Summer School at Yale is now open for ages 13 to 15. Find out more and secure your place now.

Sommerskole Oxford

Sommerskole Oxford

OM OXFORD ROYALE

Oxford Royale er en prisbelønt leverandør av internasjonale sommerkurs med base i den historiske universitetsbyen Oxford.  Misjonen våre er å tilføre verdi til elevenes akademiske utvikling og gi dem en faglig fordel når de tar fatt på videre studier, søker plass på universitetet eller starter en karriere i en konkurransepreget verden.

Med et så bredt utvalg av tilgjengelige kurs året gjennom er vi sikre på at vi har noe for alle som ønsker å utvide kunnskapene sine. Les videre for mer informasjon om sommerkursene våre (inkludert den berømte Oxford Summer School).

PRISBELØNTE SOMMERSKOLER

Oxford Royale er ledende på markedet for førsteklasses sommerundervisning med opphold. Programmene våre er inspirert av den akademiske disiplinen i vertsbyene og er grundig utvalgt og nøye utformet for å gi elevene våre en lærerik og nyttig sommeropplevelse.

Elevene kan velge fra et bredt utvalg av sommerkurs med mer enn 39 studietilbud, fra tradisjonelle fag til emner som elevene normalt ikke ville hatt anledning til å studere før senere i utdanningsløpet sitt. Med et slikt utvalg av tilbud velger mange elever å ta to kurs etter hverandre, og hundrevis av studenter vender tilbake til Oxford Royale år etter år for å studere noe nytt og for å fremme sin faglige utvikling.

Vi har delt opp sommerprogrammene for unge elever i følgende aldersgrupper:

 Oxford Royale Academy i tall

SOMMERSKOLER FOR ALDERSGRUPPEN 13–18 ÅR

Sommerkurs for aldersgruppen 13–18 år

Oxford Summer School er vår lengstløpende sommerskole, som gir elever fra hele verden muligheten til å bo i Oxford og lære gjennom de spennende programmene våre. Påmeldingen er også åpen for Cambridge Summer School, London  Summer School og Yale Summer School i USA, som alle tilbyr den samme fantastiske ORA-opplevelsen.

Kursene våre har hovedfokus på faglig utvikling, men de innlemmer også en omfattende timeplan med hyggelige fritidsaktiviteter og ekskursjoner. Elevene på kursene våre bor på collegene til Oxford-universitetet, Cambridge-universitetet, Imperial College London og Yale-universitetet – noe som gir en virkelig autentisk opplevelse og inspirerer dem til å realisere sitt fulle potensial.

Hver sommer ønsker vi elever fra hele verden velkommen til kursene våre. Elever fra mer enn 175 forskjellige land har deltatt på sommerskolene våre, noe som rangerer dem blant de mest mangfoldige studiemiljøene i verden!

Elevene kan velge mellom språkkurs for å bli bedre i engelsk, kurs som gir innblikk i fremtidige studier og en karriere innen næringsliv, medisin, juss eller ingeniørfag samt et utvalg andre faglige programmer for å få erfaring innen felt de er spesielt interessert i eller ønsker å lære mer om.

Hvert kurs varer i to uker, men elevene er velkomne til å bli lenger, for å få maksimalt utbytte av tiden de har til rådighet for å nyte de fantastiske omgivelsene i Oxford, Cambridge, London, UC Berkeley eller Yale – US.

Lokaliteter og colleger:

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år arrangeres ved forskjellige sommersentre. Disse er:

– Balliol College, Oxford

– The Queens College, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Keeble College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, London

– Yale University, USA

Du finner mer informasjon om hvert senter på https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Videoene våre

Hør hva tidligere elever ved sommerskolene våre forteller i videoene våre:

Tilgjengelige Kurs  for aldersgruppen 13–18 år

 

Kappløpet mot utryddelse: Toppmøte om klima, politikk og globalt lederskap (Oxford 13-18, Yale 16-18)

Bevar livet på planeten Jorden mens dere samarbeider i små grupper av delegater for å finne løsninger på noen av de mest utfordrende problemene menneskeheten står overfor. «Toppmøtet» gir deg et innblikk i hvordan fagfeltene klimavitenskap, politikk, juss og ledelse kan arbeide sammen for å bekjempe utryddelse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

 

Film Academy – Oxford Through The Lens (Oxford) [Filmakademi – Oxford sett gjennom kameralinsen (Oxford)]

Ta opp, rediger og vis din egen kortfilm fra Oxford ved Oxford-universitetet. Med Oxford-universitetet som opptakssted (stedet har vært kulisser for flere scener i Harry Potter-filmene), får du innsikt i filmproduksjon og digital redigering og førstehånds erfaring med hvordan det er å produsere en film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 13–15 år

 

Utforsk næringsliv, innovasjon & entreprenørskap (Oxford og  Cambridge)

«Explore Business»-kurset gir deg en bred innføring i handel, finans og markedsføring. Her får du ferdighetene du trenger for å innovere og for å lykkes med å lansere og administrere din egen virksomhet.  Og viktigst av alt: Du utvikler den riktige mentaliteten for å bli en banebrytende gründer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

 

Utforsk ingeniørfag og teknologi (Oxford og Cambridge) 

Kurset «Explore Engineering & Technology» gir deg en omfattende innføring i de spennende karrieremulighetene som finnes innen ingeniørfag og teknologi. Du vil utforske feltene mekanisk, biomedisinsk, romfarts- og sivilingeniørfag mens du kartlegger nye tekniske applikasjoner fra selvkjørende kjøretøy til romreiser.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

