Εξασφαλίστε τη θέση σας για το 2020 τώρα διαδικτυακά και γνωρίστε σπουδαστές από περισσότερες από 150 χώρες, στην Oxford Royale Summer Schools το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ OXFORD ROYALE ACADEMY

Η Oxford Royale Summer Schools (ORA) είναι ένας βραβευμένος πάροχος εκπαιδευτικών προγραμμάτων με έδρα τις ιστορικές πανεπιστημιακές πόλεις της Οξφόρδης, του Κέμπριτζ, του Λονδίνου, και St Andrews (Σκωτία) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποστολή μας είναι να προσδώσουμε αξία στην ακαδημαϊκή ζωή των σπουδαστών μας, και να τους παρέχουμε ένα εκπαιδευτικό πλεονέκτημα πριν ξεκινήσουν τις περαιτέρω σπουδές τους, τις πανεπιστημιακές αιτήσεις ή την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο.

 

Διαθέτοντας ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προγραμμάτων καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είμαστε βέβαιοι ότι διαθέτουμε κάτι για όλους τους σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Ανατρέξτε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τα θερινά προγράμματά μας (συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Θερινού Σχολείου της Οξφόρδης), τα εκπαιδευτικά προγράμματα που ισχύουν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τα online προγράμματα.

 

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η Oxford Royale Summer Schools κατέχει ηγετική θέση στην παροχή κορυφαίας θερινής εκπαίδευσης με διαμονή στις εγκαταστάσεις της. Τα προγράμματά μας είναι εμπνευσμένα από την αυστηρότητα των πόλεων που τα φιλοξενούν, ενώ έχουν επιλεγεί ειδικά και έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να παρέχουν στους σπουδαστές μας μία διαφωτιστική και ευεργετική καλοκαιρινή εμπειρία.

 

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα ποικίλα θερινά προγράμματα που προσφέρει η ORA. Προσφέρουμε περισσότερες από 150 επιλογές σπουδών, που κυμαίνονται από τα παραδοσιακά μαθήματα έως προγράμματα που οι σπουδαστές κανονικά έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στην μετέπειτα εκπαιδευτική τους πορεία. Με τέτοια προσφερόμενη ποικιλία, πολλοί σπουδαστές επιλέγουν να παρακολουθήσουν δύο προγράμματα διαδοχικά, και εκατοντάδες σπουδαστές επιστρέφουν στην ORA κάθε χρόνο για να σπουδάσουν κάτι καινούριο και να εξελίξουν την ακαδημαϊκή τους πορεία.

 

Ομαδοποιούμε τα θερινά προγράμματα για νεαρούς σπουδαστές σε δύο κατηγορίες – ηλικίες 8 έως 12 ετών και ηλικίες 13 έως 18 ετών. Επίσης, προσφέρουμε μία σειρά συναρπαστικών καλοκαιρινών προγραμμάτων για ενήλικες από 19 έως 25 ετών.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 8-12 ΑΠΟ ΤΗΝ OXFORD ROYALE ACADEMY

Η Oxford Royale Summer Schools είναι ευτυχής καθώς προσφέρει μία σειρά συναρπαστικών προγραμμάτων σε σπουδαστές ηλικίας 8 έως 12 ετών. Τα εν λόγω προγράμματα εναρμονίζουν τη διδασκαλία με διασκεδαστικές δραστηριότητες και ομαδικές ασκήσεις δίνοντας έτσι στους μαθητές την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση ανεξαρτησίας στο πλαίσιο ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

 

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο St Mary’s School, στο Άσκοτ, ένα επιβλητικό οικοτροφείο που βρίσκεται μεταξύ της Οξφόρδης και του Λονδίνου στην αγγλική ύπαιθρο. Το σχολείο διαθέτει απαράμιλλες εγκαταστάσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται μία πισίνα εσωτερικού χώρου, γήπεδα, αίθουσες καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, επιστημονικά εργαστήρια, ένα θέατρο και άλλα. Όλες οι εν λόγω εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται εξ’ολοκλήρου κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών προγραμμάτων μας.

 

Βίντεο με τις Εμπειρίες των Σπουδαστών

 

Το προσωπικό των εν λόγω προγραμμάτων διαμένει κατά κύριο λόγο στο οικοτροφείο, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι σπουδαστές είναι ασφαλείς, προστατευμένοι και υπό επιτήρηση όλο το εικοσιτετράωρο. Η αναλογία των σπουδαστών με το προσωπικό είναι περίπου πέντε προς έναν και όλοι οι καθηγητές μας ελέγχονται αυστηρά, ώστε να πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές.

 

Termine und Gebühren

Εβδομάδα 1: 12 Ιουλίου – 18 Ιουλίου 2020

Εβδομάδα 2: 19 Ιουλίου – 25 Ιουλίου 2020

Εβδομάδα 3: 26 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2020

Εβδομάδα 4: 2 Αυγούστου – 3 Αυγούστου 2020

Εβδομάδα 5: 4 Αυγούστου – 10 Αυγούστου 2020

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και να κάνετε αίτηση διαδικτυακά.

2020 ΘΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 13-18

Το Θερινό Σχολείο της Οξφόρδης είναι η μακροβιότερη υπηρεσία μας, η οποία προσφέρει σε σπουδαστές από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να ζήσουν στην Οξφόρδη και να μάθουν από τα συναρπαστικά προγράμματά μας. Οι εγγραφές είναι επίσης ανοιχτές για το Θερινό Σχολείο του Λονδίνου, το Θερινό St Andrews (Σκωτία) και το Θερινό Σχολείο του Κέμπριτζ, τα οποία μεταφέρουν την εμπειρία της ORA σε αυτές τις γεμάτες ζωντάνια πόλεις.

