Oxford sommarskola

Alla sommarkurser

OM OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Academy (ORA) är en prisbelönt arrangör av internationella sommarskolor, baserad i den historiska universitetsstaden Oxford.  Vår mission är att ge ökat värde åt studenternas akademiska liv och att tillhandahålla en utbildningsmässig fördel när de går vidare till ytterligare utbildning, universitetsansökningar eller en karriär i en konkurrensutsatt värld.

Med ett så brett utbud av kurser som erbjuds året runt är vi övertygade om att vi har något för varje elev som vill utöka sina kunskaper. Läs mer för att få information om våra sommarkurser (inklusive vår berömda Oxford sommarskola).

PRISBELÖNTA SOMMARSKOLOR

Oxford Royale Academy är marknadsledande när det gäller högkvalitativa sommarutbildningar med boende. Våra program är inspirerade av den akademiska stringensen hos deras värdstäder och har särskilt och noggrant valts ut för att erbjuda våra studenter en upplysande och värdefull sommarupplevelse.

Studenterna kan välja bland ett brett urval av sommarkurser med mer än 40 tillgängliga studiealternativ, från traditionella ämnen till kurser som eleverna normalt inte skulle ha möjlighet att studera förrän senare under den utbildningsmässiga utvecklingen. Med ett så varierat utbud väljer många studenter att gå två kurser i rad, och hundratals studenter återkommer till Oxford Royale år efter år för att studera något nytt och ta sin akademiska utveckling ett steg vidare.

Vi grupperar våra sommarprogram för ungdomar i följande åldersintervall:

Oxford Royale Academy i siffror

Över 30 000 tidigare studenter

Över 170 nationaliteter

Över 40 studiealternativ

Sommarskolor på 4 platser

Fler än 200 administrativt anställda, lärare och pastorspersonal

 

SOMMARSKOLOR FÖR ÅLDRARNA 13-18 ÅR

Sommarkurser för åldrarna 13-18

Vår sommarskola i Oxford är den vi har haft längst och här får elever från hela världen möjlighet att komma till Oxford för att bo och lära hos oss i våra fascinerande program. Vi har även öppnat för anmälningar till vår sommarskola i Cambridge, sommarskola i London och till Yale sommarskola i USA. Alla erbjuder samma fantastiska Oxford Royale Academy -upplevelse.

Våra kurser har primärt fokus på akademisk utveckling, samtidigt som de också innehåller ett omfattande program för trevliga aktiviteter och utflykter utanför schemat. Deltagarna på våra kurser bor faktiskt på på University of Oxford, University of Cambridge, Imperial College London respektive Yale University. Detta ger en verkligt autentisk upplevelse och inspirerar eleverna att nå sin fulla potential.

Varje sommar tar vi emot elever från hela världen på våra kurser. Våra sommarskolor har haft deltagare från mer än 170 olika nationer, vilket gör våra sommarskolor till några av de mest mångfaldiga studiemiljöerna i hela världen!

Studenterna kan välja mellan engelska språkkurser för att förbättra sin engelska, karriärtestande kurser för att få insikt i framtida studie- och arbetsområden inom affärsvärlden, medicin, juridik eller ingenjörskonst, samt ett urval av andra akademiska program för att få erfarenhet inom områden som de kanske är särskilt intresserade av eller vill veta mer om.

Varje kurs löper under i två veckor, men studenterna är välkomna att delta längre för att maximera den tid de har och dra fördel av de underbara omgivningarna i Oxford, Cambridge, London eller Yale.

Platser och universitet:

Deltagarna i våra sommarskolor mellan 13-18 år bor på 10 olika sommarcentra. Dessa är:

– Balliol College, Oxford

– Lady Margaret Hall, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Merton College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge

-Imperial College, London

– Yale University, USA

För att läsa mer om varje center kan du besöka https://www.oxford-royale.com/residential-colleges

Våra videor

Hör vad tidigare studenter på våra sommarkurser säger – se våra videor här:

För 13-18 år

Kapplöpningen mot utdöende: Konferens om klimat, politik och globalt ledarskap (Oxford)

Skydda livet på planeten jorden medan ni samarbetar i små grupper av delegater för att skapa lösningar på några av de mest utmanande problem mänskligheten har att möta. “Konferensen” visar hur områdena klimatvetenskap, politik, juridik och ledarskap kan samarbeta för att hindra utrotningen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Film Academy – Oxford genom linsen (Oxford)

Spela in, redigera och visa dina egna kortfilmer på skärmen på plats på University of Oxford. Med Oxfords universitet som inspelningsplats – där flera scener i Harry Potter-filmerna spelades in – kommer du att få insikt i filmproduktion och digital redigering samtidigt som du upplever vad det innebär att producera en film i verkligheten.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Kurser för 13-15 år

