Βραβευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Oxford Royale Summer Schools

Θερινό Σχολείο στην Οξφόρδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ OXFORD ROYALE ACADEMY

Η Oxford Royale Academy (ORA) είναι βραβευμένος οργανισμός διοργάνωσης διεθνών θερινών σχολείων, που εδρεύει στην ιστορική πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης.   Αποστολή μας είναι να εμπλουτίζουμε την ακαδημαϊκή ζωή των μαθητών μας και να τους προσφέρουμε ένα εκπαιδευτικό πλεονέκτημα για τη μαθησιακή τους πορεία, την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο ή την έναρξη της καριέρας τους σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο.

Χάρη στην ευρεία σειρά προγραμμάτων που υλοποιούμε όλον τον χρόνο, είναι βέβαιο ότι κάθε μαθητής που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του θα βρει ένα πρόγραμμα που να του ταιριάζει. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τα θερινά μας προγράμματα (μεταξύ των οποίων και για το φημισμένο Θερινό σχολείο στην Οξφόρδη).

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η Oxford Royale Academy είναι ο κορυφαίος οργανισμός παροχής υψηλής ποιότητας θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με διαμονή. Αντλούμε την έμπνευση για τα προγράμματά μας από το ακαδημαϊκό πνεύμα των πόλεων που τα φιλοξενούν, ενώ τα επιλέγουμε ειδικά και τα σχεδιάζουμε προσεκτικά με στόχο οι μαθητές μας να αποκομίζουν μια συναρπαστική και επωφελής καλοκαιρινή εμπειρία.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 40 διαφορετικά θερινά προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν από παραδοσιακά μαθησιακά αντικείμενα μέχρι μαθήματα που δεν θα είχαν κανονικά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, παρά μόνο πολύ αργότερα στην εκπαιδευτική τους πορεία. Προσφέρουμε τόσο μεγάλη ποικιλία, που πολλοί επιλέγουν να παρακολουθήσουν δύο προγράμματα διαδοχικά και εκατοντάδες μαθητές επιλέγουν κάθε χρόνο την Oxford Royale Academy για την παρακολούθηση κάποιου νέου προγράμματος ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Τα θερινά μας προγράμματα ταξινομούνται με βάση τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:

Η Oxford Royale Academy σε αριθμούς

 ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ 13-18 ετών

Θερινά προγράμματα για εφήβους 13-18 ετών

Το Θερινό Σχολείο στην Οξφόρδη είναι το μακροβιότερο θερινό σχολείο μας και προσφέρει σε μαθητές από όλον τον κόσμο τη δυνατότητα να έρθουν να μείνουν στην Οξφόρδη και να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά μας προγράμματα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και για το Θερινό Σχολείο στο Cambridge, Θερινό Σχολείο λονδίνου και το Θερινό Σχολείο στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ. Σε όλα τους θα ζήσετε την υπέροχη εμπειρία που προσφέρει τη ORA.

Τα προγράμματά μας εστιάζουν πρωταρχικά στην ακαδημαϊκή εξέλιξη αλλά περιλαμβάνουν και πολλές διασκεδαστικές εξωσχολικές δραστηριότητες και εκδρομές. Περιλαμβάνουν τη διαμονή των μαθητών στα κολέγια των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Cambridge, Αυτοκρατορικό Κολλέγιο Λονδίνου και του Yale, προσφέροντας μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία και εμπνέοντας τους μαθητές να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Κάθε καλοκαίρι, υποδεχόμαστε μαθητές από όλον τον κόσμο. Έχοντας φιλοξενήσει μαθητές από περισσότερες από 170 χώρες, τα θερινά μας σχολεία αποτελούν ένα σχολικό περιβάλλον από τα πιο πολυπολιτισμικά παγκοσμίως!