 

 Explore Medicine (Oxford og Cambridge)

Kurset «Explore Medicine» gir deg en bred innføring i menneskekroppen. Du vil utforske ferdighetene og kunnskapen du trenger for å bli en dyktig lege, through a focus on human anatomy.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

 

Engelsk som fremmedspråk (Oxford)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 16–18 år

 

Helbred framtida: Medisin og sykdom (London, Oxford, Cambridge og Yale)

«Curing the Future: Medicine & Disease» eksponerer deg for en rekke yrkesløp innen medisin og gir unik innsikt i hvordan du finner veien gjennom søknadsprosessen til medisinstudiet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

  

Law & Politic [Juss og politikk] (Oxford, Cambridge og London)

Utforsk koblingen mellom juss, politikk og økonomi, og ta det første skrittet på veien mot din juridiske karriere. Programmet fokuserer på aktuelle temaer innen disse feltene, og fremmer diskusjon og debatt gjennom juridiske eksempelstudier og deres etiske implikasjoner for problemstillinger som spenner fra menneskerettigheter til globalisering, terrorisme, handel, proteksjonisme og ressurstilgang.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

 

Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology [Utform morgendagen: ingeniørfag og teknologi] (London, Oxford, Cambridge, UC Berkeley og Yale)

«Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology» gir deg en innføring i den kommende teknologien som vil forme framtida. Programmet gir en solid grunninnføring i ingeniørprinsipper og -felt, og vil inspirere deg til å ta fatt på framtidens store utfordringer, fra alternativ energi til avansert robotikk og mer til. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i London, Oxford, Cambridge og Yale,  15–18 år i UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

 

Filosofi, litteratur og samtidshistorie (Yale)

Ta et dypdykk i sinnene til historiens største tenkere og utforsk noen av de mest kjente litterære verkene gjennom tidene mens du debatterer og analyserer spørsmål rundt eksistens, sannhet, skjønnhet og etikk.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/philosophy-literature-and-modern-history/

 

Skap framtida: næringsliv, innovasjon og entreprenørskap (Oxford, Cambridge, London, UC Berkeley og Yale)

«Inventing the Future» gir deg ferdigheter, verktøy og tankesett for å innovere og utforme framtida. Denne omfattende fordypningen i forretningsprinsipper, innovasjonsmetoder og gründertenkning vil gjøre deg i stand til å inkubere ideen din og gjøre den om til en verdiskapende virksomhet. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

 

English as a Foreign Language [Engelsk som fremmedspråk] (Oxford og UC Berkeley)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

 

Architecture & Design [Arkitektur og design] (Oxford, Cambridge, London og Yale)

Gi liv til designidéene dine i noen av verdens rikeste kunstneriske og arkitektoniske omgivelser. Du vil anvende arkitekturens kjerneprinsipper, inkludert planlegging, design og romlig kartlegging, mens du tar sjumilsskritt på veien mot en framtid som arkitekt i verdensklasse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

 

Mathematics [Matematikk] (UC Berkeley)

Skjerp dine matematiske ferdigheter og din numeriske nysgjerrighet gjennom en innføring i flere ulike fasetter av moderne matematikk. Du vil støte på viktige og interessante idéer innen aritmetikk, geometri, grafteori, logikk, informatikk og spillteori.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

 

Law & Trial Advocacy Academy [Akademi for juss og rettsprosedyre] (Yale og UC Berkeley)

Få en bred innføring i juridisk teori og praksis.  Kurset vil utruste deg med solide logiske og argumentative ferdigheter gjennom juridiske eksempelstudier og simulering av en rettssak. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 15–18 år I UC Berkeley og 16-18 ar I Yale.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/law/

 

Klikk her for å lese mer om kursene og sende nettsøknad: https://www.oxford-royale.com/courses/

 

Datoer og kursavgifter: 

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år foregår i toukers «økter». Datoene for disse finner du nedenfor.

 

For Oxford og Cambridge

Økt 1:  30 juni – 13. juli 2024

Økt 2:  14  juli –  27 juli 2024

Økt 3:  28 juli –  10 august 2024 (kun Oxford)

Alle kurs er priset til 6.995 GBP for to uker, bortsett fra. Det gis rabatter for lengre opphold.

 

For London

Økt 1:   1 juli – 13 juli 2024

Økt 2:   14 juli – 27 juli 2024

Økt 3:  28 juli –  10 august 2024

 

For Yale

Økt 1:   30 juni – 13 juli 2024

Økt 2:   14 juli –  27 juli 2024

Kursavgiften for Oxford Royale Summer School i Yale og London er 6.495 GBP for to ukers kurs, eller

 

For UC Berkeley

Økt 1:   30 juni – 13 juli 2024

Økt 2:   14 juli –  27 juli 2024

Kursavgiften for Oxford Royale Summer School i Bekerley er 5.995 GBP for to ukers kurs, eller

 

For å bekrefte en påmelding kreves et ikke-refunderbart depositum på 1.295 GBP per to ukers kurs.

Utestående avgifter forfaller senest 90 dager før oppstart av bestilte kurs. Elevene er velkomne til å bli i mer enn to uker. Mange elever melder seg på to eller flere programmer etter hverandre og blir ved Oxford Royale Academy i fire uker eller mer.

Et populært valg er å tilbringe to uker i Oxford og to uker i Cambridge for å oppleve de unike kulturene i to fantastiske britiske byer.

Klikk her for å se den fullstendige listen over kurs for aldersgruppen 13–18 år: https://www.oxford-royale.com/courses/