Utforska kreativt skrivande (Oxford, Cambridge och Yale)

Utforska skrivande och journalistik, hur man skapar innehåll och sätt att använda det. Öva kreativa tekniker och lär dig hur en individuell “röst” kan påverka läsarna och öppna en värld av kommunikation.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/explore-creative-writing-13-15/

Utforska företagande, innovation och entreprenörskap (Oxford, Cambridge och Yale)

Kursen “Utforska företagande” ger dig en bred introduktion till företagande, ekonomi och marknadsföring. Den ger dig färdigheter att uppfinna och framgångsrikt lansera och leda ditt eget företag.  Viktigast av allt – du kommer att utveckla rätt tankesätt för att bli en banbrytande entreprenör.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Utforska ingenjörskonst och teknik (Oxford, Cambridge och Yale) 

Kursen “Utforska ingenjörskonst och teknik” ger dig en utförlig introduktion till de spännande karriärmöjligheterna inom ingenjörskonst och teknik. Du kommer att utforska områden som väg och vatten, mekanik, biomedicin och flyg- och rymdteknik när du lär mer om nydanande tekniska applikationer, från självkörande fordon till rymdfärder.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Utforska medicin (Oxford, Cambridge och Yale)

Kursen “Utforska medicin och experimentell psykologi” ger dig en bred introduktion till människans kropp. Du kommer att utforska de färdigheter och kunskaper du behöver för att bli en framgångsrik läkare, genom fokus på mänsklig anatomi.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

Engelska som främmande språk (Oxford, Cambridge och London)

Utveckla starka färdigheter i engelsk grammatik, syntax, uttal och vardagsspråk, att lyssna, läsa och skriva. Utöka din vokabulär och bygg grunden som ger stöd för suveräna färdigheter i att läsa och skriva engelska vilka kan leda till en stark ansökan till ett engelsktalande universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

Kurser för 16-18 år

 

Kreativt skrivande åldrar (Oxford, Cambridge och Yale)

 Påskynda en rad skriv- och journalistiska färdigheter i den dynamiska och spännande världen av modern innehållsproduktion och leverans. Denna unika kurs förenar klassiska kreativa skrivtekniker med nya stilar och utforskar hur en individuell “röst” kan påverka läsarna och öppna en värld av kommunikation.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Bota framtiden: Medicin och sjukdomar (Oxford, Cambridge och Yale)

“Bota framtiden” visar dig flera olika karriärer inom medicin och ger unika insikter i hur du kan ta dig igenom ansökningsprocessen till medicinutbildningar.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Juridik och politik  (Oxford, Cambridge och London)

Undersök interaktionen mellan juridik, politik och ekonomi och ta första steget mot din karriär inom juridiken. Med fokus på nya områden inom dessa fält uppmuntrar programmet till diskussion och debatt genom studier av domstolsmål och deras etiska implikationer på områden från mänskliga rättigheter till globalisering, terrorism, handel, protektionism och åtkomst till tillgångar.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Utforma morgondagen: Ingenjörskonst, robotteknik och teknologi (Oxford, Cambridge och Yale)

“Utforma morgondagen” ger dig en introduktion till ny teknik som formar framtiden. Kursen ger en bred grund till ingenjörsvetenskapliga principer och områden som inspirerar dig att ta dig an framtidens stora utmaningar, från alternativ energi till avancerad robotteknik och ännu mer. Tillgänglig för åldrarna 16-18 år i Oxford och Cambridge och 15-18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Filosofi, litteratur och modern historia (Oxford)

Dyk in i hjärnan på historiens största tänkare och utforska några av världens mest berömda litterära verk, samtidigt som du debatterar och analyserar frågor om existens, sanning, skönhet och etik.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Uppfinn framtiden: Företagsamhet, innovation och entreprenörskap (Oxford, Cambridge, London och Yale)

“Uppfinn framtiden” kommer att ge dig färdigheter, verktyg och tankesätt för att kunna förnya och skapa framtiden. Detta ingående studium av affärsprinciper, innovationsmetoder och entreprenörstänkande gör det möjligt för dig att lägga din idé i kuvös och jobba fram den till ett värdeskapande företag. Tillgängligt för åldrarna 16-18 år i Oxford och Cambridge och 15-18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Engelska som främmande språk (Oxford, Cambridge och London)

Utveckla starka färdigheter i engelsk grammatik, syntax, uttal och vardagsspråk, att lyssna, läsa och skriva. Utöka din vokabulär och bygg grunden till stöd för suveräna färdigheter i att läsa och skriva på engelska, vilket kan leda till en stark ansökan till ett engelsktalande universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