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσουν τα αγγλικά τους, προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού για να αποκτήσουν μια εικόνα για τις μελλοντικές σπουδές και τη σταδιοδρομία τους σε τομείς όπως οι Επιχειρήσεις, η Ιατρική, η Νομική ή η Μηχανική και η Μηχανολογία, και σε μια σειρά άλλων ακαδημαϊκών προγραμμάτων για την απόκτηση εμπειρίας σε τομείς που μπορεί να τους αρέσουν ιδιαιτέρως ή να τους ενδιαφέρουν.

Κάθε πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων, αλλά υπάρχει δυνατότητα παράτασης της παρακολούθησης, ώστε οι μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους και να γνωρίσουν τις υπέροχες τοποθεσίες γύρω από την Οξφόρδη, το Cambridge, Λονδίνο ή το Yale.

Τοποθεσίες και κολέγια:

Τα θερινά μας σχολεία για εφήβους 13-18 ετών φιλοξενούνται σε 10 διαφορετικά Θερινά Κέντρα. Αυτά είναι τα παρακάτω:

– Κολέγιο Balliol, Οξφόρδη

– Lady Margaret Hall, Οξφόρδη

– Jowett Walk, Οξφόρδη

– Κολέγιο Merton, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Catherine’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Hugh’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Peter’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο Clare, Cambridge

-Imperial College, London

– Πανεπιστήμιο Yale, ΗΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε κέντρο, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Το βίντεό μας

Δείτε τι λένε παλιοί μαθητές των θερινών σχολείων μας στα παρακάτω βίντεο:

Διαθέσιμα προγράμματα

Για εφήβους ηλικίας 13-18 ετών

Ραγδαία εξαφάνιση: Διάσκεψη για το κλίμα, την πολιτική και την παγκόσμια διακυβέρνηση (Οξφόρδη)

Συμβάλετε στη διαφύλαξη της ζωής στον πλανήτη γη, μέσω της συνεργασίας στο πλαίσιο μικρών ομάδων Αντιπροσώπων με στόχο την εξεύρεση λύσεων για μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Μέσω της «Συνόδου Κορυφής» που θα διεξαχθεί, θα κατανοήσετε πώς οι τομείς της επιστήμης για το κλίμα, της πολιτικής, της νομικής και της διακυβέρνησης μπορούν να λειτουργήσουν από κοινού για την αντιμετώπιση της εξαφάνισης των ειδών.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Ακαδημία κινηματογράφου – Η Οξφόρδη μέσα από τον φακό (Οξφόρδη)

Γυρίστε, μοντάρετε και προβάλετε τη δική σας ταινία μικρού μήκους κάνοντας γυρίσματα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Με σκηνικό το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης — όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές των ταινιών Harry Potter— θα μάθετε για την παραγωγή ταινιών και την ψηφιακή επεξεργασία,  και θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι πώς γίνεται η παραγωγή μιας ταινίας.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Διαθέσιμα μαθήματα για μαθητές ηλικίας 13-15 ετών

Εξερευνήστε τη Δημιουργική Γραφή (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Γέιλ)

Εξερευνήστε τη γραφή και τη δημοσιογραφία, πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο και τρόπους χρήσης του. Εξασκηθείτε σε δημιουργικές τεχνικές και μάθετε πώς μια ατομική «φωνή» μπορεί να επηρεάσει τους αναγνώστες και να ανοίξει έναν κόσμο επικοινωνίας.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/explore-creative-writing-13-15/

Εξερευνήστε τη διοίκηση επιχειρήσεων, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (Οξφόρδη, Cambridge και Γέιλ)

Το πρόγραμμα «Ανακαλύψτε την επιχειρηματικότητα» αποτελεί μια γενική εισαγωγή στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη χρηματοοικονομική και το μάρκετινγκ. Σας εφοδιάζει με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την καινοτομία, και την επιτυχή ίδρυση και διοίκηση της δικής σας επιχείρισης.  Η σημαντικότερη συνεισφορά του, όμως, είναι η διαμόρφωση της νοοτροπίας που είναι αναγκαία για να γίνετε πρωτοπόροι επιχειρηματίες.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Εξερευνήστε τη μηχανική και την τεχνολογία (Οξφόρδη, Cambridge και Γέιλ) 

