Places on our 2024 summer school are filling fast. Don’t miss out. Enrol now to avoid disappointment

Oxford sommarskola

Alla sommarkurser

OM OXFORD ROYALE

Oxford Royale är en prisbelönt arrangör av internationella sommarskolor, baserad i den historiska universitetsstaden Oxford.  Vår mission är att ge ökat värde åt studenternas akademiska liv och att tillhandahålla en utbildningsmässig fördel när de går vidare till ytterligare utbildning, universitetsansökningar eller en karriär i en konkurrensutsatt värld.

Med ett så brett utbud av kurser som erbjuds året runt är vi övertygade om att vi har något för varje elev som vill utöka sina kunskaper. Läs mer för att få information om våra sommarkurser (inklusive vår berömda Oxford sommarskola).

PRISBELÖNTA SOMMARSKOLOR

Oxford Royale är marknadsledande när det gäller högkvalitativa sommarutbildningar med boende. Våra program är inspirerade av den akademiska stringensen hos deras värdstäder och har särskilt och noggrant valts ut för att erbjuda våra studenter en upplysande och värdefull sommarupplevelse.

Studenterna kan välja bland ett brett urval av sommarkurser med mer än 39 tillgängliga studiealternativ, från traditionella ämnen till kurser som eleverna normalt inte skulle ha möjlighet att studera förrän senare under den utbildningsmässiga utvecklingen. Med ett så varierat utbud väljer många studenter att gå två kurser i rad, och hundratals studenter återkommer till Oxford Royale år efter år för att studera något nytt och ta sin akademiska utveckling ett steg vidare.

Vi grupperar våra sommarprogram för ungdomar i följande åldersintervall:

Oxford Royale i siffror

Över 30 000 tidigare studenter

Över 175 nationaliteter

Över 40 studiealternativ

Sommarskolor på 5 platser

Fler än 200 administrativt anställda, lärare och pastorspersonal

 

SOMMARSKOLOR FÖR ÅLDRARNA 13-18 ÅR

Sommarkurser för åldrarna 13-18

Vår sommarskola i Oxford är den vi har haft längst och här får elever från hela världen möjlighet att komma till Oxford för att bo och lära hos oss i våra fascinerande program. Vi har även öppnat för anmälningar till vår sommarskola i Cambridge, sommarskola i London och till Yale sommarskola i USA. Alla erbjuder samma fantastiska Oxford Royale.

 

Våra kurser har primärt fokus på akademisk utveckling, samtidigt som de också innehåller ett omfattande program för trevliga aktiviteter och utflykter utanför schemat. Deltagarna på våra kurser bor faktiskt på på University of Oxford, University of Cambridge, Imperial College London respektive Yale University. Detta ger en verkligt autentisk upplevelse och inspirerar eleverna att nå sin fulla potential.

Varje sommar tar vi emot elever från hela världen på våra kurser. Våra sommarskolor har haft deltagare från mer än 175 olika nationer, vilket gör våra sommarskolor till några av de mest mångfaldiga studiemiljöerna i hela världen!

Studenterna kan välja mellan engelska språkkurser för att förbättra sin engelska, karriärtestande kurser för att få insikt i framtida studie- och arbetsområden inom affärsvärlden, medicin, juridik eller ingenjörskonst, samt ett urval av andra akademiska program för att få erfarenhet inom områden som de kanske är särskilt intresserade av eller vill veta mer om.

Varje kurs löper under i två veckor, men studenterna är välkomna att delta längre för att maximera den tid de har och dra fördel av de underbara omgivningarna i Oxford, Cambridge, London, UC Berkeley eller Yale.