IELTS-förberedelse (Oxford)

Vår IELTS-förberedande sommarskola i Oxford förbereder dig för att prestera på toppen av din potential i varje del av ditt IELTS-test! Med vår IELTS-förberedande kurs får du den kompetensnivå i engelsk läsning och skrivning som gör att du kan klara varje sektion med höga betyg.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Experimentell psykologi (Oxford)

Delta i vår kurs i experimentell psykologi och bli expert på det mänskliga psyket. Gräv djupt i hur psyket fungerar och utforska allt från psykologiska sjukdomar till hur tillhörighet i barndomen påverkar vår framtid. Designa dina egna undersökningar, nätverka med experter och utforska etiken i mänskliga psykologiska experiment.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Arkitektur och design (Oxford, Cambridge och London)

Ge dina design-idéer liv på en av de mest konstnärliga och arkitektoniska platserna i världen. Du kommer att tillämpa kärnprinciperna för arkitektur, inklusive planering, design och spatiala ritningar när du tar snabbspåret mot din karriär som arkitekt av världsklass.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Matematik (Oxford, Cambridge och London)

Förfina dina matematiska kunskaper och din numeriska nyfikenhet genom en introduktion till flera olika aspekter av modern matematik. Du kommer att stöta på viktiga och intressanta idéer inom aritmetik, geometri, grafteori, logik, datavetenskap och spelteori.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Juridik och rättegångsförfarande (Yale)

Få en bred introduktion till teori och praktik inom juridiken.  Kursen utrustar dig med stark logisk och argumentationsförmåga genom studier av rättegångsfall och en simulerad övningsrättegång. Finns för åldrarna 15-18 år på Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Klicka här för att läsa mer om kurserna och ansök online:https://www.oxford-royale.com/courses/

Datum och priser: 

Våra sommarskolor för åldrarna 13-18 år hålls som tvåveckorskurser. Se datum för dessa nedan.

För Oxford och Cambridge

Session 1: 2 juli – 15 juli 2023

Session 2: 16 juli – 29 juli 2023

Session 3: 30 juli – 12 augusti 2023 (endast Oxford)

Alla kurser kostar 5995 GBP för två veckor. Rabatter finns för längre deltagande.

För London

Session 1: 3 juli – 15 juli 2023

Session 2: 16 juli – 29 juli 2023

För Yale

Session 1: 02 juli – 15 juli 2023

Session 2: 16 juli – 29 juli 2023

Priserna för Oxford Royale Summer School i Yale och London är 4995 GBP för två studieveckor.

För att bekräfta anmälan krävs en icke återbetalningsbar depositionsavgift på 995 GBP per två studieveckor.

Återstoden av kostnaden ska betalas senast 90 dagar innan den bokade kursens eller kursernas startdatum. Eleverna är välkomna att stanna i mer än två veckor – många bokar två eller flera program i följd och bor på Oxford Royale Academy i fyra veckor eller längre.

Ett populärt val är att tillbringa två veckor i Oxford plus två veckor i Cambridge och få uppleva de unika kulturerna i två fantastiska, brittiska städer.

Klicka här för att se vår fullständiga lista över kurser för åldrarna 13-18 år: https://www.oxford-royale.com/courses/

OXFORD SOMMARSKOLA FÖR VUXNA (ÖVER 19 ÅR)

Sommarkurser för åldrarna 19 år och över

Var med oss sommaren 2023 på vår prisbelönta Oxford sommarskola för vuxna. Kliv in på ett av Oxfords världsberömda colleges – ditt nya hem – och inled en resa som kommer att förändra din karriär.

Du kommer att skapa kontakter med människor från hela världen och ha möjlighet att studera, äta och uppleva livet och kulturen på University of Oxford, ett av världens mest prestigefyllda universitet.

Läs och plugga i det berömda Bodleian-biblioteket, betrakta de gotiska tornen i All Souls College och vandra i fotspåren efter de mest briljanta tänkarna i historien. Andas in Oxfords historiska atmosfär och få inspiration från denna stad med drömmande spiror och en 800-årig utbildningstradition.

Denna unika erfarenhet kommer utan tvekan att förändra livet. På Oxford Royale Academy undervisas du av experter som ligger i spjutspetsen av sina områden och som kommer att inspirera dig med sina erfarenheter och passionen för ämnet i fråga. Allt detta i miljön på ett universitet i världsklass – Oxford.

