker. Mange elever melder seg på to eller flere programmer etter hverandre og blir ved Oxford Royale Academy i fire uker eller mer.

Et populært valg er å tilbringe to uker i Oxford og to uker i Cambridge for å oppleve de unike kulturene i to fantastiske britiske byer.

Klikk her for å se den fullstendige listen over kurs for aldersgruppen 13–18 år: https://www.oxford-royale.com/courses/

OXFORD SOMMERSKOLE FOR VOKSNE (19 ÅR OG OPPOVER)

Sommerkurs for aldersgruppen 19 år og oppover

Bli med oss sommeren 2022 på vår prisbelønte Oxford sommerskole for voksne. Tre inn i ett av Oxfords verdensberømte colleger – ditt nye hjem – og start en reise som vil revolusjonere karrieren din.

Du vil knytte forbindelser med mennesker fra hele verden og få sjansen til å studere, spise og oppleve livet og kulturen ved Oxford-universitetet – ett av verdens mest prestisjetunge universiteter.

Du kan lese og arbeide i det berømte Bodleian-biblioteket, skue ut over de gotiske tårnene til All Souls College og gå i fotsporene til de mest briljante tenkerne i historien. Nyt Oxfords historiske atmosfære og la deg inspirere av denne byen med sine drømmende spir og 800 år lange utdanningstradisjoner.

Denne unike opplevelsen har potensial til å forandre resten av livet ditt. Ved Oxford Royale Academy vil du bli undervist av eksperter som ligger i forkant av sine fagfelt, og som vil inspirere deg med sin erfaring og sin lidenskap for fagene. Alt dette i omgivelsene til et universitet i verdensklasse, nemlig Oxford.

Se videoen vår

Hør hva tidligere studenter ved sommerskolen for voksne i Oxford kan fortelle i videoen på https://youtu.be/lG3vsqI84E4

 

Tilgjengelige kurs:

Global Business, Management and Finance [Globalt næringsliv, ledelse og finans]

Bygg ferdighetene og utvid perspektivene som trengs for å vokse fram som en ny generasjon bedriftsledere, som er i stand til å drive fram innovasjon i en tid med banebrytende og dyptgripende globale endringer. Gjennom samhandling med lederne tenkere og praktikere vil du vurdere nye trender innen finans, drift og markedsføring for å bygge morgendagens bærekraftige globale virksomhet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

General English for the Modern World and Workplace [Allmenn engelsk for den moderne verden og arbeidsplassen]

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter, som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet eller en karriere i et engelskspråklig firma.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

International Medical Research and Practice I: Foundation [Internasjonal medisinsk forskning og praksis I: Grunnkurs]

Bli med på medisinsk sommerskole og legg grunnlaget for å lykkes med søknaden til medisinstudiet, mens du utforsker de varierte og spennende karriereveiene som er tilgjengelige for deg. På dette omfattende og praktiske kurset vil du få innsikt i banebrytende medisinsk forskning mens du praktiserer laboratorie- og kliniske ferdigheter gjennom medisinske simuleringer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

Developments in Global Engineering [Utvikling innen globale ingeniørfag]

Utforsk ny kunnskap innen mekaniske, elektriske, kjemiske, bygg- og sivilingeniørfag via et omfattende og praktisk pensum som er utviklet for å pangstarte karrieren din innen ingeniørfag. Dette er mer enn et teknisk kurs: Du vil få øve på innovasjon og kreative metoder som vil sette deg i stand til å skape tekniske løsninger for å løse problemer i den virkelige verden.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

Psychological & Behavioural Science [Psykologi og atferdsvitenskap]

Finn din karrierevei innenfor de spennende feltene psykologi og atferdsvitenskap etter hvert som du utfører original forskning, utformer undersøkelser, debatterer etiske problemstillinger og søker ny kunnskap innen sosialpsykologi. Gi opplevelsen din et personlig preg ved å velge én eller to av våre omfattende moduler, inkludert «Psych Research Module» [Psykologisk forskning-modulen] og «Cognition Module» [Kognisjonsmodulen], som er utformet for å skjerpe ferdighetene dine og sette fart på framtiden din.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

International Medical Research and Practice II: Practitioner [Internasjonal medisinsk forskning og praksis II: Kliniker]

«Practitioner»-kurset er utformet for seriøse medisinstudenter som ønsker å akselerere sine kliniske ferdigheter og utvide sin kunnskap. Det beskjeftiger deg med banebrytende innovasjoner som påvirker medisinsk forskning og praksis. Du vil fokusere på å evaluere og diskutere nye trender innen klinisk forskning, medisinsk etikk og bioteknologi, samt å utforske utviklingen innen kunstig intelligens, robotkirurgi og telemedisin som forberedelse til morgendagens medisinske yrkesløp.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

International Law and Politics in the 21st Century [Folkerett og politikk i det 21. århundre]

