Vi tar nå imot søknader til våre prisbelønte sommerkurs, som finner sted i Oxford, London, Cambridge og St Andrews (Skottland), og på den prestisjetunge britiske kostskolen St Mary’s i Ascot.

Sikre din plass for 2020 på nettet i dag og bli med studenter fra mer enn 150 land på Oxford Royale Summer Schools neste sommer.

OM OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools (ORA) er en prisvinnende leverandør av utdannelsesprogrammer og hører hjemme i de historiske universitetsbyene Oxford, Cambridge, London og St Andrews (Skottland) i Storbritannia. Vår misjon er å tilføre verdi til de akademiske livene til våre studenter, og å gi dem en utdannelsesmessig fordel når de legger ut på videre studier, søker om universitetsplass eller påbegynner en karriere i en konkurransepreget verden.

 

Med et så bredt spektrum av kurs tilgjengelige hele året, er vi sikre på at vi har noe for enhver student som ønsker å forbedre sine kunnskaper. Les videre for informasjon om våre sommerkurs (inkludert vår berømte Oxford sommerskole/summer school), vårt helårs utdanningsprogram og våre nettbaserte kurs.

 

PRISVINNENDE SOMMERPROGRAMMER

Oxford Royale Summer Schools er ledende på markedet når det gjelder å gi førsteklasses sommerutdanning. Våre programmer er inspirert av den akademiske strengheten i vertsbyene, og er spesielt utvalgt og nøye utformet for å gi våre studenter en opplysende sommeropplevelse som de kan dra nytte av.

 

Studentene kan velge mellom ulike sommerkurstilbud som er tilgjengelige på Oxford Royale Summer Schools. Vi tilbyr mer enn 100 studietilbud, alt fra tradisjonelle fag til fag som studenter normalt ikke får mulighet for å studere før senere i utdannelsesforløpet. Med et slikt utvalg av tilbud velger mange studenter å ta to kurs etter hverandre, og hundrevis av studenter vender tilbake til Oxford Royale Summer Schools fra år til år for å studere noe nytt og for å videreutvikle og fremme sin faglige utvikling.

 

Vi har delt opp sommerprogrammene for unge elever i to aldersgrupper – aldersgruppen 8 til 12 år og aldersgruppen 13 til 18 år. Vi tilbyr også et utvalg av stimulerende sommerprogrammer for aldersgruppen 19-25 år.

Students eating dinner in Oxford college

SOMMERSKOLE/SUMMER SCHOOL FOR ALDERSGRUPPEN 8-12 ÅR VED OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Summer Schools er glade for å kunne tilby en rekke spennende kurs for studenter i aldersgruppen mellom 8 og 12 år. Disse kursene balanserer undervisningen med morsomme aktiviteter og gruppeøvelser for å gi unge studenter en sjanse til å oppleve en smak av uavhengighet i et trygt og støttende miljø.

 

Kursene avholdes på St Mary’s School i Ascot, en velrenommert kostskole som ligger på den engelske landsbygda mellom Oxford og London. Skolen kan skilte med enestående fasiliteter, inkludert et innendørs svømmebasseng, gressbaner til sport, kunst og designrom, vitenskapslaboratorier, et teater og mer. Alle disse anleggene vil bli brukt når de spennende timeplanene våre skal følges.

 

Videoer om studentenes erfaringer

 

Våre ansatte ved disse programmene er først og fremst lærere som bor på stedet, for å sikre at elevene er trygge, sikre og overvåket tjuefire timer i døgnet. Forholdet mellom studenter til ansatte er omlag fem til en og alle lærerne våre gjennomgår en grundig bakgrunnssjekk for å sikre at de høyeste standarder blir fulgt.

 

Datoer og gebyrer

Uke 1: 12. juli til 18. juli 2020

Uke 2: 19. juli til 25. juli 2020

Uke 3: 26. juli til 1. august 2020

Uke 4: 2. august til 8. august 2020

Uke 5: 9. august til 15. august 2020

 

Klikk her for å lese mer om kursene, og for å søke på nettet..

Boy in blue hoodies in class

SOMMERSKOLE/SUMMER SCHOOL 2020 FOR ALDERSGRUPPEN 13-18 ÅR

Vår sommerskole/summer school i Oxford er vår eldste service, og gir studenter fra hele verden mulighet til å komme til Oxford for å bo der og lære av våre spennende programmer. Nå kan du søke om opptak ved vår sommerskole i London, Cambridge eller St Andrews, som tilbyr opplevelsene fra Oxford Royale Summer Schools i disse andre interessante byene.