Platser och universitet:

Deltagarna i våra sommarskolor mellan 13-18 år bor på olika sommarcentra. Dessa är:

– Balliol College, Oxford

– The Queens College, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Keeble College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, London

– Yale University, USA

-UC Berkeley, California USA

För att läsa mer om varje center kan du besöka https://www.oxford-royale.com/residential-colleges

Våra videor

Hör vad tidigare studenter på våra sommarkurser säger – se våra videor här:

För 13-18 år

 

Kapplöpningen mot utdöende: Konferens om klimat, politik och globalt ledarskap (Oxford 13-18 ar, Yale 16-18)

Skydda livet på planeten jorden medan ni samarbetar i små grupper av delegater för att skapa lösningar på några av de mest utmanande problem mänskligheten har att möta. “Konferensen” visar hur områdena klimatvetenskap, politik, juridik och ledarskap kan samarbeta för att hindra utrotningen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Film Academy – Oxford genom linsen (Oxford)

Spela in, redigera och visa dina egna kortfilmer på skärmen på plats på University of Oxford. Med Oxfords universitet som inspelningsplats – där flera scener i Harry Potter-filmerna spelades in – kommer du att få insikt i filmproduktion och digital redigering samtidigt som du upplever vad det innebär att producera en film i verkligheten.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Kurser för 13-15 år

 

Utforska företagande, innovation och entreprenörskap (Oxford och Cambridge)

Kursen “Utforska företagande” ger dig en bred introduktion till företagande, ekonomi och marknadsföring. Den ger dig färdigheter att uppfinna och framgångsrikt lansera och leda ditt eget företag.  Viktigast av allt – du kommer att utveckla rätt tankesätt för att bli en banbrytande entreprenör.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

 

Utforska ingenjörskonst och teknik (Oxford och Cambridge )

Kursen “Utforska ingenjörskonst och teknik” ger dig en utförlig introduktion till de spännande karriärmöjligheterna inom ingenjörskonst och teknik. Du kommer att utforska områden som väg och vatten, mekanik, biomedicin och flyg- och rymdteknik när du lär mer om nydanande tekniska applikationer, från självkörande fordon till rymdfärder.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

 

Utforska medicin (Oxford och Cambridge)

Kursen “Utforska medicin och experimentell psykologi” ger dig en bred introduktion till människans kropp. Du kommer att utforska de färdigheter och kunskaper du behöver för att bli en framgångsrik läkare, genom fokus på mänsklig anatomi.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

 

Engelska som främmande språk (Oxford)

Utveckla starka färdigheter i engelsk grammatik, syntax, uttal och vardagsspråk, att lyssna, läsa och skriva. Utöka din vokabulär och bygg grunden som ger stöd för suveräna färdigheter i att läsa och skriva engelska vilka kan leda till en stark ansökan till ett engelsktalande universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

 

Kurser för 16-18 år

 

Bota framtiden: Medicin och sjukdomar (London, Oxford, Cambridge och Yale)

“Bota framtiden” visar dig flera olika karriärer inom medicin och ger unika insikter i hur du kan ta dig igenom ansökningsprocessen till medicinutbildningar.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

 

Juridik och politik  (Oxford, Cambridge och London)

Undersök interaktionen mellan juridik, politik och ekonomi och ta första steget mot din karriär inom juridiken. Med fokus på nya områden inom dessa fält uppmuntrar programmet till diskussion och debatt genom studier av domstolsmål och deras etiska implikationer på områden från mänskliga rättigheter till globalisering, terrorism, handel, protektionism och åtkomst till tillgångar.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

 

Utforma morgondagen: Ingenjörskonst och teknologi (London, Oxford, Cambridge, UC Berkeley och Yale)

“Utforma morgondagen” ger dig en introduktion till ny teknik som formar framtiden. Kursen ger en bred grund till ingenjörsvetenskapliga principer och områden som inspirerar dig att ta dig an framtidens stora utmaningar, från alternativ energi till avancerad robotteknik och ännu mer. Tillgänglig för åldrarna 16-18 år i London, Oxford, Cambridge och Yale, 15-18 år i UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

 

Filosofi, litteratur och modern historia (Yale)

Dyk in i hjärnan på historiens största tänkare och utforska några av världens mest berömda litterära verk, samtidigt som du debatterar och analyserar frågor om existens, sanning, skönhet och etik.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/philosophy-literature-and-modern-history/