Το πρόγραμμα «Εξερευνήστε τη μηχανική και την τεχνολογία» αποτελεί μια γενική εισαγωγή στις συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στους τομείς της μηχανικής και της τεχνολογίας. Θα εξερευνήσετε τους κλάδους της κατασκευής τεχνικών έργων, της μηχανολογίας, της βιοϊατρικής και της αεροναυπηγικής και θα γνωρίσετε νέες τεχνικές εφαρμογές, από τα οχήματα χωρίς οδηγό μέχρι τα διαστημικά ταξίδια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Εξερευνήστε την ιατρική (Οξφόρδη, Cambridge και Γέιλ)

Το πρόγραμμα «Εξερευνήστε την ιατρική» προσφέρει μια γενική εισαγωγή σχετικά με το το σώμα του ανθρώπου . Θα εξερευνήσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να γίνετε καταξιωμένος γιατρός, εστιάζοντας στην ανθρώπινη ανατομία.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

Τα αγγλικά ως ξένη γλώσσα (Oxford, Cambridge kai London)

Αποκτήστε άριστες δεξιότητες γραμματικής, σύνταξης, προφοράς και καθημερινής χρήσης των αγγλικών για την κατανόηση αλλά και την παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εμπλουτίστε το λεξιλογιό σας και θέστε τα θεμέλια για την απόκτηση ανώτερων δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής λόγου, ώστε να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την αίτησή σας σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Διαθέσιμα προγράμματα για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών

Ηλικίες Δημιουργικής Γραφής (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Γέιλ)

Επιταχύνετε μια σειρά από δεξιότητες γραφής και δημοσιογραφίας στον δυναμικό και συναρπαστικό κόσμο της σύγχρονης παραγωγής και παράδοσης περιεχομένου. Αυτό το μοναδικό μάθημα συνδυάζει κλασικές τεχνικές δημιουργικής γραφής με νέα στυλ και διερευνά πώς μια μεμονωμένη «φωνή» μπορεί να επηρεάσει τους αναγνώστες και να ανοίξει έναν κόσμο επικοινωνίας.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Φροντίζω για το μέλλον: Ιατρική και ασθένειες (Οξφόρδη,  Cambridge και Γέιλ )

Στο πρόγραμμα «Φροντίζω για το μέλλον» θα γνωρίσετε πολλές επιλογές καριέρας στην ιατρική και θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη διαδικασία της αίτησης εισαγωγής στην ιατρική σχολή.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Δίκαιο και Πολιτική (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Λονδίνο) Μελετήστε τη διεπαφή μεταξύ νομικής, πολιτικής και οικονομίας και κάντε το πρώτο βήμα προς τη νομική σας σταδιοδρομία. Εστιάζοντας σε σύγχρονα ζητήματα σε αυτούς τους τομείς, το πρόγραμμα προωθεί τον διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων μέσω μελετών νομικών υποθέσεων και σχετικών ηθικών ανησυχιών που κυμαίνονται από τα ανθρώπινα δικαιώματα έως την παγκοσμιοποίηση, την τρομοκρατία, το εμπόριο, τον προστατευτισμό και την πρόσβαση σε πόρους.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Σχεδιάζουμε το αύριο: Μηχανολογία, ρομποτική και τεχνολογία (Οξφόρδη, Cambridge και Yale)

Το πρόγραμμα «Σχεδιάζουμε το αύριο» προσφέρει μια εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον. Εισάγοντάς σας στις γενικές αρχές και τα πεδία της μηχανικής, θα σας εμπνεύσει να αναμετρηθείτε με τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος, όπως οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, η προηγμένη ρομποτική και πολλές άλλες. Διαθέσιμο για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών στην Οξφόρδη και στο Cambridge, και για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών στο Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Φιλοσοφία, λογοτεχνία και σύγχρονη ιστορία (Οξφόρδη)