Se vår video

Hör vad tidigare studenter vid vår Oxford sommarskola för vuxna säger i vår video på

 

Tillgängliga kurser:

Globalt företagande, management och ekonomi

Bygg kompetensen och expandera de perspektiv som behövs för att komma fram i en ny generation av företagsledare som driver innovation i en denna omvälvande och djupgående globala förändringsperiod. Genom interaktioner med ledande tänkare och praktiker kommer du att omvärdera nya trender inom ekonomi, drift och marknadsföring för att bygga morgondagens hållbara, globala företagsamhet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

 

Allmän engelska för den moderna världen och arbetsplatsen

Utveckla starka färdigheter i engelsk grammatik, syntax, uttal och vardagsspråk och i att lyssna, läsa och skriva. Utöka din vokabulär och bygg grunderna som stöder suveräna färdigheter i att läsa och skriva engelska, vilket kan leda till en stark ansökan till ett engelskspråkigt universitet eller en karriär inom ett engelskspråkigt företag.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

 

Internationell medicinsk forskning och praktik I: Grunderna

Delta i den medicinska sommarskolan och förbered dig för en framgångsrik ansökan till en medicinsk utbildning, samtidigt som du utforskar de varierade och spännande karriärvägar som är tillgängliga för dig. Djuplodande och konkret – du får insikter i medicinsk spjutspetsforskning samtidigt som du övar klinisk och laboratoriekompetens genom medicinska simuleringar.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

 

Utveckling inom global ingenjörskonst

Utforska nya framsteg inom fälten mekanisk, elektrisk, kemisk, väg- och vatten och strukturell ingenjörsvetenskap genom en djupgående och konkret utbildningsplan, utformad för att kickstarta din karriär inom ingenjörsyrket. Det är mer än en teknisk kurs – du kommer att öva innovativa och kreativa metoder som gör det möjligt för dig att skapa tekniska lösningar för problem i den verkliga världen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

 

Psykologi och beteendevetenskap

Hitta din karriärväg inom de spännande fälten psykologi och beteendevetenskap medan du utför grundläggande forskning, skapar undersökningar, debatterar etiska frågor och utforskar nya framsteg inom socialpsykologin. Gör din erfarenhet personlig genom att välja den ena eller båda av två djupgående moduler, “Psykisk forskningsmodul” och “Kognitiv modul”, utformade för att stärka dina färdigheter och säta fart på din framtid.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

 

Internationell medicinsk forskning och praktik II: Praktiker

Utformad för den seriösa läkarstudenten som är intresserad av att sätta fart på sina kliniska färdigheter och utöka sin kunskap. Kursen “Praktiker” uppmuntrar dig att lära mer om spjutspetsinnovationer som påverkar medicinsk forskning och praktik. Med fokus på att utvärdera och debattera nya trender inom klinisk forskning, medicinsk etik och bioteknik kommer du att titta närmare på utvecklingen inom artificiell intelligens, robotkirurgi och telemedicin medan du förbereder dig för morgondagens medicinska karriär.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

 

Internationell juridik och politik på 2000-talet

Fördjupa dig i den utmanande och spännande världen av internationell juridik och global förvaltning så utvecklar du färdigheter för att leda meningsfull förändring. Med fokus på hur internationell politik påverkar både nationsstater och multinationella entiteter ger denna kurs en belysande introduktion till ämnen som mänskliga rättigheter, väpnade konflikter, åtkomst till resurser, miljön och ekonomiska affärer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Kreativt skrivande

Fördjupa dig i konsten att skapa spännande berättelser med tyngdpunkt på romaner, spekulativ fiktion, drama och lyrik. Det är mer än en teknikkurs. “Kreativt skrivande” kommer att öka din kreativitet och ditt självförtroende genom att utsätta dig för genrer som moderna dystopiska romaner, science-fiction, Shakespearesdraman och romantiska poeter som Keats, Coleridge och Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Ståtliga hem och parker

Ta ett steg bakåt i tiden och utforska konst, arkitektur och trädgårdar samtidigt som du analyserar de sociala, politiska och ekonomiska kontexterna för lantegendomar genom mer än 500 år av engelsk historia och kultur. Med historiska gods, hem och trädgårdar som ditt klassrum kommer du att göra din egen forskning som undersöker lantegendomarnas tvärvetenskapliga historia.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Datum och priser: 

Session 1: 2 juli – 15 juli 2023

Session 2: 16 juli – 29 juli 2023

Session 3: 30 juli – 12 augusti 2023

Priser från 5995 GBP för ett tvåveckorsprogram. En depositionsbetalning krävs för att säkra en plats i programmet. Från 995 GBP.

Läs mer om våra kurser från 19 års ålder och ansök online här:

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

Ansök nu