 

Uppfinn framtiden: Företagsamhet, innovation och entreprenörskap (Oxford, Cambridge, London, UC Berkeley och Yale)

“Uppfinn framtiden” kommer att ge dig färdigheter, verktyg och tankesätt för att kunna förnya och skapa framtiden. Detta ingående studium av affärsprinciper, innovationsmetoder och entreprenörstänkande gör det möjligt för dig att lägga din idé i kuvös och jobba fram den till ett värdeskapande företag. Tillgängligt för åldrarna 16-18 år i Oxford och Cambridge och 15-18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

 

Engelska som främmande språk (Oxford och UC Berekeley)

Utveckla starka färdigheter i engelsk grammatik, syntax, uttal och vardagsspråk, att lyssna, läsa och skriva. Utöka din vokabulär och bygg grunden till stöd för suveräna färdigheter i att läsa och skriva på engelska, vilket kan leda till en stark ansökan till ett engelsktalande universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

 

 Arkitektur och design (Oxford, Cambridge, London och Yale)

Ge dina design-idéer liv på en av de mest konstnärliga och arkitektoniska platserna i världen. Du kommer att tillämpa kärnprinciperna för arkitektur, inklusive planering, design och spatiala ritningar när du tar snabbspåret mot din karriär som arkitekt av världsklass.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

 

Matematik (UC Berkeley)

Förfina dina matematiska kunskaper och din numeriska nyfikenhet genom en introduktion till flera olika aspekter av modern matematik. Du kommer att stöta på viktiga och intressanta idéer inom aritmetik, geometri, grafteori, logik, datavetenskap och spelteori.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

 

Juridik och rättegångsförfarande (Yale)

Få en bred introduktion till teori och praktik inom juridiken.  Kursen utrustar dig med stark logisk och argumentationsförmåga genom studier av rättegångsfall och en simulerad övningsrättegång. Finns för åldrarna 15-18 år på UC Berkeley, 16-18 ar pa UC Berkeley.

https://www.oxford-royale.com/summer-courses-yale/law/

Klicka här för att läsa mer om kurserna och ansök online:https://www.oxford-royale.com/courses/

 

Datum och Priser: 

Våra sommarskolor för åldrarna 13-18 år hålls som tvåveckorskurser. Se datum för dessa nedan.

För Oxford och Cambridge

Session 1:   30 juni – 13 juli 2024

Session 2:   14 juli – 27 juli 2024

Session 3:   28 juli – 10 augusti 2024 (endast Oxford)

Alla kurser kostar 6.995 GBP för två veckor. Rabatter finns för längre deltagande.

 

För London

Session 1:    1 juli – 13 juli 2024

Session 2:   14 juli – 27 juli 2024

Session 3:   28 juli – 10 augusti 2024

 

För Yale

Session 1:   30 juni – 13 juli 2024

Session 2:   14 juli –  27 juli 2024

Priserna för Oxford Royale Summer School i Yale och London är 6.495 GBP för två studieveckor.

 

För UC Berkeley

Session 1:   30 juni – 13 juli 2024

Session 2:   14 juli –  27 juli 2024

Priserna för Oxford Royale Summer School i UC Kerbeley är 5.995 GBP för två studieveckor.

För att bekräfta anmälan krävs en icke återbetalningsbar depositionsavgift på 1.295 GBP per två studieveckor.

Återstoden av kostnaden ska betalas senast 90 dagar innan den bokade kursens eller kursernas startdatum. Eleverna är välkomna att stanna i mer än två veckor – många bokar två eller flera program i följd och bor på Oxford Royale Academy i fyra veckor eller längre.

Ett populärt val är att tillbringa två veckor i Oxford plus två veckor i Cambridge och få uppleva de unika kulturerna i två fantastiska, brittiska städer.

Klicka här för att se vår fullständiga lista över kurser för åldrarna 13-18 år: https://www.oxford-royale.com/courses/