Εισχωρήστε στο μυαλό των μεγαλύτερων στοχαστών της ιστορίας και εξερευνήστε ορισμένα από τα διασημότερα λογοτεχνικά έργα όλων των εποχών, συζητώντας και αναλύοντας ερωτήματα για την ύπαρξη, την αλήθεια, την ομορφιά και την ηθική.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Εφευρίσκουμε το μέλλον: Διοίκηση επιχειρήσεων, καινοτομία και επιχειρηματικότητα (Οξφόρδη, Cambridge, London και Yale)

Μέσα από το πρόγραμμα «Εφευρίσκουμε το μέλλον», θα αποκτήσετε τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τη νοοτροπία για να καινοτομήσετε και να διαμορφώσετε το μέλλον. Αποκτώντας μια γενική θεώρηση των επιχειρηματικών αρχών, των μεθόδων καινοτομίας και του επιχειρηματικού τρόπου σκέψης, θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε την ιδέα σας και να την αναβαθμίσετε σε επιχειρηματική αξία. Διαθέσιμο για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών στην Οξφόρδη και το Cambridge, και για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών στο Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Τα αγγλικά ως ξένη γλώσσα (Οξφόρδη, Cambridge kai London)

Αποκτήστε άριστες δεξιότητες γραμματικής, σύνταξης, προφοράς και καθημερινής χρήσης των αγγλικών για την κατανόηση αλλά και την παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εμπλουτίστε το λεξιλόγιο σας και θέστε τα θεμέλια για την απόκτηση ανώτερων δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής γραπτού λόγου, ώστε να εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για την αίτησή σας σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Προετοιμασία για το IELTS (Οξφόρδη)

Το θερινό σχολείο προετοιμασίας για το IELTS, στην Οξφόρδη, σας προετοιμάζει ώστε να αποδώσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε κάθε ενότητα της εξέτασης IELTS! Μέσω του προγράμματος προετοιμασίας για το IELTS, θα κατακτήσετε το απαιτούμενο επίπεδο γλωσσικής ικανότητας στην κατανόηση και την παραγωγή γραπτού λόγου στα αγγλικά, ώστε να περάσετε όλες τις ενότητες με πολύ καλούς βαθμούς.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Πειραματική ψυχολογία (Οξφόρδη)

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα πειραματικής ψυχολογίας και γίνετε ειδικοί στον ανθρώπινο νου. Εμβαθύνετε στις διεργασίες του νου και εξερευνήστε τα πάντα, από τις ψυχικές διαταραχές μέχρι τον τρόπο με τον οποίο οι δεσμοί της παιδικής ηλικίας επηρεάζουν τη μετέπειτα ζωή μας. Σχεδιάστε τις δικές σας έρευνες και το δικό σας δίκτυο ειδικών, και διερευνήστε την ηθική των πειραμάτων ανθρώπινης ψυχολογίας.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Λονδίνο)

Δώστε σάρκα και οστά στις σχεδιαστικές σας ιδέες, σε μία από τις πλουσιότερες, καλλιτεχνικά και αρχιτεκτονικά, τοποθεσίες του κόσμου. Θα εφαρμόσετε στην πράξη βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής, όπως ο αρχιτεκτονικός και ο χωροταξικός σχεδιασμός, καθώς θα ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας ο δρόμος για να γίνετε αρχιτέκτονας διεθνούς κύρους.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Μαθηματικά (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Λονδίνο)