Fordyp deg i folkerettens og den global styringens utfordrende og spennende verden, og utvikle de ferdighetene som kreves for å lede meningsfulle forandringer. Kurset fokuserer på hvordan internasjonal politikk påvirker både nasjonalstater og multinasjonale enheter og gir en opplysende innføring i problemstillinger som menneskerettigheter, væpnet konflikt, ressurstilgang, miljø og økonomiske forhold.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Creative Writing [Kreativ skriving]

Fordyp deg i kunsten å fortelle overbevisende historier med vekt på romaner, spekulativ fiksjon, drama og poesi. «Creative Writing» er mer enn et teknikkurs. Det vil øke din kreativitet og selvtillit ved å eksponere deg for sjangrene moderne dystopiske romaner, science fiction, Shakespeare-drama, og romantikkens poeter som Keats, Coleridge og Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Shakespeare Immersion [Shakespeare-fordypning]

Oppdag «det engelske språkets skald» og fordyp deg i verdenen, sinnet og skriftene til verdens kanskje største dramatiker og mester i menneskets natur. Du vil utvide dine litterære og analytiske ferdigheter gjennom dybdeeksponering for Shakespeares skuespill og sonetter mens du reflekterer over hvorvidt «våre skjebner ligger ikke i stjernene, men i oss selv» (fra «Julius Cæsar»).

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/shakespeare-immersion/

Stately Homes and Country Gardens [Herskapelige hjem og hageanlegg]

Ta et skritt tilbake i tiden og utforsk kunst, arkitektur og hager mens du analyserer de sosiale, politiske og økonomiske kontekstene til det tradisjonelle engelske landstedet gjennom mer enn 500 års historie og kultur. Med historiske eiendommer, hjem og hager som klasserom vil du gjennomføre din egen forskning som undersøker den tverrfaglige historien til landstedet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Datoer og kursavgifter: 

Økt 1: 3. juli – 16. juli 2022

Økt 2: 17. juli – 30. juli 2022

Kursavgiften starter på 2995 GBP for et toukers program. Det kreves et depositum for å sikre plass på programmet; dette starter på 995 GBP. 

For å lese mer om kursene våre for aldersgruppen over 19 år og for å sende nettsøknad kan du klikke her: 

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

OXFORD SOMMERSKOLE PÅ NETT (ALDERSGRUPPEN 13–18)

Nettkurs

Du kan nå oppleve ORA-sommerskolenes magi fra ditt eget hjem via nettilbudet Oxford Summer School Online.

Knytt kontakt med elever fra hele verden mens du drar fordel av de enestående læringsopplevelsene som vi er internasjonalt kjente for. Elevene velger fra en rekke kursalternativer som spenner over noen av de mest konkurransepregede feltene for unge mennesker i dag og gjør uovertrufne forberedelser for sin egen framtid.

Tilgjengelige kurs for aldersgruppen 13–15 år: 

Creative Writing [Kreativ skriving]

Economics and Management [Økonomi og ledelse]

Experimental Psychology [Eksperimentell psykologi] 

Introduction to Engineering [Introduksjon til ingeniørfag] 

Introduction to Medicine [Introduksjon til medisinske studier]

Introduction to Law [Introduksjon til juss] 

Tilgjengelige kurs for aldersgruppen 16–18 år: 

Business, Economics and Enterprise [Bedrift, økonomi og ledelse] 

Chemistry [Kjemi]

Engineering [Ingeniørfag] 

Experimental Psychology [Eksperimentell psykologi]

Law [Juss]

Medicine [Medisin]

Neuroscience [Nevrovitenskap]

Physics [Fysikk] 

Political Science, International Relations & Global Leadership [Statsvitenskap, internasjonale relasjoner og globalt lederskap] 

Datoer og kursavgifter: 

Uke 1: Mandag 6. juni 2022 

Uke 2: Mandag 13. juni 2022 

Uke 3: Mandag 20. juni 2022 

Uke 4: Mandag 27. juni 2022 

Uke 5: Mandag 4. juli 2022 

Uke 6: Mandag 11. juli 2022 

Uke 7: Mandag 18. juli 2022 

Uke 8: Mandag 25. juli 2022 

Uke 9: Mandag 1. august 2022

Uke 10: Mandag 8. august 2022 

Uke 11: Mandag 15. august 2022

Uke 12: Mandag 22. august 2022

Vennligst vær oppmerksom på at ikke alle kurs blir avholdt i alle ukene – se de enkelte kurssidene for informasjon om datoene for det enkelte kurs.

Kursavgiftene starter på 1095 GBP for et én-ukes program, som skal betales i sin helhet ved påmelding for å bekrefte bestillingen. 

Se videoen vår

Få et innblikk i Oxford Summer School Online ved å se videoen vår på https://youtu.be/OXa46-AWQ_c

 

Mer informasjon om Oxford Summer School Online og påmelding finner du på

https://www.oxford-royale.com/oxford-online-summer-school

Søk nå