Places on our 2024 summer school are filling fast. Don’t miss out. Enrol now to avoid disappointment

Βραβευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Oxford Royale Summer Schools

Θερινό Σχολείο στην Οξφόρδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ OXFORD ROYALE

Η Oxford Royale είναι βραβευμένος οργανισμός διοργάνωσης διεθνών θερινών σχολείων, που εδρεύει στην ιστορική πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης.   Αποστολή μας είναι να εμπλουτίζουμε την ακαδημαϊκή ζωή των μαθητών μας και να τους προσφέρουμε ένα εκπαιδευτικό πλεονέκτημα για τη μαθησιακή τους πορεία, την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο ή την έναρξη της καριέρας τους σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο.

Χάρη στην ευρεία σειρά προγραμμάτων που υλοποιούμε όλον τον χρόνο, είναι βέβαιο ότι κάθε μαθητής που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του θα βρει ένα πρόγραμμα που να του ταιριάζει. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τα θερινά μας προγράμματα (μεταξύ των οποίων και για το φημισμένο Θερινό σχολείο στην Οξφόρδη).

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η Oxford Royale είναι ο κορυφαίος οργανισμός παροχής υψηλής ποιότητας θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με διαμονή. Αντλούμε την έμπνευση για τα προγράμματά μας από το ακαδημαϊκό πνεύμα των πόλεων που τα φιλοξενούν, ενώ τα επιλέγουμε ειδικά και τα σχεδιάζουμε προσεκτικά με στόχο οι μαθητές μας να αποκομίζουν μια συναρπαστική και επωφελής καλοκαιρινή εμπειρία.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 39 διαφορετικά θερινά προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν από παραδοσιακά μαθησιακά αντικείμενα μέχρι μαθήματα που δεν θα είχαν κανονικά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, παρά μόνο πολύ αργότερα στην εκπαιδευτική τους πορεία. Προσφέρουμε τόσο μεγάλη ποικιλία, που πολλοί επιλέγουν να παρακολουθήσουν δύο προγράμματα διαδοχικά και εκατοντάδες μαθητές επιλέγουν κάθε χρόνο την Oxford Royale για την παρακολούθηση κάποιου νέου προγράμματος ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Τα θερινά μας προγράμματα ταξινομούνται με βάση τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:

 Oxford Royale σε αριθμούς

 ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ 13-18 ετών

Θερινά προγράμματα για εφήβους 13-18 ετών

Το Θερινό Σχολείο στην Οξφόρδη είναι το μακροβιότερο θερινό σχολείο μας και προσφέρει σε μαθητές από όλον τον κόσμο τη δυνατότητα να έρθουν να μείνουν στην Οξφόρδη και να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά μας προγράμματα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και για το Θερινό Σχολείο στο Cambridge, Θερινό Σχολείο και το Θερινό Σχολείο στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ. Σε όλα τους θα ζήσετε την υπέροχη εμπειρία που προσφέρει τη ORA.

Τα προγράμματά μας εστιάζουν πρωταρχικά στην ακαδημαϊκή εξέλιξη αλλά περιλαμβάνουν και πολλές διασκεδαστικές εξωσχολικές δραστηριότητες και εκδρομές. Περιλαμβάνουν τη διαμονή των μαθητών στα κολέγια των Πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Cambridge, Αυτοκρατορικό Κολλέγιο Λονδίνου και του Yale, προσφέροντας μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία και εμπνέοντας τους μαθητές να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Κάθε καλοκαίρι, υποδεχόμαστε μαθητές από όλον τον κόσμο. Έχοντας φιλοξενήσει μαθητές από περισσότερες από 175 χώρες, τα θερινά μας σχολεία αποτελούν ένα σχολικό περιβάλλον από τα πιο πολυπολιτισμικά παγκοσμίως!

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσουν τα αγγλικά τους, προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού για να αποκτήσουν μια εικόνα για τις μελλοντικές σπουδές και τη σταδιοδρομία τους σε τομείς όπως οι Επιχειρήσεις, η Ιατρική, η Νομική ή η Μηχανική και η Μηχανολογία, και σε μια σειρά άλλων ακαδημαϊκών προγραμμάτων για την απόκτηση εμπειρίας σε τομείς που μπορεί να τους αρέσουν ιδιαιτέρως ή να τους ενδιαφέρουν.