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στα μαθηματικά και τη μαθηματική σας σκέψη μέσα από μια εισαγωγή στις διάφορες πτυχές των σύγχρονων μαθηματικών. Θα γνωρίσετε σημαντικές και ενδιαφέρουσες έννοιες της αριθμητικής, της γεωμετρίας, της θεωρίας των γραφημάτων, της λογικής, της επιστήμης των υπολογιστών και της θεωρίας των παιγνίων.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Ακαδημία νομικής και δικαστικής υπεράσπισης (Yale)

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στη θεωρία και την εφαρμογή της νομικής επιστήμης.  Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορείτε να αποκτήσετε ισχυρές δεξιότητες λογικής σκέψης και επιχειρηματολογίας μέσα από μελέτες νομικών υποθέσεων και προσομοιώσεις δίκης. Διαθέσιμο στο Yale για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τα διαθέσιμα προγράμματα και να συμπληρώσετε τη διαδικτυακή αίτηση: https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/

Ημερομηνίες και δίδακτρα: 

Τα προγράμματα των θερινών μας σχολείων για εφήβους 13-18 ετών έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων. Ισχύουν οι παρακάτω ημερομηνίες.

Για την Οξφόρδη και το Cambridge

Περίοδος 1: 2 Ιουλίου – 15 Ιουλίου 2023

Περίοδος 2: 15 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2023

Περίοδος 3: 30 Ιουλίου – 12 Αυγούστου 2023 (μόνο στην Οξφόρδη)

Τα δίδακτρα για όλα τα προγράμματα είναι 5595 GBP για δύο εβδομάδες. Διατίθενται εκπτώσεις για μεγαλύτερες περιόδους παραμονής.

 Για το London

Περίοδος 1: 3 Ιουλίου – 15 Ιουλίου 2023

Περίοδος 2: 15 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2023

 Για το Yale

Περίοδος 1: 2 Ιουνίου – 15 Ιουλίου 2023

Περίοδος 2: 16 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2023

Τα δίδακτρα για το Θερινό σχολείο της Oxford Royale Academy στο Yale είναι και το Λονδίνο 4995 GBP για δύο εβδομάδες ή

Για την κατοχύρωση της εγγραφής απαιτείται η καταβολή μη επιστρεπτέας προκαταβολής 995 GBP για κάθε δύο εβδομάδες παρακολούθησης.

Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται το αργότερο 90 ημέρες πριν από την έναρξη του επιλεγμένου προγράμματος ή των επιλεγμένων προγραμμάτων. Οι μαθητές μπορούν να μείνουν για περισσότερες από μία εβδομάδες. Πολλοί μαθητές εγγράφονται σε δύο ή περισσότερα διαδοχικά προγράμματα και μένουν στην Oxford Royale Academy για τέσσερις εβδομάδες ή και περισσότερο.

Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν δύο εβδομάδες στην Οξφόρδη και δύο στο Cambridge, για να γνωρίσουν τη μοναδική κουλτούρα των δύο αυτών υπέροχων πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των προγραμμάτων μας για εφήβους 13-18 ετών: https://www.oxford-royale.com/courses/

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ (ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 19+ ΕΤΩΝ)

Θερινά προγράμματα για ενήλικες 19+ ετών

Το καλοκαίρι του 2023, πάρτε και εσείς μέρος στα προγράμματα του βραβευμένου Θερινού Σχολείου Ενηλίκων στην Οξφόρδη. Περιηγηθείτε και μείνετε σε ένα από τα παγκοσμίου φήμης κολέγια της Οξφόρδης και ξεκινήστε ένα ταξίδι που θα αλλάξει ριζικά την καριέρα σας.

Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από όλον τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε, να μελετήσετε και να γευτείτε τη ζωή και την κουλτούρα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενός από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Μελετήστε και εργαστείτε στη διάσημη βιβλιοθήκη Bodleian, ατενίστε τους γοτθικούς πύργους του Κολεγίου All Souls και περπατήστε εκεί που έχουν περπατήσει οι λαμπρότεροι στοχαστές της ιστορίας. Αφήστε την ιστορική ατμόσφαιρα της Οξφόρδης να σας συνεπάρει και αντλήστε έμπνευση από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τη μακρά εκπαιδευτική παράδοση 800 ετών της πόλης.