 

Våre kurs har hovedfokus på faglig utvikling, samtidig som de inneholder en omfattende plan for hyggelige fritidsaktiviteter og utflukter. Mange av kursene våre finner sted ved Oxford og Cambridge-universitetene – noe som gir en autentisk opplevelse, og inspirerer studentene til å oppnå sitt fulle potensial.

 

Hver sommer tar vi imot studenter fra hele verden til kursene våre. Siste års studenter kom fra 150+ forskjellige land og plasserer våre sommerskoler/summer schools blant de mest mangfoldige og varierte studiemiljøene i verden.

 

Videoer om studentenes erfaringer

 

Studentene kan velge mellom engelske språkkurs for å forbedre sin engelsk, universitetsforberedende kurs for spesifikke fag som de vurderer for videre studier, og et utvalg av andre akademiske programmer for å få erfaring på områder hvor de kanskje ikke har så mye erfaring. Hvert kurs varer i to uker, men studentene er velkomne til å delta lenger for å maksimere den tiden de har til å dra nytte av de fantastiske omgivelsene i Oxford, Cambridge, London og St Andrews.

 

Girls at Queens College Oxford walking to graduation

 

Oxford sommerskole/summer school: siste sommer i tall

150+ nasjonaliteter

15 studiesteder

Over 60 studietilbud

150+ lærere

Over 200 campusmedarbeidere

 

Students sitting on steps at Oxford college

Steder og høyskoler (colleges)

Våre sommerskoler/summer schools for aldersgruppen 13-18 år arrangeres ved 15 forskjellige sommersentre. Disse er:

– Yarnton Manor

– St Catherine’s College

– Lady Margaret Hall

– Balliol College

– Jowett Walk

– St Peter’s College

– St Hugh’s College

– The Queen’s College

– University College

– Clare College, Cambridge

– St Catharine’s College, Cambridge

– Imperial College, London

– St Andrews, Skottland

– Yale University, USA

– St Edmund’s College

 

For å lese mer om hvert senter, kan du klikke her..

 

Klikk her for å gå til vår liste over kurs for aldersgruppen 13-18, for å søke på nettet.

Oxford Royale Summer Schools graduation ceremony

Oxford Sommerskole/Summer school for aldersgruppen 19-25 år

Mange av våre eldre studenter holder til i Merton College, en av de aller eldste og mest faglig prestisjefylte colleges ved University of Oxford, eller Jowett Walk, som er en del av Balliol College (en av Mertons rivaler til tittelen Oxfords eldste college). Her møter de mange av de samme prinsippene og den samme kompromissløse kvaliteten som i våre kurs for yngre studenter.

 

Videoer om studentenes erfaringer

 

Studentene nyter vår glimrende undervisning, kombinert med en tidsplan for fritidsaktiviteter og rikelig med tid til å utforske byen selv, og til selvstudium i Oxfords biblioteker.

 

Girls talking on bench in Oxford

 

Om våre nettbaserte kurs

Oxford Royale Summer Schools er også stolte av å tilby en læringsplattform på nettet med et bredt spektrum av spennende og intellektuelt stimulerende kurs, utformet for å støtte studenter som søker seg inn på universiteter i Storbritannia. Våre nettbaserte kurs er umiddelbart tilgjengelige fra hele verden, levert gjennom vår Oxford Royale Summer Schools Prep-plattform, og gir studentene et innblikk i fagene som tar dem langt utenfor skolens læreplan. Denne innsikten lar studentene nyte en forsmak på hvordan det kan være å studere et fag på universitetet, mens det samtidig gir dem uvurderlig grunnleggende materiale for søknader og intervjuer. Som tilbakemeldingene fra våre studenter viser, er alt dette en uvurderlig hjelp i en stadig mer konkurransepreget søknadsprosess til universitetene. Se vår kurskatalog for å komme i gang i dag!

 

For å utforske spekteret av fagene vi tilbyr, og for å starte en gratis prøveperiode eller bestille et kurs, kan du utforske våre nettbaserte kurs her.

Girls on bridge at Blenheim Palace