Κάθε πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων, αλλά υπάρχει δυνατότητα παράτασης της παρακολούθησης, ώστε οι μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους και να γνωρίσουν τις υπέροχες τοποθεσίες γύρω από την Οξφόρδη, το Cambridge, Λονδίνο ή το Yale.

Τοποθεσίες και κολέγια:

Τα θερινά μας σχολεία για εφήβους 13-18 ετών φιλοξενούνται σε διαφορετικά Θερινά Κέντρα. Αυτά είναι τα παρακάτω:

– Κολέγιο Balliol, Οξφόρδη

– The Queens College, Οξφόρδη

– Jowett Walk, Οξφόρδη

– Keeble College, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Catherine’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Hugh’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο St Peter’s, Οξφόρδη

– Κολέγιο Clare, Cambridge

-Imperial College, London

– Πανεπιστήμιο Yale, ΗΠΑ

-UC Berkeley, California US

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε κέντρο, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Το βίντεό μας

Δείτε τι λένε παλιοί μαθητές των θερινών σχολείων μας στα παρακάτω βίντεο:

Διαθέσιμα προγράμματα

Για εφήβους ηλικίας 13-18 ετών

Ραγδαία εξαφάνιση: Διάσκεψη για το κλίμα, την πολιτική και την παγκόσμια διακυβέρνηση (Οξφόρδη 13-18) (Yale 16-18).

Συμβάλετε στη διαφύλαξη της ζωής στον πλανήτη γη, μέσω της συνεργασίας στο πλαίσιο μικρών ομάδων Αντιπροσώπων με στόχο την εξεύρεση λύσεων για μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Μέσω της «Συνόδου Κορυφής» που θα διεξαχθεί, θα κατανοήσετε πώς οι τομείς της επιστήμης για το κλίμα, της πολιτικής, της νομικής και της διακυβέρνησης μπορούν να λειτουργήσουν από κοινού για την αντιμετώπιση της εξαφάνισης των ειδών.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Ακαδημία κινηματογράφου – Η Οξφόρδη μέσα από τον φακό (Οξφόρδη)

Γυρίστε, μοντάρετε και προβάλετε τη δική σας ταινία μικρού μήκους κάνοντας γυρίσματα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Με σκηνικό το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης — όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές των ταινιών Harry Potter— θα μάθετε για την παραγωγή ταινιών και την ψηφιακή επεξεργασία,  και θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι πώς γίνεται η παραγωγή μιας ταινίας.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Διαθέσιμα μαθήματα για μαθητές ηλικίας 13-15 ετών

Εξερευνήστε τη διοίκηση επιχειρήσεων, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (Οξφόρδη – Cambridge)

Το πρόγραμμα «Ανακαλύψτε την επιχειρηματικότητα» αποτελεί μια γενική εισαγωγή στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη χρηματοοικονομική και το μάρκετινγκ. Σας εφοδιάζει με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την καινοτομία, και την επιτυχή ίδρυση και διοίκηση της δικής σας επιχείρισης.  Η σημαντικότερη συνεισφορά του, όμως, είναι η διαμόρφωση της νοοτροπίας που είναι αναγκαία για να γίνετε πρωτοπόροι επιχειρηματίες.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Εξερευνήστε τη μηχανική και την τεχνολογία (Οξφόρδη-Cambridge) 

Το πρόγραμμα «Εξερευνήστε τη μηχανική και την τεχνολογία» αποτελεί μια γενική εισαγωγή στις συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στους τομείς της μηχανικής και της τεχνολογίας. Θα εξερευνήσετε τους κλάδους της κατασκευής τεχνικών έργων, της μηχανολογίας, της βιοϊατρικής και της αεροναυπηγικής και θα γνωρίσετε νέες τεχνικές εφαρμογές, από τα οχήματα χωρίς οδηγό μέχρι τα διαστημικά ταξίδια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Εξερευνήστε την ιατρική (Οξφόρδη – Cambridge)

Το πρόγραμμα «Εξερευνήστε την ιατρική» προσφέρει μια γενική εισαγωγή σχετικά με το το σώμα του ανθρώπου . Θα εξερευνήσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να γίνετε καταξιωμένος γιατρός, εστιάζοντας στην ανθρώπινη ανατομία.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-13-15/