Αυτή η μοναδική εμπειρία υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή. Στην Oxford Royale Academy διδάσκουν εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί, κορυφαίοι στον τομέα τους, οι οποίοι θα σας εμπνεύσουν με την πείρα και το πάθος που έχουν για το αντικείμενό τους. Κι όλα αυτά στο περιβάλλον της Οξφόρδης, ενός πανεπιστήμιου με διεθνές κύρος.

Δείτε το βίντεό μας

Δείτε τι λένε παλιοί μαθητές για το Θερινό Σχολείο Ενηλίκων στην Οξφόρδη  στο βίντεο που θα βρείτε στη διεύθυνση:


Διαθέσιμα προγράμματα:

Διεθνής επιχειρηματικότητα, διοίκηση και χρηματοοικονομική

Καλλιεργήστε τις δεξιότητες και διευρύνετε την οπτική που είναι αναγκαία για να εξελιχτείτε σε πρωτοπόρο και καινοτόμο επιχειρηματικό ηγέτη νέας γενιάς, σε μια περίοδο ανατρεπτικών και ριζικών αλλαγών παγκοσμίως. Μέσα από αλληλεπιδράσεις με πρωτοπόρους επιστήμονες και επαγγελματίες, θα επανεξετάσετε τις σύγχρονες τάσεις στη χρηματοοικονομική, τη λειτουργία των επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ, ώστε να οικοδομήσετε τη βιώσιμη, παγκόσμια επιχείρηση του αύριο.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

Γενικές γνώσεις αγγλικών για τον σύγχρονο κόσμο και την αγορά εργασίας

Αποκτήστε άριστες δεξιότητες γραμματικής, σύνταξης, προφοράς και καθημερινής χρήσης των αγγλικών για την κατανόηση αλλά και την παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εμπλουτίστε το λεξιλόγιό σας και θέστε τα θεμέλια για την απόκτηση ανώτερων δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής γραπτού λόγου, ώστε να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την αίτησή σας σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

Παγκόσμια ιατρική έρευνα και πρακτική Ι: Εισαγωγή

Πάρτε μέρος στο Θερινό Σχολείο Ιατρικής και προετοιμαστείτε για την αίτηση και την εισαγωγή σας σε ιατρικές σχολές, εξερευνώντας παράλληλα τις ποικίλες και συναρπαστικές επαγγελματικές οδούς που ανοίγονται μπροστά σας. Μέσα από τη βιωματική και πρακτική προσέγγιση του προγράμματος, θα αποκτήσετε γνώσεις για την υπερσύγχρονη ιατρική έρευνα ενώ θα εξασκήσετε τις κλινικές και εργαστηριακές σας δεξιότητες μέσα από ιατρικές προσομοιώσεις.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

Παγκόσμια πρόοδος στη μηχανική και τη μηχανολογία

Εξερευνήστε τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της μηχανολογίας, της ηλεκτρικής και της χημικής μηχανικής, και της κατασκευής τεχνικών έργων μέσα από ένα βιωματικό και πρακτικό πρόγραμμα σπουδών που είναι σχεδιασμένο ώστε να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε άμεσα την καριέρα σας στη μηχανική και τη μηχανολογία. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό τεχνικό πρόγραμμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εφαρμόσετε καινοτόμες και δημιουργικές μεθοδολογίες που θα σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε μηχανολογικές λύσεις για την αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