Τα προγράμματά μας επικεντρώνονται πρωτίστως στην ακαδημαϊκή εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν ένα ευρύ πρόγραμμα διασκεδαστικών εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εκδρομών. Πολλά από τα προγράμματά μας λαμβάνουν χώρα στα κολλέγια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ – προσδίδοντας μία πραγματικά αυθεντική εμπειρία και εμπνέοντας τους σπουδαστές να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Κάθε καλοκαίρι υποδεχόμαστε σπουδαστές από όλο τον κόσμο στα προγράμματά μας. Οι σπουδαστές της προηγούμενης χρονιάς προέρχονταν από 150+ διαφορετικές εθνικότητες, τοποθετώντας τα Θερινά Σχολεία μας ανάμεσα στα πιο πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα σπουδών του κόσμου.

 

Βίντεο με τις Εμπειρίες των Σπουδαστών

 

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας για να βελτιώσουν τα αγγλικά τους, προγράμματα Πανεπιστημιακής Προετοιμασίας για συγκεκριμένα μαθήματα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν για μελλοντικές σπουδές, και μία σειρά άλλων ακαδημαϊκών προγραμμάτων για να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς που μπορεί να διαθέτουν μικρή εμπειρία. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες, αλλά οι σπουδαστές είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν για μεγαλύτερο διάστημα, ώστε να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να απολαύσουν τα πανέμορφα περίχωρα της Οξφόρδης, του Κέμπριτζ, του Λονδίνου ή του St Andrews.

 

 

Θερινό Σχολείο της Οξφόρδης: το προηγούμενο καλοκαίρι σε αριθμούς

150+ Εθνικότητες

15 πανεπιστημιουπόλεις

Πάνω από 60 επιλογές σπουδών

150+ καθηγητές

Πάνω από 200 μέλη προσωπικού στις πανεπιστημιουπόλεις

 

Τοποθεσίες και Κολλέγια

Τα Θερινά Σχολεία μας για τις ηλικίες 13-18 βρίσκονται σε 15 διαφορετικές Θερινές Τοποθεσίες. Αυτές είναι:

– Yarnton Manor

– St Catherine’s College

– Lady Margaret Hall

– Balliol College

– Jowett Walk

– St Peter’s College

– St Hugh’s College

– The Queen’s College

–University College

– Clare College, Κέμπριτζ

–St Catharine’s, Κέμπριτζ

– Imperial College, Λονδίνο

–St Andrews, Σκωτία

– Yale University, USA

– St Edmund’s College

 

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με κάθε τοποθεσία, πατήστε ΕΔΩ.

 

Μία δημοφιλής επιλογή είναι να περάσετε δύο εβδομάδες στην Οξφόρδη και δύο εβδομάδες είτε στο Κέμπριτζ είτε στο Λονδίνο, βιώνοντας τις μοναδικές κουλτούρες των δύο αυτών εκπληκτικών πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Πατήστε εδώ για να οδηγηθείτε στον πλήρη κατάλογο των προγραμμάτων μας για ηλικίες 13-18 ετών, και να κάνετε αίτηση διαδικτυακά.

Θερινό Σχολείο Οξφόρδης για ηλικίες 19-25

Καθώς μοιράζονται πολλές από τις ίδιες αρχές και την ίδια ασύγκριτη ποιότητα, όπως συμβαίνει και στα προγράμματα των νεαρών σπουδαστών, πολλοί από τους μεγαλύτερους σπουδαστές διαμένουν στο Merton College, ένα από τα πιο παλιά και πιο αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά κολλέγια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ή στο Jowett Walk, τμήμα του Balliol College (έναν από τους αντιπάλους του Merton για τον τίτλο του παλαιότερου κολλεγίου της Οξφόρδης).

 

Βίντεο με τις Εμπειρίες των Σπουδαστών

 

Στους σπουδαστές παρέχεται άριστη διδασκαλία, εναρμονισμένη με ένα πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων, και άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψουν την πόλη μόνοι τους και να μελετήσουν ατομικά στις βιβλιοθήκες της Οξφόρδης.

 

 

Σχετικά με τα Προγράμματα Online

 

Η Oxford Royale Summer Schools είναι επίσης περήφανη καθώς προσφέρει μία διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που διαθέτει ένα μεγάλο εύρος συναρπαστικών και ενδιαφερόντων προγραμμάτων, σχεδιασμένων για να ενισχύσουν τους σπουδαστές που κάνουν αιτήσεις σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα online προγράμματα είναι άμεσα προσβάσιμα από όλο τον κόσμο, παραδίδονται μέσω της πλατφόρμας μας ORA Prep, και δίνουν στους σπουδαστές μία διαφορετική αντίληψη για τα μαθήματα, ταξιδεύοντάς τους μακριά από το σχολικό πρόγραμμα. Αυτή η αντίληψη δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το πώς είναι να σπουδάζεις ένα αντικείμενο στο πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα τους παρέχεται πολύτιμο υλικό για τις αιτήσεις και τις συνεντεύξεις. Όλα αυτά, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των σπουδαστών μας, αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για την όλο και πιο απαιτητική διαδικασία αίτησης σε κάποιο πανεπιστήμιο. Δείτε τον κατάλογο των προγραμμάτων και ξεκινήστε σήμερα!

 

Για να εξερευνήσετε το εύρος των μαθημάτων που προσφέρουμε και να κάνετε ένα δοκιμαστικό ή να κάνετε κράτηση σε ένα μάθημα, δείτε τα online μαθήματα μας εδώ.