Τα αγγλικά ως ξένη γλώσσα (Oxford)

Αποκτήστε άριστες δεξιότητες γραμματικής, σύνταξης, προφοράς και καθημερινής χρήσης των αγγλικών για την κατανόηση αλλά και την παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εμπλουτίστε το λεξιλογιό σας και θέστε τα θεμέλια για την απόκτηση ανώτερων δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής λόγου, ώστε να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την αίτησή σας σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Διαθέσιμα προγράμματα για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών

 

Φροντίζω για το μέλλον: Ιατρική και ασθένειες (London, Οξφόρδη,  Cambridge και Γέιλ )

Στο πρόγραμμα «Φροντίζω για το μέλλον» θα γνωρίσετε πολλές επιλογές καριέρας στην ιατρική και θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη διαδικασία της αίτησης εισαγωγής στην ιατρική σχολή.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Νομική kai πολιτική  (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ και Λονδίνο)

Μελετήστε τη διασύνδεση μεταξύ νομικής, πολιτικής και οικονομίας και κάντε το πρώτο βήμα για την καριέρα σας στον νομικό κλάδο. Εστιάζοντας σε σύγχρονα ζητήματα των τομέων αυτών, το πρόγραμμα καλλιεργεί τον διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων μέσω μελετών νομικών υποθέσεων και σχετικών ηθικών προβληματισμών που αφορούν από τα ανθρώπινα δικαιώματα μέχρι την παγκοσμιοποίηση, την τρομοκρατία, το εμπόριο, τον προστατευτισμό και την πρόσβαση σε πόρους.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-16-18/

Σχεδιάζουμε το αύριο: Μηχανολογία και τεχνολογία (Οξφόρδη, Cambridge, Yale kai UC Berkeley)

Το πρόγραμμα «Σχεδιάζουμε το αύριο» προσφέρει μια εισαγωγή στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον. Εισάγοντάς σας στις γενικές αρχές και τα πεδία της μηχανικής, θα σας εμπνεύσει να αναμετρηθείτε με τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος, όπως οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, η προηγμένη ρομποτική και πολλές άλλες. Διαθέσιμο για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών στην Οξφόρδη και στο Cambridge, και για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών στο Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-16-18/

Φιλοσοφία, λογοτεχνία και σύγχρονη ιστορία (Yale)

Εισχωρήστε στο μυαλό των μεγαλύτερων στοχαστών της ιστορίας και εξερευνήστε ορισμένα από τα διασημότερα λογοτεχνικά έργα όλων των εποχών, συζητώντας και αναλύοντας ερωτήματα για την ύπαρξη, την αλήθεια, την ομορφιά και την ηθική.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

 

Εφευρίσκουμε το μέλλον: Διοίκηση επιχειρήσεων, καινοτομία και επιχειρηματικότητα (Οξφόρδη, Cambridge, London, UC Berkeley και Yale)

Μέσα από το πρόγραμμα «Εφευρίσκουμε το μέλλον», θα αποκτήσετε τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τη νοοτροπία για να καινοτομήσετε και να διαμορφώσετε το μέλλον. Αποκτώντας μια γενική θεώρηση των επιχειρηματικών αρχών, των μεθόδων καινοτομίας και του επιχειρηματικού τρόπου σκέψης, θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε την ιδέα σας και να την αναβαθμίσετε σε επιχειρηματική αξία. Διαθέσιμο για μαθητές ηλικίας 16-18 ετών στην Οξφόρδη και το Cambridge, και για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών στο Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

 

Τα αγγλικά ως ξένη γλώσσα (Οξφόρδη kai UC Berkeley)

Αποκτήστε άριστες δεξιότητες γραμματικής, σύνταξης, προφοράς και καθημερινής χρήσης των αγγλικών για την κατανόηση αλλά και την παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Εμπλουτίστε το λεξιλόγιο σας και θέστε τα θεμέλια για την απόκτηση ανώτερων δεξιοτήτων κατανόησης και παραγωγής γραπτού λόγου, ώστε να εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για την αίτησή σας σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (Οξφόρδη, Κέιμπριτζ, Yale και Λονδίνο)