Ψυχολογία και επιστήμη της συμπεριφοράς

Ανακαλύψτε την καριέρα που σας ταιριάζει στους συναρπαστικούς τομείς της ψυχολογίας και της επιστήμης της συμπεριφοράς, μέσα από τη διεξαγωγή πρωτότυπης έρευνας, τον σχεδιασμό ερευνών, την ανάλυση δεοντολογικών ζητημάτων και τη μελέτη των τελευταίων εξελίξεων στην κοινωνική ψυχολογία. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγοντας μία ή και τις δύο βιωματικές ενότητες «Έρευνα στην ψυχολογία» και «Γνωστικές λειτουργίες», που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας και να σας δώσουν ώθηση για το μέλλον.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

Παγκόσμια ιατρική έρευνα και πρακτική ΙΙ: Επαγγελματικές δεξιότητες

Σχεδιασμένο για συνειδητοποιημένους φοιτητές ιατρικής που ενδιαφέρονται να διευρύνουν άμεσα τις κλινικές τους δεξιότητες και γνώσεις, το πρόγραμμα «Επαγγελματικές δεξιότητες» ασχολείται με καινοτομίες αιχμής που επηρεάζουν την ιατρική έρευνα και πρακτική. Εστιάζοντας στην αξιολόγηση και την ανάλυση αναδυόμενων τάσεων στην κλινική έρευνα, την ιατρική δεοντολογία και τη βιοτεχνολογία, θα εξερευνήσετε τις προόδους που έχουν σημειωθεί στα πεδία της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής χειρουργικής και της τηλεϊατρικής, για την ιατρική καριέρα του μέλλοντος.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

Διεθνές δίκαιο και πολιτική στον 21ο αιώνα

Αφεθείτε στην εξερεύνηση του απαιτητικού και συναρπαστικού κόσμου του διεθνούς δικαίου και της παγκόσμιας διακυβέρνησης και αναπτύξτε δεξιότητες που θα σας μετατρέψουν σε φορείς ουσιαστικών αλλαγών. Εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο η διεθνής πολιτική επηρεάζει τόσο τα εθνικά κράτη όσο και τις πολυεθνικές οντότητες, το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια διαφωτιστική εισαγωγή σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ένοπλη σύγκρουση, η πρόσβαση στους πόρους, το περιβάλλον και η οικονομία.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Δημιουργική γραφή

Αφεθείτε να εξερευνήσετε την τέχνη της δημιουργίας δυνατών ιστοριών, με έμφαση στο μυθιστόρημα, την υποθετική μυθοπλασία, τα θεατρικά έργα και την ποίηση. Η «Δημιουργική γραφή» δεν σας προσφέρει απλώς τεχνικές γνώσεις, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την επαφή με τα είδη του σύγχρονου δυστοπικού μυθιστορήματος, της επιστημονικής φαντασίας, του σαιξπηρικού θεάτρου και της ρομαντικής ποίησης, από ποιητές όπως ο Keats, ο Coleridge και ο Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Κατοικίες και κήποι της αγγλικής εξοχής

Ταξιδέψτε στο παρελθόν και εξερευνήστε την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τους κήπους, αναλύοντας παράλληλα τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά πλαίσια μέσα στα οποία διαμορφώθηκαν οι κατοικίες της αγγλικής εξοχής στη διάρκεια 500 ετών ιστορίας και πολιτισμού. Μέσα από την διδασκαλία των μαθημάτων σε ιστορικά κτήματα, κατοικίες και κήπους, θα πραγματοποιήστε τη δική σας έρευνα για την πολυεπίπεδη ιστορία των κατοικιών της αγγλικής εξοχής.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Ημερομηνίες και δίδακτρα: 

Περίοδος 1: 2 Ιουλίου– 15 Ιουλίου 2023

Περίοδος 2: 16 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2023

Περίοδος 3: 30 Ιουλίου – 12 Αύγουστος 2023

 

Τα δίδακτρα ξεκινούν από 5995 GBP για ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων. Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο πρόγραμμα απαιτείται μια προκαταβολή που ξεκινά από το ποσό των 995 GBP.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα για ενήλικες 19+ ετών και να συμπληρώσετε τη διαδικτυακή αίτηση, κάντε κλικ εδώ:

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/