Δώστε σάρκα και οστά στις σχεδιαστικές σας ιδέες, σε μία από τις πλουσιότερες, καλλιτεχνικά και αρχιτεκτονικά, τοποθεσίες του κόσμου. Θα εφαρμόσετε στην πράξη βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής, όπως ο αρχιτεκτονικός και ο χωροταξικός σχεδιασμός, καθώς θα ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας ο δρόμος για να γίνετε αρχιτέκτονας διεθνούς κύρους.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

 

Μαθηματικά (UC Berkeley)

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στα μαθηματικά και τη μαθηματική σας σκέψη μέσα από μια εισαγωγή στις διάφορες πτυχές των σύγχρονων μαθηματικών. Θα γνωρίσετε σημαντικές και ενδιαφέρουσες έννοιες της αριθμητικής, της γεωμετρίας, της θεωρίας των γραφημάτων, της λογικής, της επιστήμης των υπολογιστών και της θεωρίας των παιγνίων.

https://www.oxford-royale.com/berkeley-summer-school/mathematics/

 

Ακαδημία νομικής και δικαστικής υπεράσπισης (Yale)

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στη θεωρία και την εφαρμογή της νομικής επιστήμης.  Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορείτε να αποκτήσετε ισχυρές δεξιότητες λογικής σκέψης και επιχειρηματολογίας μέσα από μελέτες νομικών υποθέσεων και προσομοιώσεις δίκης. Διαθέσιμο στο Yale για μαθητές ηλικίας 15-18 ετών oto UC Berkeley, 16-18 oto Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τα διαθέσιμα προγράμματα και να συμπληρώσετε τη διαδικτυακή αίτηση: https://www.oxford-royale.com/junior-summer-school/

 

Ημερομηνίες και δίδακτρα: 

Τα προγράμματα των θερινών μας σχολείων για εφήβους 13-18 ετών έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων. Ισχύουν οι παρακάτω ημερομηνίες.

Για την Οξφόρδη και το Cambridge

Περίοδος 1: 30 Ιουvίου – 13 Ιουλίου 2024

Περίοδος 2: 14 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 2024

Περίοδος 3: 28 Ιουλίου – 10 Αυγούστου 2024 (μόνο στην Οξφόρδη)

Τα δίδακτρα για όλα τα προγράμματα είναι 6995 GBP για δύο εβδομάδες. Διατίθενται εκπτώσεις για μεγαλύτερες περιόδους παραμονής.

Για το London

Περίοδος 1: 1 Ιουλίου – 13 Ιουλίου 2024

Περίοδος 2: 14 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 2024

Περίοδος 3: 28 Ιουλίου – 10 Αυγούστου 2024

Για το Yale

Περίοδος 1: 1 Ιουνίου –  13 Ιουλίου 2024

Περίοδος 2: 14 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 2024

Τα δίδακτρα για το Θερινό σχολείο της Oxford Royale στο Yale είναι και το Λονδίνο 6495 GBP για δύο εβδομάδες ή

 Για UC Berkeley

Περίοδος 1: 1 Ιουνίου –  13 Ιουλίου 2024

Περίοδος 2: 14 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 2024

Τα δίδακτρα για το Θερινό σχολείο της Oxford Royale στο UC Berkeley είναι και το Λονδίνο 5995 GBP για δύο εβδομάδες ή

Για την κατοχύρωση της εγγραφής απαιτείται η καταβολή μη επιστρεπτέας προκαταβολής 1295 GBP για κάθε δύο εβδομάδες παρακολούθησης.

Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται το αργότερο 90 ημέρες πριν από την έναρξη του επιλεγμένου προγράμματος ή των επιλεγμένων προγραμμάτων. Οι μαθητές μπορούν να μείνουν για περισσότερες από μία εβδομάδες. Πολλοί μαθητές εγγράφονται σε δύο ή περισσότερα διαδοχικά προγράμματα και μένουν στην Oxford Royale Academy για τέσσερις εβδομάδες ή και περισσότερο.

Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν δύο εβδομάδες στην Οξφόρδη και δύο στο Cambridge, για να γνωρίσουν τη μοναδική κουλτούρα των δύο αυτών υπέροχων πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των προγραμμάτων μας για εφήβους 13-18 ετών: https://www.oxford-royale.com/courses/